Teisingai, nenukrypkit nuo temos. Tik visgi jaučiu pareigą dar Arimanui atsakyti (po to atsakyti jau nebereikia). Kalbėsiu rimtai, pakaks juokauti, ne visi žmonės yra baltaodžiai, ne visi žmonės humorą supranta. Esu ne kartą ir Dziudokai sakęs, kad dziudo nieko gero, ir jei neklystu apie karate taip pajuokavau Smaugliui, lygiai taip pat ir Dziudoka mėgsta patraukti mane, kad boksas šūdas. Ale nesukam galvos dėl to nė vienas, žinom, jog visi tie sportiniai stiliai yra nuostabūs ir save puikiai reprezentuoja varžybose, o jų geriausi atstovai yra tiesiog žvėrys

Bet tik pasakyk aikidokai, kad aikido šūdas, ar vinčiunistui, kad vinčiun šūdas - su šūdais suvalgys įrodinėdamas, kad ne šūdas. Kodėl?

Matau ir tu, Arimanai, į tą pusę kažkaip linksti, nors rodės kiek platesnių pažiūrų, neužsidaręs savo kaime. Na, bet bala nematė, žmonės skirtingi, skirtingai reaguoja į tam tikrus juokelius, tai ir nesigilinsim kas tę šūdas, kas ne, kam reikia, tas sužino, o aš tai nė vieno stiliaus nemenkinu, net sistemos (Deni, kaip tę su sistema, šūdas ar ne?

Nors dar ir tas įsižeis...

). Kaip sakydavo senovės lietuviai – "peace, broliai hipiai"

Bet grįžtam prie temos. Karate šūdas ar ne?