Aš galiu pagristi WT tobulumą tuo, kad labai daug kitų stilių aukštų meistrų treniruojasi pas WT meistrus. Atvirkščios tendencijos nepastebėjau. Bent jau tarp meistru kurie 100% įvaldė WT.
jei jau sitaip pradejom...
irodimu kazkaip nematau sitam teiginiui kolkas is jusu puses

procentaliai galbut daugiau zmoniu treniruojasi Muai Thai, Brazilu Jujitsu ar koki karate, bet kazkaip sunkiai apsivercia liezuvis juos vadinti tobulais ar netobulais. Tobula tas kas suveike atitinkamoj sitoacijoj. Jei WT yra tobula jis turi suveikti 100 procentu saviginos sitoacijoj, ar man kasnors duosite garantija kad taip ir bus? Galbut TAU tai ATRODO tobula, tebunie, bet tokiais skambiais lozungais besimetydamas tu mazu maziausiai isprovokuoji kai kuriu jautresniu, kita stiliu propaguojanciu, zmoniu pasipriesinima

na o man asmeniskai... man asmeniskai visiskai nusisjpjaut tobula tu stiliu propaguoji ar netobula, kai stovesi pries mane lupsiu taip pat kaip Thaica, Specnaziorsha ar Sachmatista, nesukdamas pautu kiek tu ten tobulumo ivaldes

ir nemanau kad tu turesi pranasuma vein del to kad propaguoji butent WT, turesi pranasuma tik del to kaip ji propogavai

beja, kaip kovos mena galima ivaldyti 100%? kas yra 100%? labai stiprias ribas braizai savo postuose

labai gaila, bet didziosios dalies dalyku gyvenime mes apibrezti vargiai begalime

p.s. tikiuosi ne per astriai ir neperdaug ne i tema as cia. viskas buvo be jokiu asmeniskumu rasoma