Taigi noriu priaugti mases. Daug kas pataria naudoti gaineri ir/arba proteina. Mano mase isties maza (46kg) man 16metu. Labai greita medziagu apykaita mano taip sakant. Taigi jei naudosiu proteina ir gainery tai reikes po treniruotes/fizinio kruvio gert 2kokteilius. Ar pasidaryti viena kokteily sumaisyta su proteinu ir gaineriu vienu metu? Ir apskritai ar tiktu naudoti proteina+gainery.
o tu jau sportuoji? Kiek laiko? Ar nori iskart kalt geineri ir eit sportuot? Nesirink debilu kelio, daryk viska palaipsniuj.
Kaip pradesi sportuot, gan greitai prades raumenys augt, kadangi kunas gaus "neiprasta kruvi". Plius pradek tvarkingai maitintis. Varske turi but tavo mylimiausias patiekalas - ten daug proteino ir kaizeno. Kaizenas letai veikia ir aprupins tavo raumenis viskuo kuo reikia ilga laika.
Antras dalykas kuri turi isimileti - grudai, pupeles. Kose, kad gautum pakankamai energijos. Lesiai labai geras dalykas - SUPER MAISTAS! Daug proteino ir angliavandeniu.
Jei neturi laiko - nusipirk blenderi. Imetei varskes, banana, uzpylei pienu ar jogurtu - turesi toki geineri, kad per akis uzteks!
Plius kai sportuosi, daryk daug pritupimu. Pritupimai ir panasus pratimai (mirties trauka gal dar ankstokai) aktyvina testosterono issiskyrima, kas pagreitina pasisavinima baltymu.
Kas is to, kad lupsi ta geineri, priaugsi lasinio ir galvosi koks maladec, nes 10kg priaugai.
O cia priaugsi svaraus, grazaus raumens, atrodysi dar zdaravesnis ir sveikesnis. Pavaryk taip saziningai, pora metu, galesi tada pasakot kitiem ar reik geinerio
o jei paklausei bele paklaust ir nieko nedarysi, tai sugaisinai mano 10 min, kad parasyciau sita posta, ir uz sita teks atsakyt

taip, kad varyk pirkt varskes ir i sale