0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Todie kad žino kur gyvenu ir kad vienas gyvenu o artimiausias kaimynas už puskilometrio tai ir laukiu svečiu ant savaitgalio
nunykt gal nelabai saugu, gali turtas uz kaili atkentet. seip tai yra dar paprasta policija jeigu ka.
Na,čia jaučiu žmogui ne baisiai juokinga,bet gal daryt mini KK sąskrydį su parodomosiom kovom
is savo patirties zinau, kad betkoki kerstavimai paprastai baigiasi, kai reikala paliecia policija. nebent ant labai rimtos mafijos reikia uzsiraut, kad nuo mentu neissibaidytu. nu bet cia tik ka as esu mates ir patyres.
as pvz is savo patirties galiu patvirtinti Radiatoriaus mintis del tu "pavojingu rajonu". negyvenau as tokiuose rajonuose, bet senais ~gerais mokyklos laikais turejau gana agresyvia klase tai va, istikruju, dar visiskas pacukas budamas ariau, tai ariau. ir ariau nuo "dusuos"! ir treneravausi ~6-7 dienas per savaite ir ne po pora valandu, o po ~5. kiekviena diena! ir beigiojau ir kacialinausi ir nesakydavau, kad "aj kam ta "padkacke", uztenka man tos jegos, svarbu technika, greitis, smugis ir istverme..". o tada ant visko varydavau ir saves negailejau, nes turejau stimula - keleta uz save "zdaravesniu" klasioku, kuriems nepatikau na dar aisku paminesiu fakta, kad ir laiko tais laikais, po pamoku, turejau gerokai daugiau negu dabar po darbo. bet entuziazmo ir motyvacijos turejau tikrai daugiau. o va dabar, pabaigus mokykla, istikruju tinginys pasidariau palyginus su tada. mazdaug "aj as jau ir taip stiprus, neverta perdauk draskytis" . nors realiai zinau, kad reiktu man dar pasidraskyt..
nu tai, kad postai is skirtingu temu ir seip nieko bendro neturintys
Dakeiro tai tu gal placiau papasakok, ant kiek rimti tie tavo busimi skriaudejai,kaip uzsirovei, ir manau patarimu daug daugiau sulauksi ir labiau jie pades, jei ju isvis tau reikia
Užminuok lauką aplink, busi REMBO.