Na,
maciau buvo klausimas apie chi sau.
Chi sau treniruoja pojucius ir atsakomuosius veiksmus, kurie gali buti pavieniai, arba kombinacijos. Chi sau treniruociu metu, kovotojas stengiasi pajusti, ka daro priesininkas ir kontraatakuoti pagal wing chun principus. T.y panaudoti priesininko energija, nesipriesinti jega pries jega. Technikos pagalba nugaleti priesininka. Galima atlikti chi sau sekcijos kombinacijas eiles tvarka, galima maisyti. Pagal pojuciu rinkini kovotojas negalvodamas (tai ilgiausiai trunkanti veiksmo dalis) atlieka kombinacija. Kiekviena kombinacija susideda is pavieniu veiksmu. Po kiekvieno kombinacijos veiksmo kovotojas ivertina automatiskai situacija ir pasirenka koki veiksma daryti toliau. Chi sau daryti reikia ilgai ir nuobodziai

Chi sau galima daryti pilnus variantus, galima daryti sutrumpinta. Kada veiksmai negali kartotis. Tai mokina kovotojus pereiti nuo vienos kombinacijos prie kitos.
Del privaciu treniruociu - Chi sau kitaip neismoksi, tik per privacias. Valanda laiko su meistru prabega kaip akimirksnis. Kazkada galvojau, kad viena chi sau sekcija labai nuobodi

Kai padirbau su sifu Istvan sia sekcija, tai nuomone pasikeite radikaliai

) Dabar si sekcija mano megiamiausia ir skaitau, kad viena is pavojingiausiu

Del kovos parteryje. Seminaru metu ir treniruociu metu mes mokomes technika pries imtyninkus. Taip pat kovojam parteryje. Taciau prisipazistu, kad pries profesionalu imtyninka man butu mazai sancu. Paprasciausiai, per mazai sparinguojuosi su rimtais imtyninkais.
Sparingas. Tris metus buvau wing tsun organizacijoje, taciau ten sparingo nebuvo. Sparingavomes tik dabartinis WCKMA Vilniaus filialo treneris Marius ir as. Bet laikui begant mums irgi uzdraude