AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 197211 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • Lytis: Vyras
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Tsun kombinavimas su kitais kovos menais ar sportu
« Atsakyti #225 įjungtas: 2007 Sau 04, 17:50:04 pm »
Kaip tai nesivarzo tarpusavyje ? Taigi pilna filmu tame paciame youtube kur WT atstovai sparingojasi ringe ?  :punch:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #226 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:09:36 pm »
2 Berserk
Dažniausiai tai būna treniruotes dalis, kur yra daug apribojimų, ir nėra tikslo laimėti ar įrodyti savo pranašumą. Taigi tai nėra varžybos.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #227 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:25:02 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Mano kvalifikacija dar ne ta, kad galėčiau kažką rodyti, demonstruoti, aiškinti. Aš pats esu mokinis kuriam viską rodo ir aiškina. Aš galiu tik pasidalinti savo įspūdžiais ir savo nuomone.

tai va kai uz zodzius galesite atsakyti, gal tada ir reiktu metytis skambiom frazem :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #228 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:28:55 pm »
Matyt, klaidingai mane supratai. Pasikartosiu. Aš teigiu, kad 100% mokėti kovos meną, tai mokėti visą jo techniką. Aš ne sakau, kad tą techniką mokėti 100%! Ką reiškia 100% mokėti rašyti kokia nors kalba? Tai mokėti rašyti visas raidės ir mokėti sujungti jas tarpusavi. Aišku tobulėti dar galima, mokintis gražiau ir tiksliau rašyti. Bet aš manau, kad rašyba jau yra 100% išmokta. Tas pats ir su kovos menu. Jei tu išmokai visas formas, visus pritaikymus kurie atkeliavo iki šių dienų, manau, kad tu jau moki viską. Gal ne tobulai, bet moki.

tai jei atsisedes prisiskaitai visokiu knyguciu ir zinai ir moki visas pozicijas smugius ir pan tai jau esi ivaldes kazkoki kovos mena?
glabut Briuslis 100proc mokejo savo JKD, nes jis ji sukure, galbut WT ikurejas mokejo WT 100%, nes jis (ji?) tai sukure, abejojiu ar dabar jie moketu tai visiskai, nes daugiau zmoniu prie to prisidejo ir nebeimanoma visko ismokti ir ivaldyti :) Slifuoti technikas galima iki begalybes ir niekada negalesi pasakyti, kad pasiekei viska.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #229 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:30:30 pm »
si diskusija is gerbiamo WT propaguotojo man primena viena posaki:
"suleiskite i viena vieta visus kovos menu mokinius ir jie del nieko nesutiks, suleiskite i viena vieta visus kovos menu meistrus ir jie sutiks del visko" (vertimas kazkas panasaus).
manau supratote mano nuomone :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #229 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:30:30 pm »

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #230 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:33:04 pm »
Kur galima paziureti vin cun atstovu kovas?

WT sparingai:
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #231 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:34:29 pm »
Dar, Mielo DarkaN paprasyciau pavardinti bent apie 10 zinomesniu pasaulio valstybiu, kur spec daliniai mokomi WT. Juk WT nesiderina su kitomis kovos sistemomis? Tai, kur mokoma 100% WT?
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #232 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:35:49 pm »
CIA AS KALBU APIE TEORIJA PAREMTA MATEMATINE LOGIKA. KAIP IR PAVYZDYJE SU WT SMUGIO TEORIJA.
VISAI KITI DALYKAI YRA "TO KUNGFUISTO PARUOSIMAS" IR "ANO BOKSININKO PARUOSIMAS".. KALBANT MOKSLISKAI (ATLIEKANT BANDYMUS IR T.T ) WT PERSPJAUNA KITUS KOVOS MENUS EFEKTYVUMU.(GREITIS, ATSTUMAI, LAIKO IR JEGOS SANAUDOS...) .TAIP YRA. IR NEREIKIA PYKTI.

kaip tais nemaciau as tokiu bandymu :) nemaciau irodymu realiai (apart fuflovu video kaip WT'nistas suvaro kazkoki netikusi kikboxininka, kuris ir pats jau vos ant koju laikosi, nesnekant apie kova) :) Nemaciau Wing Tsunistu ringe (ir tik nereikia postringavimu apie tai kad ne tam ruose, negi jusu technika tokia skurdi, kad siek tiek apkarpyta tampa nieko neverta? tai kaip tuomet ten su tais bandymais? juk kriterijai turejo vienodi but)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #233 įjungtas: 2007 Sau 04, 18:53:34 pm »
kaip tais nemaciau as tokiu bandymu :)
Lonsai, tai nereiskia ,kad jie nebuvo atlikti. Jei tau tikrai idomu ,nustok tiketi vien informacija is neto(arba zmoniu kurie niekada nera to bande) ,o pabandyk "realiai" pajausti kas tai yra.. Zinau ,kad mano patarimo rimtai nepriimsi ,tad nustojam gincytis   :director: 

nemaciau irodymu realiai
Geriau sakytum NEIESKOJAU.Ok?   ;-)  Nieko realaus nete nera nei apie WT ,nei apie KARATE..you know what im saying?

Nemaciau Wing Tsunistu ringe )
O as maciau. Ir kas is to? Atviruose kovos menu turnyruose (mazdaug 1970 - 1980 m. laikotarpi Honkonge).
Ir tikrai ne pagal WT taisykles ( NES ***.. NERA WT JOKIU TAISYKLIU!!!!!!).. Ten dalyvaudavo ir taicai ,ir karatistai ir dar bbz kas..  Bet nesakysiu kokie budavo rezultatai...  Nes man *** ka galvoja kiti   :A   Ir INTERNETE to tikrai nerasit..Kaip ir razborkiu tarp wingtsunistu ir kitu stiliu atstovu. (neminesiu nei salies kurioje tai vyko ,nei meistru ,nei rezultatu... ) BET TAI NEREISKIA ,KAD TO NEBUVO VIEN TODEL ,KAD ,TU LONSAI, TO NEMATEI...

(ir tik nereikia postringavimu apie tai kad ne tam ruose, negi jusu technika tokia skurdi, kad siek tiek apkarpyta tampa nieko neverta? tai kaip tuomet ten su tais bandymais? juk kriterijai turejo vienodi but)
Niekas ir nepostringauja...O *** ten dalyvaut? Del reklamos?  RINGAS tikrai ne ta vieta kur galima suzinoti kovos stiliaus ipatumus. Ir ,tu lonsai, pats puikiai tai zinai.  Ringe yra taisykles ir pergale priklauso nuo to kam jos palankesnes. (kad ir SANDOS atvejis ar "reaktyvinio" Benio kova taicu ringe... )
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 04, 18:58:01 pm nuo Nialas »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #234 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:00:42 pm »
Gerbiamas Nialai. Prasyciau parinkti tona, tinkama diskusijai! Ir apsiriboti nuo keiksmazodziu trumpinimo. Tai nedaro garbes nei jums, nei jusu propaguojamam stiliui. Dekui

« Atsakyti #234 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:00:42 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #235 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:03:05 pm »
Matai, kazkas teigia, kad kazkas buvo. ir jei tas zmogus nori ta kazka irodyti, jis turi pateikti irodymus, jei man tai butu idomu, tai tikrai nepatingeciau ir susirasciau. Bet sioje sitoacijoje vistik ne as tureciau buti suinteresuotas pateikti irodymus :)

Tiek Darkanas tiek Tu, Nialai bandote kazka irodyti ir nesigink, kad yra kitaip :) nes jei nemegintumete tiek postu cia prirase nebutumet :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #236 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:14:41 pm »
Matai, kazkas teigia, kad kazkas buvo. ir jei tas zmogus nori ta kazka irodyti, jis turi pateikti irodymus, jei man tai butu idomu, tai tikrai nepatingeciau ir susirasciau. Bet sioje sitoacijoje vistik ne as tureciau buti suinteresuotas pateikti irodymus :)

Tiek Darkanas tiek Tu, Nialai bandote kazka irodyti ir nesigink, kad yra kitaip :) nes jei nemegintumete tiek postu cia prirase nebutumet :)
Lonsai, yra dalyku kuriu nededa i interneta, kuriu negalima irodyti forume. Sita diskusija tuscia ,nes nei vienas jusu vistiek nenueis i WT kluba pasidometi "kas ten tikra ,o kas ne"... Nieko as neirodineju, o sakau tai ka zinau.
Jei pasakysiu tau ,kad vakar valgiau afigiena pica "DELANE" ,tai tu nepatikesi tuo ,kol neatnesiu TAI irodancio cekio is "delano"?...ABSURDAS    :-/  Noredamas isitikinti vistiek turesi pats jos paragauti.. Ir tik tada zinosi ,kad sakiau tiesa

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #237 įjungtas: 2007 Sau 04, 20:11:14 pm »
Citata
Dar, Mielo DarkaN paprasyciau pavardinti bent apie 10 zinomesniu pasaulio valstybiu, kur spec daliniai mokomi WT. Juk WT nesiderina su kitomis kovos sistemomis? Tai, kur mokoma 100% WT?
JAV (FBI, CIA, Marine Corps), Vokietija (GSG 9, SEK, MEK), Italija (NOCS), Prancūzija (RAID), Austrija, Belgija, Ispanija, Latvija, Vengrija, Indija. Gaila, bet man niekas neatsiskaitinėja, ant kiek ką moko.
Citata
Tiek Darkanas tiek Tu, Nialai bandote kazka irodyti ir nesigink, kad yra kitaip Šypsena nes jei nemegintumete tiek postu cia prirase nebutumet
Aš pareiškiau savo nuomonę, kiti pradėjo prieštarauti, reikalauti įrodymų ir kitaip provokuoti manę atsakyti. Aišku galima ir patylėti, manau toliau taip ir darysiu, bet jus pamanysit, kad man pritruko argumentų ir aš nutilau. Iš viso šito pasidarė toks vaizdas, kad aš propaguoju WT stilių ir bandau jį visiem įkišti. Tačiau vienintelis dalykas kurį aš norėjau pasakyti šioje temoje, tai yra, kad mano nuomone WT nereikėtų kombinuoti su kitais kovos menais.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #238 įjungtas: 2007 Sau 04, 20:18:19 pm »
JAV (FBI, CIA, Marine Corps), Vokietija (GSG 9, SEK, MEK), Italija (NOCS), Prancūzija (RAID), Austrija, Belgija, Ispanija, Latvija, Vengrija, Indija. Gaila, bet man niekas neatsiskaitinėja, ant kiek ką moko.Aš pareiškiau savo nuomonę, kiti pradėjo prieštarauti, reikalauti įrodymų ir kitaip provokuoti manę atsakyti. Aišku galima ir patylėti, manau toliau taip ir darysiu, bet jus pamanysit, kad man pritruko argumentų ir aš nutilau. Iš viso šito pasidarė toks vaizdas, kad aš propaguoju WT stilių ir bandau jį visiem įkišti. Tačiau vienintelis dalykas kurį aš norėjau pasakyti šioje temoje, tai yra, kad mano nuomone WT nereikėtų kombinuoti su kitais kovos menais.
Prasyciau nurodyti saltini, kuriuo remetes rasydamas sia informacija apie spec. dalinius

DarKaN

• Svečias
« Atsakyti #239 įjungtas: 2007 Sau 04, 22:21:40 pm »

The Leung Ting WingTsun system is regarded by experts as one of the most effective self defence system on the planet. That is why special forces around the world, like FBI, CIA SEK, MEK, GSG9, NOKS rely on WingTsun on a daily base.

The WingTsun King Fu system developed by Professor Leung is practiced worldwide by tens of thousands of martial-arts practitioners, many of which were already martial-arts instructors themselves before they took on WingTsun. These include instructors of the army and security Special Forces in a number of countries, such as the FBI and Marine Corps of the USA, SEK & GSG9 of Germany, GIP of Luxembourg, RAID of France, NOCS of Italy, Anti-Terrorist Squad of India, Special Police units of Belgium, Austria, Spain, to name just a few. A good number of these practitioners are experts from other martial-art schools. Some of them are instructors holding high Dan (grading), while others have won titles as National Champions, runner-ups, and even World Champions in various international martial-arts tournaments.

Gal tai ne spec. dalinis. Nzn. Bet vistiek malonu.  :P

« Atsakyti #239 įjungtas: 2007 Sau 04, 22:21:40 pm »