Vat papulčiau aš pas tą Masahiko į treniruotę, tai jis jau turėtų mane taisyt. o vat jeigu jis papultų ( taip nuspręstų pasidomėt) tai jau aš jį turėčiau taisyt. Ir anas nesupyktų. Bo meistras 
žinok nesuprantu, ar Tu tikrai , na kaip čia pasakius gražiau- napoleonas gal- ar ?????? Tu nebandei Sun Dzi "Karo kelio" taisyt? Tikiuos, kad Tau ne 16 metų ir nepezi čia beleko, nes man toks įspudis, kad Tau ne daugiau 16 ir pezi bet ką...Netelpa man Tavo pasisakymai į protingo, žinančio KAS Yra kovos menai ir kovos menų MEISTRAI. Ir dar esi MMA treneris?
Man Tavo pasisakymai tikrtai panašūs į superMAN- gal ir kilo ariMAN - pasisakymus, todėl nepyk, kad palyginau Tave su Lisycinu...Jis , žinok, daug savikritiškesnis ir netikiu, kad pultų taisyt Tanaką...Geriau pasidomėtų, kas Jis toks yra ir patylėtų, nei atsakytų nesąmone...Nežinau, aš šoke...Nepyk už atvirumą 
Na man tai atrodo natūralu, kad kai į vieno kovos meno treniruotę ateina kito kovos meno atstovas tai ateina pasimokyti kažko, tai natūralu, kad jį taisys nebent jis visažinis visagalis ir pats atėjo visų pamokyti...Jei pvz pas Arimana ateina wing tsunistė (aš) tai ji nesiskundžia ,kad ją moko kaip rankas prikelti, o nelaikyti prie krūtinės, o ginti galvą...Nes pas wt mat kitokia specifika nei pas Niat Namistus į galvą visai kontakto nebuvo tai kam ją ginti...O pas Niat namistus jie smūgiuoja į galvą, todėl draugiškai pamoko ginti galvą... Galima neklausyti galvoti, ką čia man aiškina 4 metus kung fu užsiimu ir tada gavus į galvą suprasti, kad gal ir neblogas pamokymas...
Manau, kad čia tą ir norėjo pasakyti, kad pataisytų pagal Niat nam specifiką, jeigu žmogus su savo technika nesugebėtų kažko padaryti ir pasimestų, bet aišku jeigu žmogus nepasimestų kad ir kokį suktą Niat nam spyrį ar gyvatišką smūgį darytų nuo visko apsigintų na tai nemanau, kad jį taisytų. Tai kur čia išpuikimas nesuprantu, jei pas tave atėjo į treniruotę vadinasi nori pasimokyti? Jei esi sportinių šokių meistras nuėjęs į baletą nepyksi juk, kad tave pataisys? Čia kalba ėjo apie skirtingų mokyklų specifikas ir kovų taisykles tose mokyklose. Karatė meistras yra karatė meistras, o Niat Nam yra Niat nam. Karatė meistras savo treniruotėje mokytų NiatNam meistrą savo specifikų, o tas atvirkščiai.