Punktas numeris vienas ISHMOK SKAITYTI !!!
pakartosiu dar karta idant suvoktum. MERGINU SAVYGINOS RESURSAI GULI NE FIZINIU PARAMETRU LAUKE.
Jei tu shiame teiginyje izhiuri makaronus tai paneig.
Tas kuris anot taves muilina akis, tai ASH. Pas mane 13 metu panele yra apsigynusi ir nuo 2 vyru, BET VELNIAI RAUTU NE KUMSHCHIAIS, SPYRIAIS AR INERTINIAIS RIESHO METIMAIS.
Yra apsigynusiu ir nuo 5 idijotu bet ir vel NE SPORTO PAGALBA.
O butent tie kas mokina paneles MUSHTIS kabina jom makaronus, nes ne vietoje ishsishokusi ji liks ten ir gulet.
Todel kad ne visi vyrai ( jei juos galima taip vadinti ) ivertina paneles galimybes, beje ne fizines 
Visais kitais atvejais tai baigiasi vienodai. Statistikos pilna.
Man labai džiugu, Zen, kad sutariame merginų savigynos klausimais

Jei mokate skaityti, paskaitysite, kad mano galva, merginų savigyna nėra boksas, stiprūs smūgiai kumščiu, griovimai, smaugimai ir laužimai... Tikiu, kad galite atidžiau perskaityti mano žinutes, todėl iš naujo nesiplėsiu, kas, mano nuomone, yra merginų savigyna.

Akirai - vyrai stipresni.

Kas ginčytųsi. Bet jei nors kartą aš tau nebūčiau raudono skuduro vietoj, ir įsigilintum į mano žinutes, tai suprastum, kad kalbu ne apie tai, ar statistinis vyras stipresnis už moterį (beje, tai irgi parašiau), o apie tai, ar moteris išvis gali apsiginti nuo vyro. Tai visa tavo žinutė, kažkiek pasiimant iš Raimio, kažkiek iš dar kažkur, kaip ir į niekam neadresuota, nes neaišku, kam oponuoji. Siūlau nuoširdžiai - dėk mano žinutėms ignorą, kaip sakant, nematyk, nes akivaizdu, kad nervinu, ir nemielkai - pats beje irgi mane kažkiek nervini, nes nesuprantu žmonių, kurie dėl kažkokių priežasčių net į PM negali parašyti nei savo amžiaus, nei realios patirties, susijusios su koviniais menais ar sportais... Ne tiek gal nervini, kiek sunku tokius gerbti...