AutoriusTema: Vienas pries kelis  (Skaityti 92317 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Vienas pries kelis
« Atsakyti #90 įjungtas: 2009 Lap 03, 21:22:31 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
taj ka kai pradejo waryt ant manes taj gal reikejo nuolankiai pasakyt "jus saunuoliai" atiduot pinigine ir telefa bej paklaust gal dar ko nors reikia??? Yra zmoniu kurie paprasciausiai normalios kalbos nesupranta
kai taip netikėtai susiklosto situacija, kažin ar kas kitaip būtų pasielgęs. Mąstyt laiko nėra - viskas vyksta spontaniškai. Kas daugiau laiko praleidžia ant tatamio , turi savybę tokių situacijų sprendimo iniciatyvą imti į savo rankas  :icon_bat: Tau turėčiau tik vieną pastabėlę - pasistenk daryti mažiau rašybos klaitų  ;-)
įtempk presą

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: aq

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #91 įjungtas: 2009 Lap 04, 10:52:48 am »
na pasiuntus, bet kokiu atveju tikrai neatsikabins, jau ir taip aišku jei kabinasi, a toliau tai... kaip gavosi taip, sveikas juk

Tau turėčiau tik vieną pastabėlę - pasistenk daryti mažiau rašybos klaitų  ;-)
man čia susidarė toks įspūdis, kad čia visi lietuvių humanitarines klases ar univerus baigę su pagyrimu... :luztu:
Universe is for free.

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2009 Lap 04, 13:06:46 pm »
Citata
man čia susidarė toks įspūdis, kad čia visi lietuvių humanitarines klases ar univerus baigę su pagyrimu...
Dauguma stengiasi rašyti taisyklingai. Tai gali pasistengti ir tu.
Tavo sarkazmas visai ne vietoj, nes ši taisyklė taikoma visiems!
Salėje gi stengiesi viską daryt kuo taisyklingiau.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2009 Lap 04, 19:00:29 pm »
man čia susidarė toks įspūdis, kad čia visi lietuvių humanitarines klases ar univerus baigę su pagyrimu... :luztu:
nereikia didelių mokslų, kad išmoktum lietuviškai rašyti  ;-)
įtempk presą

Atsijungęs Dakeiro

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 392
  • Amžius: 36
  • Vieta: MAZEIKIU RAJONAS

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2009 Lap 05, 00:23:12 am »

Na aš jau rašiau kad naršau su telefonu sunku taisiklingai rašyti... O antra as ne lietuvis jei ka :angel:
Jei likimas tau įteikė rūgsčia citrina pasidaryk iš jos limonadą...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2009 Lap 05, 00:23:12 am »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2009 Lap 05, 07:51:39 am »
Po teisybei, tai lietuvių rašyba yra viena iš sunkiausių pasaulyje, na gal ne pirmoje vietoje, bet į dešimtuką ar net penketuką tikrai įeitų...  :-) O rusų rašyba taip pat... :rolleyes:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2009 Lap 05, 15:24:07 pm »
Po teisybei, tai lietuvių rašyba yra viena iš sunkiausių pasaulyje, na gal ne pirmoje vietoje, bet į dešimtuką ar net penketuką tikrai įeitų...  :-) O rusų rašyba taip pat... :rolleyes:
telefonu rašyti "j" vietoj "i" arba "w" vietoj "v" tai nėra sudėtinga, čia greičiau ne žinių trūkumas, o apsileidimas  ;-)
ir baikim OT nes tuoj moderus pažadinsim  :icon_bat:
 :kikena:
įtempk presą

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2009 Lap 05, 17:14:33 pm »
Jau pažadinot. Ir tai manęs visai nedžiugina....
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2009 Lap 05, 17:32:21 pm »
''Nykštukai kasė per giliai ir per daug godžiai, pažądindami pirmykštiį blogį'' - Gendalfas.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2009 Lap 05, 17:35:49 pm »
''Nykštukai kasė per giliai ir per daug godžiai, pažądindami pirmykštiį blogį'' - Gendalfas.
Tu atsargiau su tokiais pasisakymais...  :bijo: Vos neuzsidrbai pliuso... :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

« Atsakyti #99 įjungtas: 2009 Lap 05, 17:35:49 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2009 Lap 05, 20:29:27 pm »
:alus: :handshake: :clap: :ruko: Maladec ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2009 Lap 12, 23:56:30 pm »
 Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  :-)
« Paskutinis taisymas: 2009 Lap 12, 23:58:19 pm nuo radiatorius »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #102 įjungtas: 2009 Grd 06, 01:52:25 am »
Va turbut tema tinkama. Zodziu apturejau siandien maza nuotiki vos nepasibaigusi "mordabojum", bet aciu Dievui diplomatija nugalejo :D
Zodziu kol nesugedo masina ir nepradejau daug vaikscioti miesto gatvemis tol atrode, kad laikai pasikeite ir gatvej i skura gaut pakankamai sudetinga, bet va siandienos nutikimas pakeite mano nuomone :)
Zodziu varau as sau i parduotuve gal 18 val (na aisku daba kai temsta jau ketvirta tai tamsu buvo), einu link savanoriu maximos, rasau sms, ir tik baigiau rasyt pakeliu akis telefona dedu i kisene, ziu is priekio gal uz 10 metru keturiese pareina. Spejau pastebet, kad biski "nesioja" viena, aisku bus islenkia taurele kita bachuriukai. Kas blogiausia, kad ta ketveriuke eina vos ne uz ranku susikabine ir visa saligatvi uzima. Na man nei laiko galvot buvo, beto ir vaiksciojimo gatvemis tamsiu paros metu igudzius jau seniai praradau, tai neriau i tarpa tarp tu bachuriuku. Nesupratau ar viena ten sunesiojo, ar jis specialiai bande mane peciu nustumt, bet beda ta, kad as didesnis ir sunkesnis pasirodziau ir nepalyginamai blaivesnis ir vietoj to, kad mane pastumt, pasistume jis pats   :nezino:
as tik atsisuku ziurau, atvaro "nuskriaustasis" kumsti pakeles ir jau taiko man, bet turbut akyse dvejinas tai niekaip negali apsisprest kuriam trenkt...
Na ka, galvot kada nebuvo, bet ir pradet paciam mustynes ipac, kai ju daugiau, nesvarbu, kad vienas vos kojas pavelka, kiti dar gana gyvybingai atrode, beto ir ne kokie pacaniukai, o vyresnis ir automatiskai sunkesnis jaunimelis, kazkaip nesinorejo...
Kazkaip ne nepajutau, kaip desine ranka atsirado prie smakro, kaire distancija palaike tarp manes ir uzpuoliko, o kojos pacios ne tik i boksiorska stovesena atejo bet ir nese mane mazais sluoliukais nuo priesininko, kuris vis bande prisitaikyt, bei ryztingai ejo pirmyn...
Na kaip taisykle iki pirmo smugio dar galima bandyt susitart, o kadangi nors priesininkas ir puole bet smugiuot kolkas jam nesigavo. Piktai pasakiau: "ei ka darai ?", aisku ikaususio uzpuoliko tai niekaip nepaveike, bet uztai suregavo jo draugeliai ir pradejo ramint isisiautejusi biciuli.
Sustabde savo biciuli vel sugryzo prie manes:" tu nesistumdyk" pradejo, "o tai mes...."
As atsakiau, kad nieko as nestumdziau, bet adrenalino poveikis dar nebuvo pasibaiges, taigi jauciaus lyg ant adatu, is vienos puses norejosi pult, kersyt is kitos protas kuzdejo, kad neverta...
Na galiausiai apsisprendziau apsisukau ir nuejau...
Gryzes namo galiausiai dziaugiuos, kad viskas taip baiges. :senis:
« Paskutinis taisymas: 2009 Grd 06, 10:16:14 am nuo sakalas »

Atsijungęs MarcaZ

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2008
  • Žinutės: 169
  • Amžius: 37
  • Vieta: Radviliškis
  • Privatus tekstas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #103 įjungtas: 2009 Grd 06, 02:08:46 am »
Nu va, gerai, kad dar tie blaivesni su keliais smegenu vingiais pasitaike :)) O savanoriuose vaiksciot ir taip loterija ten  :D

Man Palangoj buvo tokia situacija:
  Ejom su draugu nuo tilto link miesto puses, su merga issiskyre, tai kopose romantiskai pasedejom  :D paguodziau, ir traukem atgal i kluba apie pirma nakties. Einam sau kalbedami, is galo ejo kazkiek pacaneliu, nekreipiau demesio kol neisgirdau tokiu zodziu (sypsena kelianciu): "gal cigareciu turit, gal telefoniuku, ka, mm, gal cigariuku, gal telefoniuku...", tokiu pusiau klausianciu tonu :D Atsigreziau trumpam paziureti kiek ten vienetu tu ereliu eina - 5kiese buvo, dar kelis kart vienam is ju pakartojus ta fraze staigiai atsisukau issitraukiau is kisenes savo 6610i NOKIA ir prikisau prie snukio per 10cm atstuma, sakau "toks tiks?" :) Tas pacanelis buvo toks vejo puciamas, tai net juokinga pasidare :D Pradejau aiskint kad - va zmones aplink normaliai vaiksto, o tu cia kabinejies, pezi nesamones ir tt, tai tas supyko ir pradejo artintis, tada atsistojau i pusiau frontaline stovesena, viena koja i prieki ir desine ranka smakra pasiremiau, o tas istare:"ka cia i stoike stojies?"... Tada jau susijuokiau ir paklausiau koks tau skirtumas, paprasiau to vejo puciamo zmogaus draugu kad tramdytu savo draugeli, tai anie tokie rimtesni pasirode, tai pradejo ji ten kalbint, kad einam ir tt :) Tai ir mes su draugeliu patraukem link klubo, tada nuejos apie 10m tas ozys pradejo kaimieciais vadint ir tt, nu ta apsisukau ir sparciu zingsniu pradejau eit link busimos kaulu misraines, bet draugas sulaike, nes tipo ten "vietiniai" ir tt, tad nuejom toliau ledu i kluba gert :D  :rolleyes:

« Paskutinis taisymas: 2009 Grd 06, 02:26:09 am nuo MarcaZ »
Mano nuomone butinai sutaps su Jusu nuomone, nes as savosios nerandu...

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #104 įjungtas: 2009 Grd 06, 03:54:17 am »
va tikrai smagu sitam saite tokiu istoriju paskaityt. pakomentuosiu biski istorijas :D

istikruju, tokiose situacijose, automatiskai stoji i sau patogiausia kovine stoike ir rankos pacios pakyla :D o ir zodinem frazem, istikruju, galima pasinaudot, jei situacija netavo naudai. tikrai toki visoki "karo sukiai" kaip "raminkis!", "ka darai!" arba "ka darai b***!" kartais, bent jau blaivu zmogu "atveda i prota", arba bent jau i diplomatines derybas. karta ir man taip pavyko issisukti, kai stovejau pries tris ir mane vienas ju jau buvo pradejes dauzyti..

dar papasakosiu savo istorijike, visai neseniai ivykusia. ejau savo kaimu vakare, apie 9val. prie stoteles is autobuso islipa banda jaunuoliu. na mano keliai kirtosi su ta stotele ir aisku su pastaraisiais. islipusieji buvo kazkoki issisklaide, patrauke savais keliais, atrode,kad atsitiktiniai asmenys, o ne grupuote. vienas ju patrauke mano pusen (ne i mane, tik mano pusen :D). nezinau kas atkreipe jo demesi i mane, gal kazkaip blogai ejau or something  :chmm:, bet prasilenkiant, jis man tare - "numesk rema". stabtelejau, nesuprates kam jis cia pasake. apsidairiau, nu gi nieko nera, tik as. o jis toks ir snargliukas lygtai buvo, zemesnis ir smulkesnis, labai rimtai svarsciau galimybe susistabdyt ji zodziais ir 'issiaiskinti'. aisku aiskintis norejau einant tiesei prie reikalo -  :punch:  bet va, gal issigandau, gal moraliskai nepasiruoses tuo metu buvau, kad taip ir nutylejau.. praeina pro mane ir kiti islipe is autobuso ir ka.. matau kaip tie 'pavieniai asmenys' vistik sueina i viena grupuote, pastovi, pakalba, paruko tryse ir nueina. irgi tryse. o tie du kiti ir auksti ir toki jau.. sakysim, nevisai hanteliai.. na belieka tik speliot kas butu buve jei pulciau ta viena kaip grobi ir ji uzstotu tie du like, kurie kazkodel nuo jo buvo atsilike. situacija gali buti apgaulinga. dabar galvoju, kad gerai padariau tiesiog nutylejes ir nuejes savo keliais. o susimusus butu 1 vs 3, o tai net ir treneruotam jau pakankamai neprognozuojama situacija. greiciausia butu teke naudotis greitomis kojomis... ir visdelto labai sunervino, tokios mintys buvo kilusios, kad "sutiksiu kada viena, tai be jokiu aiskinimu sukalsiu", bet... geriau toliau ramiai treneruotis ir ne***t proto, atsiprasant.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #104 įjungtas: 2009 Grd 06, 03:54:17 am »