AutoriusTema: Maisto papildai  (Skaityti 97170 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Maisto papildai
« Atsakyti #300 įjungtas: 2011 Grd 23, 18:48:47 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Saxum, praplėsk šiek tiek, ką tu vadini subalansuota mityba? Tiksliau kas mitybos pagrindą tavo sudarė? Ir kokie papildai, kokiais kiekiais?
Taip subalansuotai kaip sakykim Ž. Savickas maitinasi, kai jo baltyminį maistą sudaro išimtinai vien tik šviežia (!) žuvis ir šviežia (!) mėsa, ne kiekvienas gali sau leisti. O maisto papildų Žydrūnas nevartoja? Taip, ne? Vartoja ir dar kaip, ir tu pats tą gerai žinai. :chmm:

Reikalingi ar nereikalingi papildai nuo daugelio gyvenimo faltorių priklauso, stresinis gyvenimo būdas, nereguliari mityba, mano nuomone apskritai šiais laikais reguliariai maitintis su mūsų gyvenimo ritmu tampa beveik prabanga. Reguliari mityba, patikslinu  :teisejas: yra maitinimasis 3-4-6 martus per dieną tuo pačiu metu, su 5min. nukrypimais.

Maisto papildai...aš esu už tai, kad jų kuo mažiau būtų. Aš esu už tai, kad nesportuojantiems arba mažai sportuojantiems, jų beveik nereikia.
Lygiai kaip ir tiems, kam motulė gamta nepašyktėjo gerų fizinių duomenų ir gero metabolizmo. Mama su tečiu kitaip tariant pasitengė.  :-) Tie kas vaikystėje augo su tikra kaimiška dešra ir šviežiu pienu.  :-) Tiesa, tokių nėra daug, ir su kiekviena karta vis mažėja ir mažėja. :nezino:

teisingai pasakyta :) nereik baidytis nei per daug kelt ant piedestalo :) papildai ir vadinasi papildais, tam kad papildytu :) bet aisku pirmiausias dalykas - mityba kiek imanoma "subalansuotesne" :) kaip sakant nereik religijos daryt :) as pvz paskutines 3-4 sav nevalgau mesos (zuvi tikrai) ir darau po 5 trefkes per savaite. nei svoris nukrito, nei jega sumazejo :) taip kad reik lanksciai i viska ziuret :D  :alus:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #301 įjungtas: 2011 Grd 23, 18:53:09 pm »
Esu bandęs įvairių papildų. Efektą jaučiau tik po kreatino ir po NOX3. O visa kita - tai geriau alaus nusipirkti.

va NOX tai pasibandyt noras yra :D prideciau dar proteina del labai paprastos priezasties. jei mityba vistik nera pilnaverte, tai kokteilis pries ir po treniruotes tiesiog padeda suvartoti pakankama kieki baltymu. kitas dalykas kaip ir minejai, dauguma gamintoju sudo prikisa, tai taspats kas pieno su bulka uzvalgyt :) bet jei atsirinkus tinkamus produktus naudos galima ispest :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Funky_B

• Svečias
« Atsakyti #302 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:32:39 pm »
Kazkuriam video esu mates kai valavicius apie papildus sneka.tai ten jis sako,kad be papildu jis neissiverstu.ir tai nebuvo reklama,nes nebuvo pamineta jokia papildu gamintoju firma.Sake,kad atsistatymui papildai yra butini,nes treniruojantis kasdiena organizmas nespeja atsistatyti.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #303 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:44:39 pm »
Kazkuriam video esu mates kai valavicius apie papildus sneka.tai ten jis sako,kad be papildu jis neissiverstu.ir tai nebuvo reklama,nes nebuvo pamineta jokia papildu gamintoju firma.Sake,kad atsistatymui papildai yra butini,nes treniruojantis kasdiena organizmas nespeja atsistatyti.
Valavičiui pradžiai reikia nors kažką rimtesnio laimėti nei kovą Siemens arenoje.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #304 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:45:04 pm »
Pabandžiau maisto papildą Versan. Labai skauda kelio sanarį (menisko bėdos). Po mėnesio kurso skausmas praėjo. Tad, rekomenduoju, nors ir nepigus (apie 85lt)
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #304 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:45:04 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #305 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:46:11 pm »
Beje, anksčiau esu gėręs kreatiną. Jokio efekto. Protingi žmonės patarė maišyti su gliukoze (kioskuose tabletės po 2lt). Visiškai kitas jausmas

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #306 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:49:20 pm »
Beje, anksčiau esu gėręs kreatiną. Jokio efekto. Protingi žmonės patarė maišyti su gliukoze (kioskuose tabletės po 2lt). Visiškai kitas jausmas
O tu pabandyk "Jonį". Dar geriau nei gliukozė!
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #307 įjungtas: 2011 Grd 23, 23:52:05 pm »
O tu pabandyk "Jonį". Dar geriau nei gliukozė!
Jums šlėktos gerai. Jonį Kaune esu tik kartą Prizmoje užtikęs. Deficitas, blyn

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #308 įjungtas: 2011 Grd 24, 00:24:28 am »

ir koks efektas? pagerejo rezultatai? pats nesu bandes, bet siaip kas bande, sake po kurso rezultatai biski pakrenta :)

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #309 įjungtas: 2011 Grd 24, 00:42:21 am »
ir koks efektas? pagerejo rezultatai? pats nesu bandes, bet siaip kas bande, sake po kurso rezultatai biski pakrenta :)
Kokie rezultatai? gal su metanu, ar deca maišai? Efektas yr, nežymus, bet to kartais ir tereikia. Man padėjo, tik nereikia padauginti, nes kreatinas nusėda organizme ir reik laiko, kad jis išeitų. Kursas mx 1,5mėn.
Neseniai pasimirė draugas. 39 metai. Jaunas bičas, bet užsisėdo ant kūno tobulinimosi. Ekspertų išvada - visiškas organizmo išsekimas. Skrodimo metu organizme rasta daug papildų liekanų... vat tep

« Atsakyti #309 įjungtas: 2011 Grd 24, 00:42:21 am »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #310 įjungtas: 2011 Grd 24, 12:01:38 pm »
Dariau pora kartų eksperimentus. Kaip prie to pačio režimo veikia papildų vartojimas. Tuo metu stengdavausi per savaitę min 5-6 treniruotes daryti. Ir galiausiai priėjau tos nuomonės, kad tinkamai subalansuota mityba yra geriau, nei belekokia mityba su kibiru papildų.
"Лучше пиво с раками, чем сраками в пиво"
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Powka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2005
  • Žinutės: 189
  • Amžius: 36
  • Gym Instructor, Sports Nutritionist, Master PT

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #311 įjungtas: 2011 Grd 24, 14:57:44 pm »

Placebo. :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #312 įjungtas: 2011 Grd 26, 22:08:35 pm »
Kokie rezultatai? gal su metanu, ar deca maišai? Efektas yr, nežymus, bet to kartais ir tereikia. Man padėjo, tik nereikia padauginti, nes kreatinas nusėda organizme ir reik laiko, kad jis išeitų. Kursas mx 1,5mėn.
Neseniai pasimirė draugas. 39 metai. Jaunas bičas, bet užsisėdo ant kūno tobulinimosi. Ekspertų išvada - visiškas organizmo išsekimas. Skrodimo metu organizme rasta daug papildų liekanų... vat tep

jegos, raumenines mases padidejimas. uztai ir klausiu koks tau efektas pasimate? su metanu ir deka tikrai nemaisau :D
ziauru... uztai manau nebloga ideja pora kart i metus atlikt tam tikrus tyrimus... nes pavojinga. treniruotis reik sunkiai, bet yra ribos, kurias kartais sunku islakiyt :)

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #313 įjungtas: 2011 Grd 29, 19:07:58 pm »
jei jau pavyzdžiais pradėjom kalbėtis, galiu ir aš šiek tiek pasidalinti kas tinka koviniam ir ištvermės sportui, tai Izotoniniai gėrimai.
Tiek prieš, tiek po treniruotės, ir ypatingai tais atvejais kai daug išprakaituojama, išbandyta daug kartų, ir esu matęs kaip vienas Karate
Kyokushin treneris vos ne urmu užpirkinėjo juos savo auklėtiniams, jo žodžiais: - nuo to daikto mano vaikiukai sužvėrėja.  :E

Dėl kreatino, jį cikliškai reikia naudoti ir... sorry čia gal mano nuomonė, kreatinas yra skirtas daugiau jėgos sporto atstovams, ten kur reikia
daugiau greičio ir ištvermės, jis nėra visai tinkamas.  :chmm:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #314 įjungtas: 2011 Grd 29, 19:18:02 pm »
Bet juk Izotoniniai gėrimai skirti, kad vanduo į ląsteles patektų, ar ne taip? O naminis Izotoninis - vanduo, druska ir cukrus. Nuo ko sužvėrėjama?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #314 įjungtas: 2011 Grd 29, 19:18:02 pm »