AutoriusTema: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?  (Skaityti 95995 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?
« Atsakyti #165 įjungtas: 2007 Geg 15, 20:18:21 pm »
90 procentų, kad laimės tas/ta, kas nešioja ant pečių galvą ir moka ja naudotis ;-)
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #166 įjungtas: 2007 Geg 15, 20:22:19 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
90 procentų, kad laimės tas/ta, kas nešioja ant pečių galvą ir moka ja naudotis ;-)

priklauso nuo to ka skaitai pergale.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #167 įjungtas: 2007 Geg 15, 20:23:18 pm »
Drisciau suabejoti. Cia ne ringas, o gatve. Pirma net nepagalvojes, gali likti be galvos. Nors tam tikra prasme, tu- teisi
Nusmuko kaula :)

TaroKong

• Svečias
« Atsakyti #168 įjungtas: 2007 Geg 15, 20:47:03 pm »
Nu ir dar karta :). Buvom apie hormonus nukrype ir stripulis isizeide. Be reikalo. Ne apie PMS kalbejau, o tiesiog apie fakta, kad panom visi kovos menai statistiskai nera labai idomu. Pripazinkim, tam reikia agresyvumo kokio tai, kad tuo dometis cia, vakaruose. Agresyvuma didelia dalim salygoja testosteronas.
Del ginklo Skeptikas teisus. Ir kuo jis galingesnis, tuo mazesnis skirtumas jauciamas del fiziniu galimybiu. Tarkim, turint po tusinuka dar didelis pranasumas bico pusej. O po peili - jau mazesnis manau. Po pistoleta - jau lygybe.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #169 įjungtas: 2007 Geg 15, 21:04:25 pm »
O, reakcija? Saudymo varzybose lygtais, irgi vyru moteru grupes yra? ( cia paprastas klausimas, o ne bandymas iskelti vyrus i virsune)
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #169 įjungtas: 2007 Geg 15, 21:04:25 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #170 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:02:13 pm »
Punktas numeris vienas ISHMOK SKAITYTI !!!

pakartosiu dar karta idant suvoktum. MERGINU SAVYGINOS RESURSAI GULI NE FIZINIU PARAMETRU LAUKE.
Jei tu shiame teiginyje izhiuri makaronus tai paneig.
Tas kuris anot taves muilina akis, tai ASH. Pas mane 13 metu panele yra apsigynusi ir nuo 2 vyru, BET VELNIAI RAUTU NE KUMSHCHIAIS, SPYRIAIS AR INERTINIAIS RIESHO METIMAIS.
Yra apsigynusiu ir nuo 5 idijotu bet ir vel NE SPORTO PAGALBA.

O butent tie kas mokina paneles MUSHTIS kabina jom makaronus, nes ne vietoje ishsishokusi ji liks ten ir gulet.

Todel kad ne visi vyrai ( jei juos galima taip vadinti ) ivertina paneles galimybes, beje ne fizines :)
Visais kitais atvejais tai baigiasi vienodai. Statistikos pilna.

Man labai džiugu, Zen, kad sutariame merginų savigynos klausimais  :oops: Jei mokate skaityti, paskaitysite, kad mano galva, merginų savigyna nėra boksas, stiprūs smūgiai kumščiu, griovimai, smaugimai ir laužimai... Tikiu, kad galite atidžiau perskaityti mano žinutes, todėl iš naujo nesiplėsiu, kas, mano nuomone, yra merginų savigyna.  :-)
Akirai - vyrai stipresni.  :respect: Kas ginčytųsi. Bet jei nors kartą aš tau nebūčiau raudono skuduro vietoj, ir įsigilintum į mano žinutes, tai suprastum, kad kalbu ne apie tai, ar statistinis vyras stipresnis už moterį (beje, tai irgi parašiau), o apie tai, ar moteris išvis gali apsiginti nuo vyro. Tai visa tavo žinutė, kažkiek pasiimant iš Raimio, kažkiek iš dar kažkur, kaip ir į niekam neadresuota, nes neaišku, kam oponuoji. Siūlau nuoširdžiai - dėk mano žinutėms ignorą, kaip sakant, nematyk, nes akivaizdu, kad nervinu, ir nemielkai - pats beje irgi mane kažkiek nervini, nes nesuprantu žmonių, kurie dėl kažkokių priežasčių net į PM negali parašyti nei savo amžiaus, nei realios patirties, susijusios su koviniais menais ar sportais... Ne tiek gal nervini, kiek sunku tokius gerbti...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #171 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:10:19 pm »
Tik va noriu sužinoti jūsų nuomonę, kiek tai gali padėti prieš silpnesnį užpuoliką. Pagaliau tikrai nemažai užpuolikų nėra fiziškai stiprūs, neturi kovos žinių.

1. Uzpuolikas todel ir puola, kad jauciasi pranasenis. Jei ne raumenimis, tai skaiciumi, pasirinkta vieta ir pan.
2. Visu galimybes sulygina ginklas... BET.... kaip sake Saidas is"Baltosios dykumu saules": "Durklas - geras dalykas, kai jis TAVO rankose"
3. Tai kad is merginu maziau tikimasi pasipriesinimo, priduoda "Siurprizo/netiketumo elementa"
4. Jei jau esi susikurusi savo poziuri i visa tai - kam klausi kitu? Tik reali situacija parodys kuris is musu arciau tiesos... Sorry, taciau man, su mano 190cm ugiu ir 130Kg svoriu sunku isijausti i skriaudziamos silpnos  merginos kaili....   :boobs: :-P
« Paskutinis taisymas: 2007 Geg 15, 22:16:27 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #172 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:11:37 pm »

90 procentu pagal policijos statistika laimi tas, kuris smogia pirmas... 95 atvejais is simto - sulaikomas tas, kuris laimejo ;)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #173 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:14:03 pm »
Tarp kitko, Zen, kad neliktų kokių tai netikėtumų ir nesusipratimų ateičiai. Prieštaravau ne jūsų frazei, kad merginos turėtų gintis ne kumščiais ir ne dziudo metimais, bet minčiai, kad mergina visada praloš vaikinui. Pats tą mintį pateiktais pavyzdžiais apie 13-etę ir pan. ir paneigėte. Nepažįstu jūsų tiek, kad būčiau iš karto supratusi, jog norėjote pasakyti ne tai, ką parašėte. Tiek turbūt.

P. S. Skeptikai, tikrai manai, kad tinka tas smailikas ties vieta apie tai, jog tau sunku įsijausti į plėšiamos ir prievartaujamos merginos vaidmenį?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #174 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:15:31 pm »
Tarp kitko, Zen, kad neliktų kokių tai netikėtumų ir nesusipratimų ateičiai. Prieštaravau ne jūsų frazei, kad merginos turėtų gintis ne kumščiais ir ne dziudo metimais, bet minčiai, kad mergina visada praloš vaikinui. Pats tą mintį pateiktais pavyzdžiais apie 13-etę ir pan. ir paneigėte. Nepažįstu jūsų tiek, kad būčiau iš karto supratusi, jog norėjote pasakyti ne tai, ką parašėte. Tiek turbūt.

P. S. Skeptikai, tikrai manai, kad tinka tas smailikas ties vieta apie tai, jog tau sunku įsijausti į plėšiamos ir prievartaujamos merginos vaidmenį?

Vardan taves pakeisiu i graudu verksma....

P.S.: verkiancios  ikonos neradau... Pasirinkau tinkamiausias.
« Paskutinis taisymas: 2007 Geg 15, 22:18:19 pm nuo Skeptikas »

« Atsakyti #174 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:15:31 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #175 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:18:43 pm »
O, reakcija? Saudymo varzybose lygtais, irgi vyru moteru grupes yra? ( cia paprastas klausimas, o ne bandymas iskelti vyrus i virsune)
Neatsidaro dabar man tinklapis, bet nacionalinėje praktinio šaudymo asociacijoje šauliai pagal lytį neskirstomi, ir yra ten tokia Vida, pastoviai sėdinti pirmajame dešimtuke, kai dalyvių būna gal 30 ar daugiau... Čia irgi ne bandymas iškelti moteris į viršūnę :)
O jei kalbant apie bandymą iškelti, jau ne šaudymo atžvilgiu, moters reakcija dažnai yra spartesnė, tiesiog regėjimo laukas kitoks nei vyro, greičiau fiksuoja judesius, greičiau sureaguoja. Kalbama, kad taip turėjo susiklostyt per amžius, nes moterys prižiūrėdavo mažus vaikus, kurie tik akimirkai nusisuk, ir ką nors iškrečia, o vyrai medžiodavo, ir buivolai nelaksto 100 km per  valandą greičiais... Supaisyk, kad geras, kas teisus, o aš žinau, kad mano greita reakcija yra mano privalumas. Bet ar turiu ją todėl, kad esu moteris, ar šiaip dievas apdovanojo, taip ir nesužinosiu :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #176 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:20:12 pm »
Vardan taves pakeisiu i graudu verksma....

P.S.: verkiancios  ikonos neradau... Pasirinkau tinkamiausias.
:-(
Čia tarp  :book1: ir  :A bazuojasi. Imu galvoti, kad merginai labai paprasta apsiginti nuo vaikino, biški paeisi į šoną, ir jis jau tavęs neras  :-]

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #177 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:20:47 pm »
Kalbama, kad taip turėjo susiklostyt per amžius, nes moterys prižiūrėdavo mažus vaikus, kurie tik akimirkai nusisuk, ir ką nors iškrečia, o vyrai medžiodavo, ir buivolai nelaksto 100 km per  valandą greičiais...

Pas vyrus, taip suprantu, tuo metu tik greita erekcija vystesi.... Nes buivolus iki israndant ieti ir lanka ko gero tik taip uzbadyt galima buvo? Netikes argumentas.

Bet kad mato vyrai ir moterys, girdi irgi, skirtingai - to nepaneigs NIEKAS.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #178 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:21:19 pm »
:-(
Čia tarp  :book1: ir  :A bazuojasi. Imu galvoti, kad merginai labai paprasta apsiginti nuo vaikino, biški paeisi į šoną, ir jis jau tavęs neras  :-]

:-D :-D :-D

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #179 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:59:29 pm »
Todel kad ne visi vyrai ( jei juos galima taip vadinti ) ivertina paneles galimybes, beje ne fizines :)
Visais kitais atvejais tai baigiasi vienodai. Statistikos pilna.
O statistikas sako kiek poneliu isvis bande save apsiginti ???
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #179 įjungtas: 2007 Geg 15, 22:59:29 pm »