1. Kas liečia peilius (tipo Tanto), ačiū Dievui turim Pitbulį, kuris tikrai yra to reikalo specas ir nematau prasmės ieškoti peilio specų užsienyje (patys rusai Pitbulį kviečia, kad jiems seminarus pravestų).
2. Kažką parteryje rodė... Juokingiausia, kad Smauglys tai matė (neteisingai atliekamas technikas). Jei jum atrodo, kad Smauglys parteryje nieko nemoka ir klysta, ateikit ir nugalėkit jį
3. Smūginė technika - faktiškai kyokushin.
4. Dėl smaugimų gatvėje, tai apie smaugimus ne pas Koi, o pas Smauglius reikia klausti. Daugiau nėra ką komentuoti. Kai Vitiokas smaugs, tai sekundės nieko nebereikš. Mačiau per šį sąksrydį, vos spėjot pasidavinėti visi
P.S. Kur tie dziudoistai buvo tuo metu? 
5. Bandei pašiepti boksą, bet gerose bokso kovose technikų daugiau naudojama, nei kyokushine, nors tę tik 3 smūgiai
Šiandien kaip sykis stebėjau pasaulio kyokushin čempą. Taip ir nesupratau, yra tę nors vienas blokas ar nėra
O KOI "Low kick" - tai kaip matėm, tas pats kyokushin tik be rankų...
Vien tik smūgiai ir kas daugiau atlaikys. Tik ištvermė ir atsparumas smūgiams... O jei iš darbinio sunkaus bato su metaline plokštele spirs? Irgi taip priiminėt?
Kuo toliau, tuo labiau pradeda patikti shotokanas...
1. kalbame ne apie tai kas yra ir ko nera Lietuvoje. apie Pitbull girdejau pacius geriausius atsiliepimus butent is "Koisto" (karpio). zinau kad Lietuvoj yra labai auksto lygio meistru ir ju uzsienyje neieskau. taip Melnikovas uzsienietis, man jis sensejus, meistras, zmogus kuri gerbiu ir kazkiek netgi draugas, bet faktas, kad as pas ji nesitreneruoju, kaip ir nesitreneruoju pas lietuvos meistrus. to priezastys paprastos ir neidomios, apie jas nekalbesiu. uzsienyje as nieko ir neieskojau, tiesiog taip savaime gavosi, kad butent ant Melnikovo Koi as uzkibau ir ka as padarysiu, kad jis ne lietuvis. nors nei man ten rupi lietuvis ar ne. beje Pitbull seminare irgi buvau (tik kad ji vede ne pats Pitbull, o meistras is lenkijos).
2 niekas niekada nesake, kad Smauglys kazko nemoka. zinau, kad uz 'koistus' jis parteri tikrai geriau ismano ir visai nesistebiu, jei koistai technikas atliko neteisingai. parteris sitam stiliuj tikrai nera pagrindinis akcentas ir karpiai cia silpni. ne naujiena. siaip tai neatsimenu ka jie parteryje rode.. siaip jie rode isejimus nuo smaugimu stovesenoje. teisingai ar ne, bet veiksmingumu tai isitikinau ant savo kailio.
3 kaip ir sakiau, Koi tera karate stilius. kiokushinas imo nera blogai. man tinka.
4 tokiu kaip Vitiokas nera daug. o issivadavimu nuo smaugimu efektyvumu (kartojuosi) isitikinau ant savo kailio. o Smauglys aisku ismano sita reikala geriau, bet manau ne pries Vitioka uztenka ir to ka mokina koi

5 bokso nebandziau pasiept, man patinka boksas. del bloku ir zieminiu batu, tai.. as shotokanu tuo paciu uzsiiminejau, bet kol nera zieminiu batu arba smugiai 'nepramusa' tai ir as bloku nestatau, nes nera reikalo. o kai atsiranda zieminiai batai, arba (medinis) peilis, tai netik blokai atsiranda, bet ir visas pilnas ginybinis arsenalas.