AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 193982 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Tsun kombinavimas su kitais kovos menais ar sportu
« Atsakyti #210 įjungtas: 2007 Sau 04, 11:19:07 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Matyt, klaidingai mane supratai. Pasikartosiu. Aš teigiu, kad 100% mokėti kovos meną, tai mokėti visą jo techniką. Aš ne sakau, kad tą techniką mokėti 100%! Ką reiškia 100% mokėti rašyti kokia nors kalba? Tai mokėti rašyti visas raidės ir mokėti sujungti jas tarpusavi. Aišku tobulėti dar galima, mokintis gražiau ir tiksliau rašyti. Bet aš manau, kad rašyba jau yra 100% išmokta. Tas pats ir su kovos menu. Jei tu išmokai visas formas, visus pritaikymus kurie atkeliavo iki šių dienų, manau, kad tu jau moki viską. Gal ne tobulai, bet moki.

Nepritariu. Zmogus tobulai zinantis abecele tikrai nebutinai mokes rasyti romanus ar eilerascius :) Taip kad siuo atveju tavo 100 proc. - viso labo technikos baziniu igudziu komplektas. O jau cia tai tikrai su dauguma stiliu panasumu daugiau nei skirtumu. Netgi su zemaiciu kungfu "juka menki"

Pasikartosiu 56-a karta - kovoja ne technikos, o zmones. O jau koks tamsta muzikantas, tai tikrai ne nuo natu pirklauso ;)
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 11:22:59 am nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #211 įjungtas: 2007 Sau 04, 11:43:41 am »
Citata
Nepritariu. Zmogus tobulai zinantis abecele tikrai nebutinai mokes rasyti romanus ar eilerascius Taip kad siuo atveju tavo 100 proc. - viso labo technikos baziniu igudziu komplektas. O ju jame, tai tikrai su dauguma stiliu daugiau panasumu nei skirtumu.
Kažkaip mes sunkiai susikalbam.  :-/ Ar aš kalbų apie romanų ir eilėraščių rašymą? Aš kalbu apie rašymą apskritai. Nors ir čia forume. Aišku jei tu moki rašyti tai nereiškia, kad tu būtinai esi geras rašytojas. Taip pat jei tu moki visą kovos meną tai nereiškia, kad tu būtinai esi geras kovotojas, arba moki šį kovos meną gerai.  :senis:

Citata
Galu gale, galima juk i susitikima ir treneri atsivezti.
Šiaip pas mus treneriai yra labai gerbiami. O tu kalbi taip tarsi treneris būtų koks rakto pakabukas, kad jį galima paimti ir atsivežti. Jeigu nori, kad jums pademonstruotu WT, pabendrauti, pasikeisti patirtimi ir t.t., aš siūlau jums tartis su BWTA atstovais dėl šito reikalo (aš ne atstovas, aš tik šios asociacijos narys).  ;-)
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 11:45:23 am nuo DarKaN »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #212 įjungtas: 2007 Sau 04, 11:48:25 am »
Kažkaip mes sunkiai susikalbam.  :-/ Ar aš kalbų apie romanų ir eilėraščių rašymą? Aš kalbu apie rašymą apskritai. Nors ir čia forume. Aišku jei tu moki rašyti tai nereiškia, kad tu būtinai esi geras rašytojas. Taip pat jei tu moki visą kovos meną tai nereiškia, kad tu būtinai esi geras kovotojas, arba moki šį kovos meną gerai.  :senis:
Šiaip pas mus treneriai yra labai gerbiami. O tu kalbi taip tarsi treneris būtų koks rakto pakabukas, kad jį galima paimti ir atsivežti. Jeigu nori, kad jums pademonstruotu WT, pabendrauti, pasikeisti patirtimi ir t.t., aš siūlau jums tartis su BWTA atstovais dėl šito reikalo (aš ne atstovas, aš tik šios asociacijos narys).  ;-)

Meistras nera raktu pakabukas... bet ir gyvu dievu skaityti juos palieku kinieciams ;)
Darau isvada, kad uzsiimineji WT iki metu? ;)

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #213 įjungtas: 2007 Sau 04, 12:18:22 pm »
Daugiau nei metus :P

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #214 įjungtas: 2007 Sau 04, 13:29:19 pm »
Nialas:"WT orientuotas i KOVA ,todel jame nuo A iki Z viskas yra pritaikoma (del irodymu kreipiates i artimiausia WT kluba). Nera jokiu veiksmu "for training but not for fighting".. Dar yra taktika , mokymo metodikos ir t.t...(kalbant apie skirtumus"
O tada kas cia do tren. programos? :-/  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pitbull, as kalbu apie technika. Kiekvienas veiksmas formose yra "realiai" pritaikomas kovojant...
Pavyzdys: Stiliaus neminesiu.. Ginybiniai veiksmai nuo smugiu i galva , i pilva ir t.t - "Zolotoj drakon masit rukoj/nogoj/xu..m"(pvz) graziai atrodo ,BET paziurejus i ATAKUOJANTI ,kuris visais atvejais atlieka GIAKU TSUKI.... Kas ,po velniu, gatveje puls TOKIU budu..na?  O tie patys blokai veikia tik pries tokio tipo ataka... Jei agresorius naudos < neduok dieve >  boksa...kas tada..(WT tokiu klausimu nekyla)
CIA AS KALBU APIE TEORIJA PAREMTA MATEMATINE LOGIKA. KAIP IR PAVYZDYJE SU WT SMUGIO TEORIJA.
VISAI KITI DALYKAI YRA "TO KUNGFUISTO PARUOSIMAS" IR "ANO BOKSININKO PARUOSIMAS".. KALBANT MOKSLISKAI (ATLIEKANT BANDYMUS IR T.T ) WT PERSPJAUNA KITUS KOVOS MENUS EFEKTYVUMU.(GREITIS, ATSTUMAI, LAIKO IR JEGOS SANAUDOS...) .TAIP YRA. IR NEREIKIA PYKTI.
WT TOBULAS TIK TIEK KIEK TOBULAS YRA JI IVALDES ZMOGUS.. TOBULU NERA. YRA TIK TOBULEJANTYS.
Nieko nezeminu ir nieko neisaukstinu, bet faktai yra faktai. Ju forume neimanoma isdestyti aiskiau ,nei as dabar padariau.Kodel? O todel ,kad reikia remtis skaiciais norint irodyti tokius dalykus(arba pamatyti vizualiai.Bet ne VIDEO ,o GYVAI).. Kam idomu - issiaiskins..
O as i diskusijas nesivelsiu. 

Moderatorius: tiek caps locko gal nereiktu vartot. matom ir taip puikiai :) kolkas tik zodine pastaba.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 18:32:52 pm nuo Lonsas »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #214 įjungtas: 2007 Sau 04, 13:29:19 pm »

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #215 įjungtas: 2007 Sau 04, 13:32:46 pm »
DarKan,kokie meistrai eina mokytis i vin cun :book1:? Kur galima paziureti vin cun atstovu kovas?Ar tu matei,kad jusu atstovai kovotu su kitu m-klu atstovais?
Visiems zinoma,kad vin cun yra geros cin na tech. ir zinoma shuaiciao metodikos :-D.Tai pat vin cun atstovai yar sanda favoritai :P.
Nialas, kokios mokyklos nemoko deti mases "viso kuno" i smugi?Kur galima rasti mokslinius darbus skirtus vin cun?Boksas,imtynes tokius darbus turi,maciau,turiu :book1:.
100% tech :evil:?Kiek yra vin cun pakraipu-atsaku?Kuri turi 100% techniku,o kas meluoja :P?
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #216 įjungtas: 2007 Sau 04, 13:38:22 pm »
Nialas, kokios mokyklos nemoko deti mases "viso kuno" i smugi?Kur galima rasti mokslinius darbus skirtus vin cun?Boksas,imtynes tokius darbus turi,maciau,turiu :book1:.
100% tech :evil:?Kiek yra vin cun pakraipu-atsaku?Kuri turi 100% techniku,o kas meluoja :P?
Vienose mokyklose moko ,kitose nemoko.. Ir nesvarbu ,kad TAS KOVOS MENAS turi metodika...jos nemoko ir tiek   :P  Zinau tik tiek ,kad Sijo Leung Ting organizacijoje TO YRA MOKOMA .Uz kitas "nuokrypas" ir "atsakas" as neatsakau.
Del WC moksliniu darbu - nezinau.. Pitbull, ieskok Sijo Leung Ting knygu "WING TSUN KUEN", "ROOTS OF WINGTSUN"..etc (beje, "roots of WT" lyginamos visos Wingtsun atsakos nuo Yip Mano laiku, bendradarbiaujant TU ATSAKU(WingChun ,VinCun ,WingTsun...etc) ATSTOVAMS   ;-)   )
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 13:43:25 pm nuo Nialas »

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #217 įjungtas: 2007 Sau 04, 13:49:46 pm »
Vsio mano IQ neuztenka :-(,kad suprasciau tavo argumentos... Per daug per galva mane musa :banging: :icon_bat: :banging: 
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #218 įjungtas: 2007 Sau 04, 14:03:35 pm »
Ne karta teko susidurt su "mokyklu" destymo igudziu stoka..Ten paprasciausiai nera mokoma to ko reikia   :-/  Gal patys instruktoriai nemoka ,o gal nenori "dalintis paslaptim"(auksta instruktoriu kvalifikacija irgi yra WT pliusas) ..Visi stiliai su kuriais as esu susipazines turi vienoda smugio mechanika (kas liecia kuno mase, susitelkima i viena vektoriu, sutempima ir atpalaidavima..etc) ,bet TO PANAUDOJIME wingtsun pirmauja matematiniais duomenimis.. Viskas. Daugiau galit manes neklausineti, nes savo nuomone issakiau. Nejauciu turis teise gincytis su zmonemis turinciais 20 -30 metu kovine patirti.. Ir nesvarbu ,teisus as ar ne. (tiksliau, As zinau ar esu teisus ,o nafig man cia kazka irodineti..)

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #219 įjungtas: 2007 Sau 04, 14:08:55 pm »
Na, aš irgi jau nieko nesuprantu apie ka Jūs čia. Kas liečia atvažiuoti į saskrydį su mokytoju ir apsikeisti technikom, manau gana geras pasiūlymas. Tai būtų žymiai paprasčiau nei čia diskutuoti. Tik vat kažkaip abėjoju ar sutiks.  :D

« Atsakyti #219 įjungtas: 2007 Sau 04, 14:08:55 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #220 įjungtas: 2007 Sau 04, 14:16:29 pm »
Paskutine mintis del Wingtsun ir kitu kovos menu..
"Bet kokiu saunamuoju ginklu galima uzmusti zmogu. Tiesa? Tiesa.. Nesvarbu ar tai bus lankas ar MP5 tipo automatas..
Taciau pagalvokit...PALYGINKIT...Koks bus rezultatas saudant is sovietinio "MAKAROV" tipo pistoleto ir is"AK 47"tipo automato (arba GLOCK'o..priklausomai nuo situacijos)...kur ginklas gali uzsikirsti, negali saudyti pavieniais suviais arba serijom... O CIA GALIMA IR TAS IR TAS..
Saudantysis vienodai gerai valdo visus ginklus...Bet nori GERO REZULTATO..MIRTINO ,GREITO ,EFEKTYVAUS GINKLO..Kas pirks makarova galedamas ipirkti daug patikimesni glock'a? ABIEM GINKLAIS GALIMA UZMUSTI, bet to rezultato jie pasiekia NEVIENODAI.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #221 įjungtas: 2007 Sau 04, 15:01:06 pm »
Paskutine mintis del Wingtsun ir kitu kovos menu..
"Bet kokiu saunamuoju ginklu galima uzmusti zmogu. Tiesa? Tiesa.. Nesvarbu ar tai bus lankas ar MP5 tipo automatas..
Taciau pagalvokit...PALYGINKIT...Koks bus rezultatas saudant is sovietinio "MAKAROV" tipo pistoleto ir is"AK 47"tipo automato (arba GLOCK'o..priklausomai nuo situacijos)...kur ginklas gali uzsikirsti, negali saudyti pavieniais suviais arba serijom... O CIA GALIMA IR TAS IR TAS..
Saudantysis vienodai gerai valdo visus ginklus...Bet nori GERO REZULTATO..MIRTINO ,GREITO ,EFEKTYVAUS GINKLO..Kas pirks makarova galedamas ipirkti daug patikimesni glock'a? ABIEM GINKLAIS GALIMA UZMUSTI, bet to rezultato jie pasiekia NEVIENODAI.

Ne i tema, BET... Ne toks jau ir patikimas tas tavo GLOCK ;) Ir nereikia varyti ant Makarovo ;)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #222 įjungtas: 2007 Sau 04, 15:04:11 pm »
Irgi ne i tema ,bet man butu net idomiau suzinoti apie makarovo ir glocko skirtumus  :-)  Cia bent naudos butu   :book1:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #223 įjungtas: 2007 Sau 04, 15:09:24 pm »
Irgi ne i tema ,bet man butu net idomiau suzinoti apie makarovo ir glocko skirtumus  :-)  Cia bent naudos butu   :book1:

Next time ;)

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #224 įjungtas: 2007 Sau 04, 17:46:17 pm »
Citata
DarKan,kokie meistrai eina mokytis i vin cun Skaito knygą?
Kad ir kokias pavardes aš pasakyčiau, tu paklausi, o kur įrodymai? Ir aš nieko į tai negalėsiu atsakyti. Todėl aš nieko ir nesakysiu. Tikėti ar netikėti čia jau kiekvienas pats sprendžia. Aš tikiu, kad taip yra. Pvz. aš girdėjau, kad WT technikos naudojamos 87% elitinių pasaulio spec. pajėgų apmokymui. Yra video kur spec. pajėgos demonstruoja WT. Bet visiškai tai įrodyti aš tau negalių. Kadangi aš mačiau kaip veikia WT aš tuo pilnai tikiu.
Citata
Kur galima paziureti vin cun atstovu kovas?Ar tu matei,kad jusu atstovai kovotu su kitu m-klu atstovais?
WT atstovai nesivaržo nei su kitais, nei tarpusavi, todėl, kad WT yra labai daug smūgių, kurie pavojingi gyvybei. Ir kaip tik stengiamasi smūgiuoti ten, kur kitur draudžiama. Jeigu kovoti su taisyklėm, WT netenka prasmes, be taisyklių labai pavojinga.

Jeigu jus manote, kad viskas ką aš čia sakau netiesa tai galite teisybes ieškoti patys. Todėl nemanau, kad verta toliau čia diskutuoti apie WT. Nes ką nors forume įrodyti praktiškai neįmanoma. Be to, aš visiškai nesiruošiu čia kažką įrodinėti, čia ne teismas, o aš ne advokatas. Jums reikėjo nuomonių žmonių kurie užsiiminėja WT. Aš savo nuomones ir argumentus išreiškiau.

« Atsakyti #224 įjungtas: 2007 Sau 04, 17:46:17 pm »