AutoriusTema: Maisto papildai  (Skaityti 96958 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Danius

• Svečias
Re: Maisto papildai
« Atsakyti #360 įjungtas: 2012 Spa 15, 13:11:10 pm »
Taigi noriu priaugti mases. Daug kas pataria naudoti gaineri ir/arba proteina. Mano mase isties maza (46kg) man 16metu. Labai greita medziagu apykaita mano taip sakant. Taigi jei naudosiu proteina ir gainery tai reikes po treniruotes/fizinio kruvio gert 2kokteilius. Ar pasidaryti viena kokteily sumaisyta su proteinu ir gaineriu vienu metu? Ir apskritai ar tiktu naudoti proteina+gainery.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #361 įjungtas: 2012 Spa 15, 19:49:39 pm »
Dar nieko nevartok- valgyk vistiena, kalakutiena, makaronu su tunu ir sosiskom, viska uzgerk "Miau" pagal skoni, suvalgyk varskes su razinom, studentu riesutuku tarp mitybos  ir mase pajudes. Svarbu- viska gerai isdirbk kacialkeje  ;-) Nereikia zudyti savo kepenu , inkstu, kasos nuo 16 metu :ne:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #362 įjungtas: 2013 Vas 16, 02:50:12 am »
Dar nieko nevartok- valgyk vistiena, kalakutiena, makaronu su tunu ir sosiskom, viska uzgerk "Miau" pagal skoni, suvalgyk varskes su razinom, studentu riesutuku tarp mitybos  ir mase pajudes. Svarbu- viska gerai isdirbk kacialkeje  ;-) Nereikia zudyti savo kepenu , inkstu, kasos nuo 16 metu :ne:
itariu kad likai nesuprastas  :kikena:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #363 įjungtas: 2013 Vas 16, 09:16:34 am »

Man tais metais niekas nepadėdavo... Nei maistas, nei proteinas... Tsakant fabrikantas buvau  :kikena:
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #364 įjungtas: 2013 Vas 16, 10:08:25 am »
Taigi noriu priaugti mases. Daug kas pataria naudoti gaineri ir/arba proteina. Mano mase isties maza (46kg) man 16metu. Labai greita medziagu apykaita mano taip sakant. Taigi jei naudosiu proteina ir gainery tai reikes po treniruotes/fizinio kruvio gert 2kokteilius. Ar pasidaryti viena kokteily sumaisyta su proteinu ir gaineriu vienu metu? Ir apskritai ar tiktu naudoti proteina+gainery.
A kam tau ta masė?
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #364 įjungtas: 2013 Vas 16, 10:08:25 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #365 įjungtas: 2013 Vas 16, 11:55:25 am »

o tu jau sportuoji? Kiek laiko? Ar nori iskart kalt geineri ir eit sportuot? Nesirink debilu kelio, daryk viska palaipsniuj.
Kaip pradesi sportuot, gan greitai prades raumenys augt, kadangi kunas gaus "neiprasta kruvi". Plius pradek tvarkingai maitintis. Varske turi but tavo mylimiausias patiekalas - ten daug proteino ir kaizeno. Kaizenas letai veikia ir aprupins tavo raumenis viskuo kuo reikia ilga laika.
Antras dalykas kuri turi isimileti - grudai, pupeles. Kose, kad gautum pakankamai energijos. Lesiai labai geras dalykas - SUPER MAISTAS! Daug proteino ir angliavandeniu.
Jei neturi laiko - nusipirk blenderi. Imetei varskes, banana, uzpylei pienu ar jogurtu - turesi toki geineri, kad per akis uzteks!
Plius kai sportuosi, daryk daug pritupimu. Pritupimai ir panasus pratimai (mirties trauka gal dar ankstokai) aktyvina testosterono issiskyrima, kas pagreitina pasisavinima baltymu.
Kas is to, kad lupsi ta geineri, priaugsi lasinio ir galvosi koks maladec, nes 10kg priaugai.
O cia priaugsi svaraus, grazaus raumens, atrodysi dar zdaravesnis ir sveikesnis. Pavaryk taip saziningai, pora metu, galesi tada pasakot kitiem ar reik geinerio :D

o jei paklausei bele paklaust ir nieko nedarysi, tai sugaisinai mano 10 min, kad parasyciau sita posta, ir uz sita teks atsakyt :D taip, kad varyk pirkt varskes ir i sale :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #366 įjungtas: 2013 Vas 16, 12:29:18 pm »
Kai buvau tavo metų aš tiek pat svėriau. Bet turbūt todėl, kad valgydavau labai nereguliariai ir nedaug. Pavalgau pusryčius vakare į treniruotę ir tada lengva vakarienė, nesistebiu net kodėl man jėgų nebūdavo... O dabar priaugau 10 kg. Nes stengiuosi pavalgyti sočius pusryčius, pietus ir vakarienę ir šiukštu nieko nepraleidinėti, nes žinau, kad staigiai pradės svoris kristi. Plius sąžiningai tris kart per savaitę lankau treniruotes kur BFP ir visi kiti pratimai dešimt kart sunkesni, nei tose treniruotėse kur lankiau paauglystėje, taigi daug sunaudoju energijos ir to pasekoje žymiai išaugo apetitas,( kartais grįžusi iš treniruotės suvalgau trigubą porciją košės :angel:)
Taigi mano išvados tokios:
Pirma valgyk reguliariai ir sočiai
Antra treniruokis reguliariai ir daug
Tada ir svoris natūraliai augs ir energijos nepritrūksi.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #367 įjungtas: 2013 Vas 17, 01:47:59 am »
Kai buvau tavo metų aš tiek pat svėriau. Bet turbūt todėl, kad valgydavau labai nereguliariai ir nedaug. Pavalgau pusryčius vakare į treniruotę ir tada lengva vakarienė, nesistebiu net kodėl man jėgų nebūdavo... O dabar priaugau 10 kg.

Tu neivaryk bahurui depresijos,kad sveria kaip pana :D sugalvos dar chemija sautis :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #368 įjungtas: 2013 Vas 17, 11:27:05 am »
16 metų nereik su organizmu daryt eksperimentų. Apskritai visokias kačialkas nuo 20 leisčiau.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #369 įjungtas: 2013 Vas 17, 11:51:21 am »
16 metų nereik su organizmu daryt eksperimentų. Apskritai visokias kačialkas nuo 20 leisčiau.

kacialke kacialkiai nelygu. aisku pas mus vis dar: "Pirmaidienis - krutines diena, treciadienisi - kojos" principu dauguma varo :D

« Atsakyti #369 įjungtas: 2013 Vas 17, 11:51:21 am »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #370 įjungtas: 2013 Vas 17, 11:57:10 am »
Kad kas su  hanteliais pasimosikuoj, tai dar ne kačialka. Turiu raumeny papildus, priedus ir tikslingą darbą dėl kažkokio tikslo, tobiš pavirst beždžione. Aš irgi su hanteliais dirbu, bet kažkaip liežuvis neapsiverčia to pavadint kačialka.
Carlos Castaneda

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #371 įjungtas: 2013 Vas 17, 13:33:05 pm »
Kad kas su  hanteliais pasimosikuoj, tai dar ne kačialka. Turiu raumeny papildus, priedus ir tikslingą darbą dėl kažkokio tikslo, tobiš pavirst beždžione. Aš irgi su hanteliais dirbu, bet kažkaip liežuvis neapsiverčia to pavadint kačialka.

Papildai savaime irgi ner blogai. Jei zinai, kada ir kokiam tikslui juos vartoji. Pagreitina atsistatyma, padeda "apgaut" kai kuriais momentais nevisai teisinga gyvenimo buda (cia kad butu i tema :D).
O darbas su svoriu ir turi but tikslingas. Tik tikslai ivairus gali but, as kaip minejau, musuose dazniausiai - bicka uzaugint :) Nes daugiau nesupranta, kam dar tas gantelis gali but skirtas ;)

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #372 įjungtas: 2013 Vas 17, 15:14:55 pm »
Įdlmiausia, kad Radiatorius pakomentavo Dainiux įrašą ir puolė visi nepažiūrėję datos kažkokio narkomano 4 mėnesių senumo kliedesius komentuot. Ko pasekoje atsinaujino įdomi diskusija  :barnis:
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Overpowered

• Svečias
« Atsakyti #373 įjungtas: 2013 Kov 10, 15:33:32 pm »
Sveiki, kad nekurt naujos temos, rašau čia. Varau po 5 treniruotes per savaitę visus metus jau be pertraukos, bet pastaruoju laiku jaučiuos žiauriai silpnai, nebėra jėgų ir tt., ryškiai nusilpęs organizmas. Nenaudoju jokių papildų, mityba irgi tik biški prisižiūriu(prieš treniruotę ryžiai, po varškė ir šiaip nejvalgau nesamonių), bet pats jaučiu, kad nebepatempiu jau tai galvoju kažką iš papildų žiūrėt. BCAA būtų pirmas pasirinkimas, vitaminai dar, gal ką pasiūlytumėt konkrečiai atgaivint šiek tiek organizmą? Nes traumos jau pradeda lyst visokios ir tt.
« Paskutinis taisymas: 2013 Kov 10, 23:02:00 pm nuo Overpowered »

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #374 įjungtas: 2013 Kov 10, 22:14:08 pm »
Sveiki, kad nekurt naujos temos, rašau čia. Varau po 5 treniruotes visus metus jau be pertraukos, bet pastaruoju laiku jaučiuos žiauriai silpnai, nebėra jėgų ir tt., ryškiai nusilpęs organizmas. Nenaudoju jokių papildų, mityba irgi tik biški prisižiūriu(prieš treniruotę ryžiai, po varškė ir šiaip nejvalgau nesamonių), bet pats jaučiu, kad nebepatempiu jau tai galvoju kažką iš papildų žiūrėt. BCAA būtų pirmas pasirinkimas, vitaminai dar, gal ką pasiūlytumėt konkrečiai atgaivint šiek tiek organizmą? Nes traumos jau pradeda lyst visokios ir tt.
Šiaip geras pasirinkimas tavo, jei kalbi apie nuovargį ir atsistatymą / nusilpimą, manyčiau. Alternatyva - "Amino liquid", ar kažkas analogiško skystu pavidalu.
Dar klausimas, kaip su tamstos poilsio režimu, ar užtenka miego, nes irgi belekaip svarbus momentas čia.

Aš kai sudurniavęs buvau ir po 8-9 treniruotes į savaitę dariau, tai gana greit išlindo aprašyti požymiai, gal per kokį mėnesį, plius dar herpesai visokie irgi slogos. Tada taip pat teko pradėt domėtis, kas tie papildai, kam jie ir kaip vartotini.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

« Atsakyti #374 įjungtas: 2013 Kov 10, 22:14:08 pm »