0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Drįsčiau nesutikti dėl pirmo punkto
Drįsk. Tę ne visai tikslu, bet tiesos yra
O ką daryt, jei žmona priešinasi tokiai dietai?
Aš apie treniruotes masei augint nekalbu. Dėl tų kalorijų, tai faktas. Taigi reikia daugiau kalorijų sudeginti negu suvartoti, norint svorį mest, bet, sakau, treniruotės man atrodo geriausias būdas svorį normalų išlaikyt ar numesti. Nu aš tai visą gyvenimą valgau, ką noriu, kiek noriu, sportuoju ir problemų dėl svorio neturiu, taigi pagal save sprendžiu.
Ok paimkim tarkim dvi sportininkes ne kovos menuose - teniso grandes Svetlaną Kuznecovą ir Mariją Šarapovą. Viena stora, kita liesa. Įtariu, kad sportuoja jos vienodai daug. Kartais prieš genus nepapūsi
zejau cia ant dienu kazkokia piridacia(tv laida) per lnk, kur kazkos dietologas aishkino, kad laikantis dietos sportuot neverta, nes sportuojant tik padideja apetitas ir suvalgoma daugaiu. dar jis sake mazdaug taip: "...sporuojant numetami gramai, o valgant suvartojami kilogramai..."
Na jau ne, jei norint numesti svorį reikia atsisakyt treniruočių, tai eikit su tais svorio metimais v zhopu, atsiprašau už keiksmažodį. Šiaip spėju, kad Chazano prisižiūrėjai
Aš tai nesuprantu, kokio bieso tiems dietologams reikia paneigti tai, kas seniai aišku ir veiksminga, arba sukurti kažką "dar veiksmingesnio"? Čia jau iš didelio rašto..
Žinai, kad nebūtinai iš didelio rašto. Pažįstu moterą, kuri svėrė 122 kg, ir per tris mėnesius su tuo Chazanu iki 77 kg nuvažiavo... Tik su tiek maisto, kiek jai buvo leidžiama valgyti, ji tikrai nebūtų pasportavusi
Na 122kg aš jau priskirčiau prie kraštutinumų.. O jeigu rimtai, tai sportuojant ir laikantis dietos žymiai efektyviau galima mest svorį, t.y. degint riebalus prarandant žymiai mažiau raumenų masės negu tik su dieta ir be sporto. O jeigu tikslas tik svarstyklėse skaičių sumažint, tai pakaks ir dietos - prašau.
Na 122kg aš jau priskirčiau prie kraštutinumų..