Arimanai- Tau mano nervų

Viskas ok, tik Tavo užrašuose "apie nieką" labai vienašališkai nuskambėjo Tavo "pataisymai"...Man ir kilo klausimas- ar niekur netinkami, t.y. lūzeriai pas Tave ateina, ar tokie, kurie bandė karatedziudoaikidotaekwondo per 1metus...Taip, aš shotokane jau apie 20metų. Buvo pertraukos, kada stipriai MMA domėjausi, MT ir jiujitsu be gi. Dabar vėl, kokie 2, gal 3 metai grįžau į shotokan...Kažkaip labai sava, nors pasikartosiu- kovoti pagal shotokan taisykles man sunku, geriau pagal kyokushinkai...Sudėjimas toks , plius fizuha daugiau dirbu ištvermei, jėgai ir tik po to greičiui...Nors sunku išreikšti greičio matą, kada sveri 100kg

...Paskutinį pusmetį daug dirbu boksui. Kodėl? Daug ten gerų dalykų yra darbui rankomis. Ir nei kiek "nekritau" į duobę, kada dirbu shotokane. Kaip tik atradau daugiau atakos variantų. Pvz. permušimas, daugiau judu kojomis ir tik po to jomiss spiriu ir t.t. Ir kas liečia shotokan- sutikau daug gerų kovotojų, kurių smūgių bijau ir bijočiau prasileisti, net jei jie eina su WKF pirštinėlėm. Jaučiu, kad krisčiau kaip lapas. Nors kai kurie jų dirba tik shotokan...Ir kas yra Meistras, kuris neprisiriša? Kam tokiam Masahiko Tanakai kažkas be karate shotokano reikalinga? Jis yra shotokano Meistras iš Didžiosios raidės ir jam nusikakoti, kad egzistuoja kiti stiliai...Įšeitų pakovot- nukaltų bet ką. Pagal shotokan taisykles. Pagal kitas- gal ir gautų,,,,,Ir kas? Nebebūtų Meistras? Kaip sportininkas, kol esi sportininkas, renkiesi savo ....Kada išeini iš sporto, dar labiau žiūri savo. Ir niekas man niekada neįrodys, kad shotokanas gaus prasišikt prieš kyokushiną, MT ar TKD...Čia vėl tampa diskusija apie nieką, o tai nėra vingtsun tema

Arimanai- viskas ok, aš tikrai nesu piktybinis, patikėk...Tik kiekvienas turime savo nuomonę , juk tam yra diskusijų forumas

Tiesa- čia apie karate. 1997.12.13d. buvo laikytas paskutinis, mėlynas mano diržas...2012.12.13 išsilaikiau rudą...Lygiai po 15 metų...Man tai niekada nebuvo svarbu, bet supratau, kad einant tokiu Keliu, aš privalau iš pagarbos tam, ką darau...