AutoriusTema: Vienas pries kelis  (Skaityti 91197 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Vienas pries kelis
« Atsakyti #195 įjungtas: 2010 Vas 05, 19:41:04 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sudiniausia visu laiku ekranizuota batmano versija :no:
tai metai kokie :) net panaudoti titriniai spec. efektai  :luztu:
įtempk presą

Atsijungęs Gradus

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 70
  • Amžius: 33
  • Vieta: Lietuva

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #196 įjungtas: 2010 Vas 27, 01:56:07 am »
Tagi 5ienio vakaras ~30min po vidurnakčio.
Dviese su draugu einam iš kito draugo, šiek tiek išgėrę ir linksmi, nuėję daugiau nei pusę kelio iki namų prie vietinio prekybos centro nuošalėje pamatome būrelį jaunuolių kurie iš pažiūros kažkokiu būdu linksminosi sniego pusnyje šūkaudami. Nieko blogo nenujausdami ejom toliau, beto keisti krypti išvengiant betkokio nenumatyto kontakto su būreliu jau buvo pervėlu. Kaip toliau paaiškėjo tai buvo rusakalbiai žmogėnai prijaučiantys sportiškiems drabužiams.
Taigi mums einant pro juos ( ~20m nuo jų) pasigirdo rusiškas šukavimas, bet kadangi aš nemokantis rusų kalbos juos tiesiog ignoravau kaip ir mano draugas, ir toliau dalinomės įspūdžius apie šaunų penktadienį. Taigi mums ignorojant ir einant toliau atstumas tarp jų didėjo, bet išgirdau, kad kažkas parbėga trumpam atsisukau tai buvo vienas iš jų- taip pat girtas, jis pribėgo prie draugo ir pradėjo isteriškai mojuoti rankas. Tuo tarpu atbėgęs užpuoliko(kol kas tariamas užpuolikas) draugas nebuvo priešiškai nusiteikęs ir kai jau artėjo neįšvengiamas fizinis kontaktas, prasidėjo dialogas, aš pasakiau "ramink savo draugą" jis tai ir darė tuo metu atbėgo 3iasis užpuolikas kuris taip pat man pritarė sakydamas "gerai, gerai" bet tik spėjau nusisukti smogė šoninį kablį, kurio šeip ne taip išvengiau pasilenkdamas. Kol pasilenkiau jis griebė mane už kapišono ir kuprinės, tempė galva link žemės, 4asis jų draugas tuo metu stvėrė man už dešinės rankos, po keliu akimirkų pajutau smugį tiesiai i nosį(iš kelėno), smugis nebuvo labai stiprus, bet kraujas ėmė plūsti upeliais, iškarto dar vienas smūgis. Tuo metu sugėbėjau pargriauti prešininka, kuris nukrito bet vis dar tvirtai laikė už kuprinės į kurią buvau įsipainiojęs, tuo momentu pagalvojau "jei jau pargriūsių tai vargu ar atsikelsiu" taigi meginau atsiplėšti nuo žmogėno kuris man spradė nosį, bet supratau, kad mane vis dar laiko už dešinės rankos. Desperatiškai prabilau"baikit vyrai" bet viena mergina buvusi su jais- 4jaunuoliais tesugebėjo išplūsti mane visokiausias žodžiais. Galiausiai turbūt tam žmogėnui, kurį pargrioviau nusibodo sedėti baloje ir jis paleido mane. Iškart pasinaudojau proga ir atsitraukiau - puolimas baigėsi... Tuo metu kol su manim uzsiminėjo 2 žmogėnai, kiti 2 taip pat netinginiavo ir "darbavosi su mano draugu" , kuriam kur kas geriau sekės su gynyba ir atsipirko keliais smūgiais į žandikaulį.
Tai tiek šiam kartui  :D, gal kas turi kokių pastebėjimų kokios klaidos ir pnš mielai išklausysiu.  ;-)

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #197 įjungtas: 2010 Vas 27, 03:08:48 am »
Tagi 5ienio vakaras ~30min po vidurnakčio.
Dviese su draugu einam iš kito draugo, šiek tiek išgėrę ir linksmi, nuėję daugiau nei pusę kelio iki namų prie vietinio prekybos centro nuošalėje pamatome būrelį jaunuolių kurie iš pažiūros kažkokiu būdu linksminosi sniego pusnyje šūkaudami. Nieko blogo nenujausdami ejom toliau, beto keisti krypti išvengiant betkokio nenumatyto kontakto su būreliu jau buvo pervėlu. Kaip toliau paaiškėjo tai buvo rusakalbiai žmogėnai prijaučiantys sportiškiems drabužiams.
Taigi mums einant pro juos ( ~20m nuo jų) pasigirdo rusiškas šukavimas, bet kadangi aš nemokantis rusų kalbos juos tiesiog ignoravau kaip ir mano draugas, ir toliau dalinomės įspūdžius apie šaunų penktadienį. Taigi mums ignorojant ir einant toliau atstumas tarp jų didėjo, bet išgirdau, kad kažkas parbėga trumpam atsisukau tai buvo vienas iš jų- taip pat girtas, jis pribėgo prie draugo ir pradėjo isteriškai mojuoti rankas. Tuo tarpu atbėgęs užpuoliko(kol kas tariamas užpuolikas) draugas nebuvo priešiškai nusiteikęs ir kai jau artėjo neįšvengiamas fizinis kontaktas, prasidėjo dialogas, aš pasakiau "ramink savo draugą" jis tai ir darė tuo metu atbėgo 3iasis užpuolikas kuris taip pat man pritarė sakydamas "gerai, gerai" bet tik spėjau nusisukti smogė šoninį kablį, kurio šeip ne taip išvengiau pasilenkdamas. Kol pasilenkiau jis griebė mane už kapišono ir kuprinės, tempė galva link žemės, 4asis jų draugas tuo metu stvėrė man už dešinės rankos, po keliu akimirkų pajutau smugį tiesiai i nosį(iš kelėno), smugis nebuvo labai stiprus, bet kraujas ėmė plūsti upeliais, iškarto dar vienas smūgis. Tuo metu sugėbėjau pargriauti prešininka, kuris nukrito bet vis dar tvirtai laikė už kuprinės į kurią buvau įsipainiojęs, tuo momentu pagalvojau "jei jau pargriūsių tai vargu ar atsikelsiu" taigi meginau atsiplėšti nuo žmogėno kuris man spradė nosį, bet supratau, kad mane vis dar laiko už dešinės rankos. Desperatiškai prabilau"baikit vyrai" bet viena mergina buvusi su jais- 4jaunuoliais tesugebėjo išplūsti mane visokiausias žodžiais. Galiausiai turbūt tam žmogėnui, kurį pargrioviau nusibodo sedėti baloje ir jis paleido mane. Iškart pasinaudojau proga ir atsitraukiau - puolimas baigėsi... Tuo metu kol su manim uzsiminėjo 2 žmogėnai, kiti 2 taip pat netinginiavo ir "darbavosi su mano draugu" , kuriam kur kas geriau sekės su gynyba ir atsipirko keliais smūgiais į žandikaulį.
Tai tiek šiam kartui  :D, gal kas turi kokių pastebėjimų kokios klaidos ir pnš mielai išklausysiu.  ;-)

tokiu pacangaliu alkasu xuliganu, tai negaila ir uzmust  :nezino:

pirma klaida - "niekada nenuleisk akiu nuo priesininko, netgi jam nusilenkdamas" (Bruce Lee). nereikejo "nusisukti" (tiesa, nezinau i kuria puse buvo tas nusisukimas, aisku jei keli priesininkai, tai nelabai suziuresi). kitas dalykas, reikejo (kiek tai buvo imanoma) prognozuoti. manau turejai kazka nujaust pagal ju elgesi. ir svarbiausia - laikyti distancija. dar iki prasidedant mustynems reikia stebet kur randasi priesai ir gink dieve nesileist apsupamam. labai brangiai kainavo griebimas uz kapisono ir kuprines, bet kalta ne kuprine, o faktas,kad atsukai priesininkui nugara (bent mane mokino niekada, nieku gyvu to nedaryt). nu cia toki teoriniai pamastymai, aisku,as ten nebuvau, tiksliai nezinau kaip buvo ir man lengva prie kompo sedint 'studijuot situacija'  :D o realiai, esant psichologinei itampai,klaidu nepridaryt sunku (as gi ir pats panasiose situacijose klaidu pridares ne viena). beje, jus su draugu kuonors uzsiimineje (koviniu sportu/kovos menais/fizinis pasiruosimas/sportas?) ar nelabai? ir kaip baigesi, nebepuole antra karta?
viskas gerai kas gerai baigesi, beto igavot kovines patirties (kokia ji bebutu). 2 vs 4 cia jau gana rimtas dalykas, reikia but superboicu,kad negaut, o atsipirkimas keliais smugiais ne tokia ir fataliska baigtis.

taip pat esu dekingas zmonems, pasidalinantiems isgyvenimais ir patirtim su forumu  :handshake:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #198 įjungtas: 2010 Vas 27, 08:48:19 am »
Kai jau prisistatė pirmasis kontingentas reikėjo kažkaip atlaisvinti kuprinę, ar ją permesti ant vieno peties gal... Ir kai jau prasideda strykaliojimai, kuo mažiau tikėtis laimingos pabaigos. Čia teoriniai pamastymai...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #199 įjungtas: 2010 Vas 27, 09:01:06 am »
Šiek tiek nepritarsiu ežiukui: jei kuprinė sunki, tai ją geriau laikyt persimetus per abu pečius, idant lengviau judėt ir kovoti galima būtų
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #199 įjungtas: 2010 Vas 27, 09:01:06 am »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #200 įjungtas: 2010 Vas 27, 09:08:36 am »
Aš turėjau omeny, kad tą kuprinę būtų galima nusimest nuo pečių, kad ji netrukdytų judėt, kad sumažinti užgriebimo pavojų...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #201 įjungtas: 2010 Vas 27, 10:01:10 am »
labai sunku svarstyti, o jei teks bėgt, o kuprinėj kažkas vertingo.? Nors kas gali būt brangiau už gyvybę?
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #202 įjungtas: 2010 Vas 27, 10:19:41 am »
pirmiausia tai nereikejo veltis i dialoga, kuris buvo pradetas tik tam, kad spetu atbegti draugeliai.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

koshmar

• Svečias
« Atsakyti #203 įjungtas: 2010 Vas 27, 11:43:14 am »
Papasakosiu savo istorija.

Vakaras, grįžtu po darbo tokia gatve, kurioje rečiau pasitaiko žmonės. Priešais mane du vaikinai juda į tą pačią pusę. Aš greitai eidamas juos aplenkiau ir po kelių akimirkų jaučiu smūgius į galvą. Buvau su kuprinę, tad jiem buvo patogus įrankis įsikibti ir tik už nugaros būti. Stūmdžiausi aš su jais, bet veidu į juos pasisukti niekaip nepavykdavo, o smūgiu kruša nesibaigdavo.

Galiausiai, jie man pasodino ant žemės/sniego ir rusiškai pareikalavo telefono. Stvėjo taip, jog veidų nesimatė visiškai. Aš jiems sakau, tuoj, tuoj ir šiek tiek atsikvėpęs pabandžiau atsistoti, bet jėgos buvo nelygios. Gavau dar porą smūgių ir jau nutariau, kad turbūt nieko nepavyks čia padaryti, o ir nesimatė, kad būtų kokio žmonių judėjimo. Tad teko paaukoti telefoną bei piniginę. Gavę visai tai jie nubėgo. Pačiam teko kokių 20-30 smūgių.

Įdomiausiai tai, kad toks pyktis paemė, kad po kelių akimirkų nusivijau juos. Nors tai turbūt buvo ne kelios akimirkos, bet kelios minutės. Praėjo kiek laiko, kol atsitokėjau. Žinoma, nieko aš neradau. Kita diena pasivaikščiojęs aplinkui radau dalį piniginės turinio.

Reziumuojant, kažkokios didelės baimės nebuvo ir galva veikė, bet vis prasuku mintį, kad kažkur kažko nepadariau.

Komentarai?

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #204 įjungtas: 2010 Vas 27, 11:49:35 am »
Papasakosiu savo istorija.

.................
Komentarai?
Treniruotis reikia :lauzo:

« Atsakyti #204 įjungtas: 2010 Vas 27, 11:49:35 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #205 įjungtas: 2010 Vas 27, 12:25:22 pm »
Kokio velnio tas kuprines nešiotis. va kur jūsų bėda  :senis:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #206 įjungtas: 2010 Vas 27, 12:34:06 pm »

rusu kalba mokinkis  :kikena:

koshmar

• Svečias
« Atsakyti #207 įjungtas: 2010 Vas 27, 13:51:07 pm »
Treniruotis reikia :lauzo:

Faktas, kad reikia ir vis pagalvodavau, kad reikia vėl grįžti :) Įvykiai tik pagreitina sprendimus.

Kokio velnio tas kuprines nešiotis. va kur jūsų bėda  :senis:

Taip, kokio velnio, bet kur daiktus susikrauti. Žinoma, visuomet geriau lengvai apsirengti bei nebūti apsikrovus, bet viskas taip vat ir susidėjo.

Atsijungęs gerietis

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 95

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #208 įjungtas: 2010 Vas 27, 23:29:25 pm »
jei ne kuprinė, tai kapišonas, jei ne kapišonas, tai plaukai, o jei ne tai kalnierius... O klaida tai tik viena: atsargumo stoka. Gal pasijausi bailiu, bet geriau jau į kitą gatvės pusę pereit, ypač jei dar žinai, kad teks atsukt nugarą potencialiems mobiliakų mėgėjamso akių pakaušyje neturi... Nuojauta yra geras dalykas. Šiaip man net keista, kiek vakare prietemoj vaikšto melomanų su ausinėmis...

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #209 įjungtas: 2010 Vas 28, 00:07:53 am »
jei ne kuprinė, tai kapišonas, jei ne kapišonas, tai plaukai, o jei ne tai kalnierius... O klaida tai tik viena: atsargumo stoka. Gal pasijausi bailiu, bet geriau jau į kitą gatvės pusę pereit, ypač jei dar žinai, kad teks atsukt nugarą potencialiems mobiliakų mėgėjamso akių pakaušyje neturi... Nuojauta yra geras dalykas. Šiaip man net keista, kiek vakare prietemoj vaikšto melomanų su ausinėmis...

as tai iziurejau kitokia klaida - neveiklumas. plikas gatvemis nevaiksciosi, xuliganai visada ras uz ko pagriebt, bet gave viena gera smugi toki 99% paleidzia viska ka buvo uzgriebe. aisku is to isplauke kita problema - treneruotumo nebuvimas. ne visi turi ta 'gera smugi' ir ne visi ji gali panaudot.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #209 įjungtas: 2010 Vas 28, 00:07:53 am »