Kai man buvo daromi stipri smugiai, tai buvo toks jausmas kad tave nori pastumti, o ne pramusti ! Smugis nepraeidavo i kuna, o buvo likes pavirsiuje. Koks pas tave buvo pojutis ?
Toki smugi jau ir as pajegdavau padaryti truputi pasitreniraves
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
O kai man prasmugiavo instruktorius ,tai jausmas buvo lyg kumstis butu praejes kiaurai pro krutines apsauga (kuria man uzdejo) ir mano krutine...Ir tai dar ne pilna jega smugiavo. Visas smugio impulsas sueina gilyn i kuna.. Nuo colio smugio dazniausiai nuskrendi neblogus atstumus ,bet ten viskas kiek kitaip..
Kai buvo daroma smugiu serija, tai smugiai buvo netoki stipri, jie daugiau buvo naudojami tam kad presinkas pasimestu !!! Ar taip ir turi buti ?
Viskas priklauso kiek gerai jis tuos smugius atlieka... Jei smugiuoja mokinukas ,tai jausmas lyg i tave muses trankytusi ,o jei meistras... tada kazkas panasaus i AK 47 paleista serija...
Seip, smugiu serija naudojama arba kovai pradet ,arba kovai uzbaigt...Tarkim, objektas A agresyviai elgiasi objekto B atzvilgiu. Tada objektas B paleidzia serija smugiu i objekta A ,tokiu budu isvesdamas ji is rikiuotes (tik ne tokiais smugiais kaip aprasei

).. Kitu atveju objektas A atlieka agresyvu gesta kuris gali suzaloti objekta B...Objektas B sureaguoja (pagal situacija) ir daveda pradeta darba iki galo, dauzydamas objekta A ,kai sis jau guli ant zemes ir nebegali pasipriesint...
Tad smugiai yra tikrai ne vien tik tam ,kad priesininkas pasimestu ( "ot velnias kokia ikiri muse"..strele strele kablys..ir muse guli be gyvybes zenklu).Logiska ,kad jis pasimes per ataka,bet suvokti jis ta turi tik atgaves samone
Beje, kai man dare serija smugiu ,as jau po pirmo nevalingai skridau atgal ir mane vijosi dauzydamas toliau

Tas pats buna ir daug stambesniems uz mane
Kas tai yra izometreniai pratimai ? statiniai pratimai ?
Tikrai taip. Pavyzdziui, prisispaudi beveik iki zemes ir laikaisi ,kol bloga pasidarys
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Joke