trumpai pakomentuosiu: tavo bėda yra vartotojiškas požiūris į kovos menus.... po kelių metų bus tas, po kelių metų aš būsiu kietas boicas ir t.t.
per pusę metų tų niekur tolkom nieko neišmoksi, tokiam wingchun'e juo labiau, po pusės metų tu geriausiu atveju pradėsi jausti, kad... hmmm... "kažką biški jau suprantu, bet dar nelabai" 
eik į boksą, pas Sakalą geriau

Na, manau, kad nevisai supratai mano klausimo esmę. Neminėjau kad ieškau rezultatų X po Y laiko vienetų. Tiesiog tai yra vienas iš klausimų kuris, mano nuomone, gali padėti susidaryti vaizdą apie stilių apskritai.
Ne veltui paminėjau "0.5m, 1m, 2m ir t.t." (iki N metų), bet kažkodėl dėmesį patraukė tik 0.5m.
O esmė paprasta: kadangi nedaug išmanau, tiesiog noriu suprasti stiliaus efektyvumą laike, o ne "noriu rezultatu čia ir dabar".
Tarkim du kraštutiniai atvejai: jei 5m mokinsiuosi ir viskas ką mokėsiu bus teorinės technikos - manau, blogai, jei per 0.5m išmoksiu nemažai, bet paskui bus stovėjimas vietoje - irgi blogai.
Dėl bokso, tai kadangi neplanuoju pilnai atsiduoti kovos menams, o tik panaudoti kaip gyvenimo paįvairinimą, tai norėčiau išvengti daug smūgių į galvą treniruočių metu. Planuoju rinktis iš jau paminėtų dviejų stilių.