Pagrindines diskusijos > Savigyna

MMA gatvės muštynėms

<< < (3/6) > >>

Sei-i:

--- Citata ---
Bet va priešininką traumuoti tai tikrai gali išmokti. Kad ir kokią akį iškabinti  :-(

--- Baigti citatą ---

Priešininką traumuoti gali ir koks girtas “nindzė“ su armatūros gabalu iš už nugaros, o akis iškabinti - “gera kalė“...  :rolleyes:

Sei-i:

--- Citata ---o dabar Sei-I (nemoku deja texto pacitaves norm isskaidyt... :()

--- Baigti citatą ---

Tą temą perkėliau kaip “pamokėles“... :D

--- Citata ---
visu pirma kas labiausiai uzkliuvo: "Paminejai stora cia, kad jis amatu tuo naudojasi, tai butent del to kad jis stipresnis."

sitoj mano minty kazkodel didesni demesi atkreipei i zodi AMATAS. neakcentavau jo. norejau tik pabrest, kad praktikoje irodymas, kad stipresnis dazniau laimi (stipresnis netik fiziskai, ka ir paminejai apie nato karius).

--- Baigti citatą ---

Jau esu aiškinęs, dėl ko amatas turi praktiškesnę vertę praktikoje (kalambūras! :-)).

--- Citata ---
kad nera klubo mokinanciu universaliu kovu tai cia nera ka gincytis.

--- Baigti citatą ---

Galima kaip tik ginčytis - ypač su Bulšido ir Shidokan federacijomis!...  :D

--- Citata ---
nors isimnciu yra. vln Pankrationo klubai. tai ne savigyna, taciau tai universalios mustynes.

--- Baigti citatą ---

Taip, tu teisus - pankrationas Lietuvoje iš esmės yra MMA. Tik per daug uždara kontora, verdanti savo sultyse! Kas savaime daro juos artimesnius “sektai“.

Kadangi tai yra MMA, tai kas trukdo jiems dalyvauti “Bulšido Gardz“ kovose?...  :rolleyes:

--- Citata ---
asmeniskai mano pozdiuriu tai yra labai gerai.

--- Baigti citatą ---

Mano požiūriu, tai nei labai gerai, nei blogai. Priklauso nuo konteksto (laiko ir vietos aplinkybių). Jorga (8dan Fudokan), pažiūrėjęs pankrationo treniruotę, pasakė, kad “jam skausmingai gaila žiūrėti, kaip luošinama žmogaus dvasia...“

Atrodytų, kad tai prieštarauja pankrationistų teorijai, neva, jie tvirtina ir kuria kario dvasią, tiesa?... ;) Bet jei gerai pagalvojus (bet LABAI GERAI PAGALVOJUS), tai Jorga, matomai, teisus.  :?

--- Citata ---
jeigu snekam apie mokejima mustis o ne isvengima sitoacijos.

--- Baigti citatą ---

O kas tai yra “mokėjimas muštis“?... ;) Apibrėžk, prašau, plačiau, ką turi omeny.  :rolleyes:

Tada aš pakomentuosiu antrą dalį dėl “situacijos išvengimo“.

--- Citata ---
boxas man ir priimtinas del to. nors ten nei savigyna nei mustynes ne pirmaeilis dalykas. visu pirma dirbama su perspektyviais sportinikais sportininkais, taciau yras kas yra ir kiekvienas stengiasi pasiimti is to ko reikia.

--- Baigti citatą ---

Boksas yra geras tuo, kad išmokina medžioti svetimas galvas ir nepakišti savos daugiau, nei reikia. Kaip iš to anekdoto apie teisiamą boksininką, kuris nokautavo uošvienę. Jis teisėjui ir sako:

- Grižau namo pakaušęs, o ta ir užsipuolė mane talžyti, kad nuolat toks pareinu ir jos dukros nemyliu, jos negerbiu ir pan. tirada... Aš taip į akliną gynybą nuėjau, nes kas jos smūgia? O po to žiūriu - puiki proga “kontrai“ atsivėrė. Tai ir kaliau, kaip įpratęs...  :-)

--- Citata ---
kad visi klubai verslo ymones tai beabejo. siais laikais viskas perkama, parduodama. moki pinigus gauni paslauga.

--- Baigti citatą ---

Džiugu, kad sutinki. Reiktų įtraukti ir tave į sąrašą pretendentų gauti originalius marškinėlius!...  :-D

--- Citata ---
del nindziu, tai gal irgi neblogai moko tecniku ivairiu, bet man asmeniskai neimponuoja del to, kad prigrusta nereikalingu dalyku. ateini ismokt mustis, reiskia tau nereik laipiot sienom, mojuot nunciakais ir sokinet is vaziuojanciu masinu.

--- Baigti citatą ---

Šiuo požiūriu tau reikia tik tai-jutsu, o jie siūlo kitų jutsu, kurių TAU nereikia...  :D  Sutinku, kad šiuo atveju tu nori pirkti tik konkretų produktą, o ne kaip SSRS laikais darė “tarybinį marketingą“: nepaklausias ir užsigulėjusias prekes parduodavo kartu su deficitinėmis, galėjai pirkti tik tokiame pakete... :D

Iš čia patarimas NAL: pasiūlykite paslaugų paketą (produktą), kuris pritrauktų štai tokius klientus. Tokį supaprastintą tai-jutsu variantą. Neabejoju, kad dalis užkibusių prie tokio vėliau ateis ir į pilną ninjutsu.

Kita vertus, jūs jau siūlėte “kovinę savigyną“, tai šis marketingo planas kažkuo nebuvo vykęs...  :rolleyes:  Įdomu vis tik, kodėl?... Gal tiesiog patys nusprendėt nebesiūlyti surogato, jau turėdami geros kokybės produktą?... ;)

--- Citata ---
o del to klubo "drakonas" tai kodel rukapashny boj blogai? mano neprofesoriska galva tai labai puiku.

--- Baigti citatą ---

Aš nesakiau, kad blogai! Aš sakau, kad “rukopašnyj boj“ - tai supaprastinta kovos meno versija, o jie dabar dar bando jos “apgreidus“ padaryti, kad iš esmės vėl taptų menu, kokiu buvo prieš tai...  :D

Blogai, mano galva, tai, kad šiuo atveju vis dar nepakeistas pats variklis: kad ir kiek tu keisk korpusą ir tiuninguok, kad pasidarytų panašu į “tikrą sportinį“ automobilį, vis tiek variklis lieka mažalitražis.. Čia kaip su tais Niva Marš džipais, turinčiais 1,3l...  :D

--- Citata ---
p.s. mielai pasitobulinciau pas tamsta tik kad laika sunku surast :D

--- Baigti citatą ---

Objektyviai, tai mano laikas brangesnis, nei tavo (net ne pinigine išraiška - tiesiog šeima yra svarbiau, nei kitkas).. Tad nebeieškok...  :D

Sei-i:

--- Citata ---
Xexe..
Cia tipo turi prieit Kindziulis?
Tai ir prieis..

--- Baigti citatą ---

:punch1:
Tas iš kairės - Kindziulis, o iš dešinės - vienas toks dizaineris...  :-)

--- Citata ---
Pas nindzes is vis nereikia laipiot sienom ir mojuot nunchiakais bei sokinet is masinu. Tu to net noredamas negausi, kol treneris bus tikras, kad tu nuo tos sienos nenusidrebsi, ar nukrites is masinos nesubyresi i keleta atsarginiu daliu...

--- Baigti citatą ---

Be saugos technikos reikalavimų, kitaip tariant, tai dar į visą reikia žiūrėti kaip į tam tikrą PR.  

Plius - ačiū Zenonui, kad šiek tiek judresnius ir aktyvesnius vaikus įtraukia į karinio tipo žaidimus. Juk į kariuomenę jų dar nepriims, o karui pažaisti nebeliko nei “Žaibo“, nei “Ereliukas“, o skautai iš viso neaišku kokius davatkiškus žaidimus žaidžia...  :-(  Man, kaip “militaristui-patriotui“, labai neramu dėl to, kad nebus kam Tėvynės ginti galimai sunkią jai valandą!...  :A  Ką, eis tik tokie seniai, kaip aš, ir Zenono nindziai?...  :?

NAL šiuo atveju puiki alternatyva ir gerai išnaudoja šią karinių-sportinių vaikų žaidimų nišą. Keista būtų, jei neišnaudotų... Matyt, pavirstų į uždarą nindzių klaną, sektą tokią...  :D

--- Citata ---
O jis pas mus labai itarus ir atsargus... ;)

--- Baigti citatą ---

Jis yra Lietuvos nindzių tėvas... :peace: Tai ko stebėtis?...  :D

--- Citata ---
O mojuot nunchakais, nereikia nieko lankyt - va atsipumpuoji is kokio eMule vaizdo pamokeliu ir mosikuoji i sveikata, gasdindamas kaimynus ir grazesnes kaimynkas...

--- Baigti citatą ---

Dar kaimynkas žavi pakeltos kojos laikymas virš galvos, iškili krūtinė ir... Ai...  :oops:

Iš tikro, tai moterims labiausiai erotiška vyro vieta yra jo išsipūtusi piniginė. Senos žydės išmintis!... ;)

--- Citata ---
Tik stai mustis cia neismoksi... Nebent labai noresi ir visa tai ka ismokai taikysi ir adaptuosi mustynems. Kaip sakoma - kas labai nori - tas ir kalnus nuvercia...

--- Baigti citatą ---

Neklausyk jo!  :A

Nindzės kaip tik muštis puikiai išmokina! Peštis jiems sunkiau, nes jie vis į aukštesnį lygį veiksmą linkę perkelti. Bet muštis, gerai galvą pasukus, kaip čia viską į vietas atsukus, išmokina bene geriausiai... ;)

--- Citata ---
O pas "tamsta" nepasitobulinsi - jis "pasikeles" ir nieko netobulina..:))
Nebent prie saldintos arbatos puoduko...:)))

Joke..
--- Baigti citatą ---

Tobulinu - neklausyk jo!...  :D  Dėstau tokią “alternatyvią ninjutsu“... Darbe, kai užsakymas būna, bet dabartinis šefas yra “boružėlė septyntaškė - lialialialia“, tad visi tiek mano vesti, tiek organizuoti, rimtesni seminarai buvo tik prie senojo (o gal kad “babkės“ kontoroje išseko?  :rolleyes: ). Gera naujiena (kaip kam, aišku) - vasarą šefas keičiasi...  :D  

Antra, manęs ilgai prašyti nereikia ką nors “patobulinti“ per sueigas, tarkime. Arba kad ir šiaip neformalioje aplinkoje. Juolab, kad ir miškas toks šalia mano namo didelis...  :rolleyes:  Ir upė yra. Ir upėje netgi bebras... O kažkada (Vaivada prisimins) už 60km esame “makalavęsi“ ir prie Bebrų upelio miškelyje. Bet čia šiaip. Neformalu - vadinasi, nėra dojo su iškaba...  :D

Trečia, cukrus užmuša arbatos skonį, o kai kurių :poke: dizainerių prisipylimas kondensuoto pieno į ją - yra ne šiaip angliškas snobizmas, bet totalus erezinis pižoniškumas!...  :D Nepaisant dvasinės kondicijos pirmąją Naujų metų dieną...  :-)

Sei-i:

--- Citata ---
tiesa, bet jokios naudos is tokiu treniruociu nebus, nebent labai norisi tapti zonglieriumi, nes gausis "gronzinis" kovos menas be praktines/kovines dalies.

--- Baigti citatą ---

Nevisai ir taip jau sutikčiau. Vis tik judesio kultūros įsisavinimas ir koordinacijos tobulinimas yra ne mažiau svarbus. Kad kam nors praktiškai praskelti nosį - daug meno nereikia...  :D

--- Citata ---
Norint ismokti kovoti o ne seip mosikuot "i ora" ir bandyti nunciom musti muses  , vien tik video klipu is Emule tikrai neuztektu.
jei nera trenerio, teks paciam sistematizuoti visa kruva judesiu, atrinkti tuos kurie realiai dirbtu kovoje ir treniruoti ta arsenala. Tam yra butini sparingo partneriai bei treniruokliai.
--- Baigti citatą ---

Viskas svarbu. Sutinku, kad vien žiūrėdamas nieko neišmoksi, jei nepabandysi...

Asia:

--- Citata ---
Norint ismokti kovoti o ne seip mosikuot "i ora" ir bandyti nunciom musti muses  , vien tik video klipu is Emule tikrai neuztektu.
jei nera trenerio, teks paciam sistematizuoti visa kruva judesiu, atrinkti tuos kurie realiai dirbtu kovoje ir treniruoti ta arsenala. Tam yra butini sparingo partneriai bei treniruokliai.
--- Baigti citatą ---

Tai jau tikrai.. nereikia...
O tu pabandyk i koki maisa ar i medi pokstelt su nunchiom ir pamatysi, koks atoveiksmis ir kaip kitas galas atskrenda tau i liuli...
Tada pradedi mastyt PATS... Technika maciau vidiake, pykstelejau i medi, o jos bedieves mane pati lupa.. Ka darau ne taip? Rusiskai tai vadinasi "smekalka rabotajiet"... Jei, aisku, nelauki, kad nusileis Dieviskas trenerio pirstas ir nurodys, kad taip niuniuniu, negalima, nes susizeisi pirsciuka...
Mastykim tauta.. mastykim...

Bet suprantu, kad tema ne i tema, bet mintys savaime liejasi....

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją