AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 193811 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Tsun kombinavimas su kitais kovos menais ar sportu
« Atsakyti #255 įjungtas: 2007 Sau 05, 15:42:50 pm »
lodorius,gera ideja,bet tik i PM.
Kaip liepe "grazdanin nacalnik",nebus pokalbio i tema rakinam tema. :-P
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #256 įjungtas: 2007 Sau 14, 16:26:53 pm »
Klausimai visiems WT atstovams

1) Man butu idomu suzinuoti kaip WT yra destoma kova parteryje arba klince ?
2) Darbas su ginklais: peilis, lazda.
3) Darbas su keliais partneriais.

Esu lankes keleta WT trenerociu, ir man darbas klince buvo paiskintas taip: smugiai naudojami tam kad neduoti tave paimti i klince! Reikia kuo daugiau ir greiciau smugiuoti ir viskas bus gerai nieks tave i klince nepaims. Bet as tada paklausiau, ka daryti jeigu smugiai nepadejo, ir  tave paime i klince ?  Atsakymas: Lavink smugi ....   

Darbas parteryje buvo paiskintas taip: mes turime tokia stabili stovesena kad nieks mus ir nenugriaus! Klausimas:o jeigu nugriaus?  Tai lavink savo stovesena...

Apie ginklus man nieks nenorejo aiskinti ... nes uz situs dalykus reikia moketi atskirai ...Vokietija blin:) bet pasake kad turi labai galinga technika  :-/

is pasakyto iskylo dar klausimai: kodel WT smugiai toki galingi, kad gali sustabdyti bet kuri imtininka ? ir kodel stovesena tokia stabili
kad imtinikai negali tave nugriauti !!!

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #257 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:03:27 pm »
denis,
Aš labai mažai kol kas galiu pasakyti, lankau tik virš mėnesio, bet paklausinėsiu instruktoriaus. Kad mokytų kovos partery ar su ginklais reikia ilgai lankyti, o pas mus tik pradedantys, arba reikia eiti privačiai mokytis. Kad geriausi smūgiai, viskas geriausia, nu negi sakys, kad pas mus neveiksmingi smūgiai, manau, - reklama. Kita vertus, WT yra grandininiai smūgiai, taigi man rodos poveikis didesnis, kai suvaro ne vieną, du, o daug stiprių smūgių į skausmingiausias vietas, bet kažkur šiam forume skaičiau, kad grandininiai smūgiai yra ne tik WT. Dėl stovėsenos, didžioji dalis svorio yra permesta ant galinės kojos, todėl man atrodo, kad po praleisto smūgio lengviau išstovėt ant kojų, galbūt lengviau išsisukt nuo smūgio, atsitraukt. Dėl tokios stovėsenos galima smūgiuot tiek abiem rankom, tiek priekine koja ir geriau išlaikyt pusiausvyrą, bet mano žinios daugiausia teorinės. Prieš imtynininkus, kurie moka tik metimus, o nemoka smūgiuot, man rodos, bet kas, mokantis gerai smūgiuot, bus pranašesnis, nes kad padaryti metimą, pakirtimą ar kažką panašaus, reikia kovoti artimoj distancijoj. Koks karatistas ar boksininkas keliais smūgiais gali nokautuoti imtynininką, kol tas nespėjo sugriebti priešininko ir permesti ar nugriauti. Mano nuomone, tas pats tinka ir WT bei imtynėm.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #258 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:16:43 pm »
Gausi, susiplaks vestibiuliaras ar smegenys atsitrenks, ir kad ir kaip stipriai butum atsitojas, kojos pacios i virsu pakils, cia apie stovesenos tvirtuma ir smugiavima :D

o del imtynininku. viens pries viena neisskirciau tokio didelio smugiuotoju pranasumo. atvirksciai, netgi viens pries veina imtynes deciau auksciau, jei kas paprasytu sureitinguot. geri imtynininkai yra LABAI staigus ir turi savu "bajku" kaip tave suvedziot ir praeit, tarkim, i kojas :) kam tas vargimas su ranku gaudymu ir metimais? pagavai dubeni ar kojas, uzkisai "batnoske" ir jau tvarkaisi kaip tik nori :) arba pvz pagazdinai smugiu i veida, priesininkas suregavo, o tu jau skrendi i kojas ir verti ir vel jautiesi kaip kurorte, spauzdamas suri, ar sukinedamas rankas, kad priesininkas juokingiau atordytu :D

p.s. tik nepradekim dabar diskusijos kas geriau, imtynes ar stovesena! nes ir stovesenoj yra metodu kaip nugesint tokius praejimus apie kuriuos snekejau, ar kitokius imtyniu veiksmus. viskas stovi ant to, kuris geriau pasinaudos turimu arsenalu. as pavizdi daviau tik tam, kad nesuabsoliutint :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #259 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:18:22 pm »
kodel WT smugiai toki galingi, kad gali sustabdyti bet kuri imtininka ? ir kodel stovesena tokia stabili
kad imtinikai negali tave nugriauti !!!

Ogi todel, kad:

"Nashy pojezda, samyje pojezdatyje pojezda v mire. I nikakije drugije pojezda neperepojezdiat ich po ich pojezdatasti" ;)

Mane tai biski uzknisa visur bandymas prakisti tai, kad yra kazkoks super puper stilius, kurio atstovai gali pakrauti malku kitiems vien todel, kad skiriasi ju pizamu spalva, ar veidu baisumas :D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #259 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:18:22 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #260 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:20:18 pm »
Ogi todel, kad:

"Nashy pojezda, samyje pojezdatyje pojezda v mire. I nikakije drugije pojezda neperepojezdiat ich po ich pojezdatasti" ;)

Mane tai biski uzknisa visur bandymas prakisti tai, kad yra kazkoks super puper stilius, kurio atstovai gali pakrauti malku kitiems vien todel, kad skiriasi ju pizamu spalva, ar veidu baisumas :D

bet zinai... mes juk irgi norim tiket, kad uzsiminejam tuo, kuo veliau pasinaudosim ir suvarysim betkuri neprieteliu :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #261 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:30:08 pm »
bet zinai... mes juk irgi norim tiket, kad uzsiminejam tuo, kuo veliau pasinaudosim ir suvarysim betkuri neprieteliu :D

Ne. Tai ko mokausi as visu pirma moko to, kad jei as busiu nejudrus, tai mane mus :) O jei priesininkas ginkluotas, mirsiu, jei nebusiu greitesnis uz ji :D P dabar pagalvok, su mano duomenimis kaip as galiu buti greitesnis pvz... kad ir uz Niala?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #262 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:31:36 pm »
Ne. Tai ko mokausi as visu pirma moko to, kad jei as busiu nejudrus, tai mane mus :) O jei priesininkas ginkluotas, mirsiu, jei nebusiu greitesnis uz ji :D P dabar pagalvok, su mano duomenimis kaip as galiu buti greitesnis pvz... kad ir uz Niala?

i PM rasau, nes gal biski ne i tema, ir gal biski nesupratom viens kito :) o ir pats jau moderatoriu bijot pradejau  :-]

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #263 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:55:56 pm »
Kiek pastebejau, bent cia forume WT atstovai patys fanatishkiausi.  Darau ishvada kad, WT gerai pastatyta propagandine mashinele :)
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #264 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:02:17 pm »
Kiek pastebejau, bent cia forume WT atstovai patys fanatishkiausi.  Darau ishvada kad, WT gerai pastatyta propagandine mashinele :)

Siuo metu tai "madingas" stilius. Anksciau ar veliau reklamine kampanija baigsis ir tada bus viskas ok. O tada "pats mirtiniausias/specnazo paruosimui naudojamas/ pats pats" bus kuris nors kitas stilius. Stai ir viskas.

Griztant prie temos. As tai manau, kad geriau moketi viena stiliu gerai, nei 30 pavirsutiniskai. Kovos klubu "turistu" ir taip pakanka. O jei kazkas WT mato trukumu, spragu ir mato to sprendima papildomu treniruociu lankyme, tegul.

« Atsakyti #264 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:02:17 pm »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #265 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:12:41 pm »
ecchhh einam i offtopica.. Bet,  vis gi suprantam visi kad musu laikais teisingai pravesta PR kompanija ogogo kiek padaro, Amerikeciai net savo Karines kompanijas butinai prapiarina presh pradedant ka nors.  O musu vietiniai WT atstovai, kazhkaip jau besaligishkai nepripazista kitu - alia fanatizmas, zmones neleiskit vienai nuomonei paimti virshu, tai gi smegenu plovimas.
 p.s. - Kai jauties dievu - tokiu nebudamas, gali labai smarkei nukentet :)
aeterna
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #266 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:44:24 pm »
Aš labai mažai kol kas galiu pasakyti, lankau tik virš mėnesio, bet paklausinėsiu instruktoriaus.
Aciu  :-D O gal tavo instruktorius galetum prisijungti prie musu forumo ?

Kad mokytų kovos partery ar su ginklais reikia ilgai lankyti, o pas mus tik pradedantys, arba reikia eiti privačiai mokytis.

kaip ir Vokietijoje :) ginklus galima mokytis tik privaciai :) nepatinka man toki dalykai :)

Kita vertus, WT yra grandininiai smūgiai, taigi man rodos poveikis didesnis, kai suvaro ne vieną, du, o daug stiprių smūgių į skausmingiausias vietas, bet kažkur šiam forume skaičiau, kad grandininiai smūgiai yra ne tik WT.

Kaip as suprantu pagrindinis grandininiu smugiu privalumas tai kad jie ne duoda zmogui atsigauti po pirmo praleisto smugio?

Dėl stovėsenos, didžioji dalis svorio yra permesta ant galinės kojos, todėl man atrodo, kad po praleisto smūgio lengviau išstovėt ant kojų, galbūt lengviau išsisukt nuo smūgio, atsitraukt. Dėl tokios stovėsenos galima smūgiuot tiek abiem rankom, tiek priekine koja ir geriau išlaikyt pusiausvyrą, bet mano žinios daugiausia teorinės.
Sutinku kad tokia stovesena patoge tam kad smūgiuot , bet ne tam kad imtiniauti. arba as kazka tai nesuprantu  :-/

Prieš imtynininkus, kurie moka tik metimus, o nemoka smūgiuot, man rodos, bet kas, mokantis gerai smūgiuot, bus pranašesnis, nes kad padaryti metimą, pakirtimą ar kažką panašaus, reikia kovoti artimoj distancijoj. Koks karatistas ar boksininkas keliais smūgiais gali nokautuoti imtynininką, kol tas nespėjo sugriebti priešininko ir permesti ar nugriauti.

Imtynininkai dazniausia buna labai gerai fiziskai pasiruoses zmones ir gali atlaikyti pakankamai stiprus smugius :) Netgi smugiai i kakla i veida, saules rezgini nevisada duoda teigima rezutata :) Turejau partneri 120 kg sambista kuris labai gerai mokejo kvepuoti. Tai apie smugius i saules rezgini  isvis galima buvo pamirsti, i kakla dar galejo kazka tai pajausti. 

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #267 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:56:19 pm »
Siuo metu tai "madingas" stilius. Anksciau ar veliau reklamine kampanija baigsis ir tada bus viskas ok. O tada "pats mirtiniausias/specnazo paruosimui naudojamas/ pats pats" bus kuris nors kitas stilius. Stai ir viskas.

Kaip prasidejo WT Vokietijoje ....

Pirma reklamine kompanija : "Musu stovesena labai stabili mus nieks nenugriaus, mes naudojam tik tiesioginius smugius, nes jie yra pati efektiviausi "
Antra reklamine kompanija: "Smugis is sono, pagrindine WT paslaptis"
Treciai kompanija: "Mus dabar nieks nenugalies parteryje, nes mes dabar naudojam BJJ"

vot taip reikia daryti pinigus :)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #268 įjungtas: 2007 Sau 14, 22:58:12 pm »
Nu ir gerai :) Bent bus diskusijos :)
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 14, 23:00:12 pm nuo denis »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #269 įjungtas: 2007 Sau 14, 23:02:43 pm »
Kaip pastebejo protingi zmones - Su fanatikais neimanoma diskutuoti, jokie argumentai nieko neirodis -
Citata
Фанатизм (от лат. fanum - жертвенник) - непоколебимая и отвергающая альтернативы приверженность индивида определенным убеждениям, которая находит выражение в его деятельности и общении.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 15, 22:07:00 pm nuo Berserk »
aeterna

« Atsakyti #269 įjungtas: 2007 Sau 14, 23:02:43 pm »