Dariau pora kartų eksperimentus. Kaip prie to pačio režimo veikia papildų vartojimas. Tuo metu stengdavausi per savaitę min 5-6 treniruotes daryti. Ir galiausiai priėjau tos nuomonės, kad tinkamai subalansuota mityba yra geriau, nei belekokia mityba su kibiru papildų.
Saxum, praplėsk šiek tiek, ką tu vadini subalansuota mityba? Tiksliau kas mitybos pagrindą tavo sudarė? Ir kokie papildai, kokiais kiekiais?
Taip subalansuotai kaip sakykim Ž. Savickas maitinasi, kai jo baltyminį maistą sudaro išimtinai vien tik šviežia (!) žuvis ir šviežia (!) mėsa, ne kiekvienas gali sau leisti. O maisto papildų Žydrūnas nevartoja? Taip, ne? Vartoja ir dar kaip, ir tu pats tą gerai žinai.

Reikalingi ar nereikalingi papildai nuo daugelio gyvenimo faltorių priklauso, stresinis gyvenimo būdas, nereguliari mityba, mano nuomone apskritai šiais laikais reguliariai maitintis su mūsų gyvenimo ritmu tampa beveik prabanga. Reguliari mityba, patikslinu

yra maitinimasis 3-4-6 martus per dieną tuo pačiu metu, su 5min. nukrypimais.
Maisto papildai...aš esu už tai, kad jų kuo mažiau būtų. Aš esu už tai, kad nesportuojantiems arba mažai sportuojantiems, jų beveik nereikia.
Lygiai kaip ir tiems, kam motulė gamta nepašyktėjo gerų fizinių duomenų ir gero metabolizmo. Mama su tečiu kitaip tariant pasitengė.

Tie kas vaikystėje augo su tikra kaimiška dešra ir šviežiu pienu.

Tiesa, tokių nėra daug, ir su kiekviena karta vis mažėja ir mažėja.