Visiška nesąmonė, ane Stripuli?
Sorry, iki galo nedažiūrėjau, iki mėtymų per galvą, kažkaip nervai neatlaikė
Pagal mane - nesąmonė. Argumentai:
kova prieš du priešininkus (nerealu)
besiginantysis stovi į priešininkus šonu (nesaugu ir taip nebūna realiai).
Tai kai ši dvi nesąmonės yra, ar ten nors kažkas logiška ir t. t., labai nesigilinau. Taip iš pirmos akimirkos - ne nelogiška, to realiai neįgyvendinsi, nes puolimas perdaug stilizuotas, vos jis virs nestilizuotu, nieko nebegalėsi pritaikyti. Ir jei priešininkai imtų priešintis besiginančiajam realiai - irgi jis negalėtų atlikti norimos serijos, po pirmo jo gynybinio veiksmo viskas sugriūtų ir virstų makalyne.
Maždaug taip.
Nu va, pažiūrėjau iki mėtymo per galvą, nes buvo kilę tam tikrų įtarimų

Tai ir yra vienintelis pusiau logiškas dalykas, nelogiškas tiek dėl atakuotojo padėties, kuris neaišku ką ten už nugaros veikia, tiek dėl pernelyg sudėtingų besiginančiojo veiksmų.
Pagal Abernetį kata pabaiga yra situacija, kai tave užgriebia iš už nugaros ir bando kontroliuoti. Tada yra tas apsisukimas (kur kata tu stovi ką tik padaręs smūgį kumščiu, o paskui sukiesi į kiba dachi), kai tu išvedi tave sugriebusį užpuoliką iš pusiausvyros, stoji į kiba dachi tam, kad galėtum griebt jį už atlapo, ir meti jį sau ne per galvą, o per petį, ir atsiprašau, paskui dar kažkaip ten užlauži ranką pagal paskutinį judesį. Čia mano silpnoji vieta visi tie greplingai, kai realiai neuosčius, tai... Galėsiu pasiieškot, kažkur su paveikslėliais buvau išsivertusi, kad parašyt realiau.