Pagrindines diskusijos > Savigyna

MMA gatvės muštynėms

<< < (2/6) > >>

Sei-i:

--- Citata ---
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
atrodo tas klubas skyria daugiau demesio savigynai nei dauguma.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---

Man tai atrodo, kad Skelbimuose tokia tema kaip ir yra.  :-)

Nors iš tinklapio, nepamačius savo akimis ir nepabendravus su instruktoriumi, spręsti ne pats geriausias metodas, tačiau prisipažinsiu, kad aš skeptiškas šiuo atveju.

Pirma, tai instruktoriui visa jo veikla ir sistema geriau tiktų jo paties gimtąja kalba apibūdinti kaip “rukopašnyj boj“. O visas likęs jo siekis - tai kovos meno darymas iš tų prirankiotų veiksmų.

Dviračio atradinėjimas, kitaip sakant. Na, jei jam patinka važinėtis su savos gamybos - negali drausti!...  :D  Bet tai tik - dar vienas “kovinio kovos meno“ pavyzdys.

Antra, tai ir technikos parinkimo kriterijai nelabai suprantami. Nes kol kas matau tik bandymą apkalti namą dailylentėmis, neturint paties karkaso (čia žiūrėkite mano žinutę apie misiją-paskirtį-tikslus-koncepciją-strategiją-taktiką-techiką)...

Tai tiek. Jei ketinate šia tema diskutuoti - pradėkite naują.  :-)

Lonsas:
o dabar Sei-I (nemoku deja texto pacitaves norm isskaidyt... :()

visu pirma kas labiausiai uzkliuvo: "Paminejai stora cia, kad jis amatu tuo naudojasi, tai butent del to kad jis stipresnis."

sitoj mano minty kazkodel didesni demesi atkreipei i zodi AMATAS. neakcentavau jo. norejau tik pabrest, kad praktikoje irodymas, kad stipresnis dazniau laimi (stipresnis netik fiziskai, ka ir paminejai apie nato karius).

kad nera klubo mokinanciu universaliu kovu tai cia nera ka gincytis. nors isimnciu yra. vln Pankrationo klubai. tai ne savigyna, taciau tai universalios mustynes. asmeniskai mano pozdiuriu tai yra labai gerai. jaigu snekam apie mokejima mustis o ne isvengima sitoacijos. boxas man ir priimtinas del to. nors ten nei savigyna nei mustynes ne pirmaeilis dalykas. visu pirma dirbama su perspektyviais sportinikais sportininkais, taciau yras kas yra ir kiekvienas stengiasi pasiimti is to ko reikia.

kad visi klubai verslo ymones tai beabejo. siais laikais viskas perkama, parduodama. moki pinigus gauni paslauga.

del nindziu, tai gal irgi neblogai moko tecniku ivairiu, bet man asmeniskai neimponuoja del to, kad prigrusta nereikalingu dalyku. ateini ismokt mustis, reiskia tau nereik laipiot sienom, mojuot nunciakais ir sokinet is vaziuojanciu masinu.

o del to klubo "drakonas" tai kodel rukapashny boj blogai? mano neprofesoriska galva tai labai puiku.

p.s. mielai pasitobulinciau pas tamsta tik kad laika sunku surast :D

Asia:

--- Citata ---

del nindziu, tai gal irgi neblogai moko tecniku ivairiu, bet man asmeniskai neimponuoja del to, kad prigrusta nereikalingu dalyku. ateini ismokt mustis, reiskia tau nereik laipiot sienom, mojuot nunciakais ir sokinet is vaziuojanciu masinu.

--- Baigti citatą ---

Xexe..
Cia tipo turi prieit Kindziulis?
Tai ir prieis..

Pas nindzes is vis nereikia laipiot sienom ir mojuot nunchiakais bei sokinet is masinu. Tu to net noredamas negausi, kol treneris bus tikras, kad tu nuo tos sienos nenusidrebsi, ar nukrites is masinos nesubyresi i keleta atsarginiu daliu...
O jis pas mus labai itarus ir atsargus... ;)
O mojuot nunchakais, nereikia nieko lankyt - va atsipumpuoji is kokio eMule vaizdo pamokeliu ir mosikuoji i sveikata, gasdindamas kaimynus ir grazesnes kaimynkas...
Tik stai mustis cia neismoksi... Nebent labai noresi ir visa tai ka ismokai taikysi ir adaptuosi mustynems. Kaip sakoma - kas labai nori - tas ir kalnus nuvercia...

O pas "tamsta" nepasitobulinsi - jis "pasikeles" ir nieko netobulina..:))
Nebent prie saldintos arbatos puoduko...:)))

Joke..

Wind:

--- Citata ---
O mojuot nunchakais, nereikia nieko lankyt - va atsipumpuoji is kokio eMule vaizdo pamokeliu ir mosikuoji i sveikata, gasdindamas kaimynus ir grazesnes kaimynkas...

--- Baigti citatą ---

tiesa, bet jokios naudos is tokiu treniruociu nebus, nebent labai norisi tapti zonglieriumi, nes gausis "gronzinis" kovos menas be praktines/kovines dalies.
Norint ismokti kovoti o ne seip mosikuot "i ora" ir bandyti nunciom musti muses  , vien tik video klipu is Emule tikrai neuztektu.
jei nera trenerio, teks paciam sistematizuoti visa kruva judesiu, atrinkti tuos kurie realiai dirbtu kovoje ir treniruoti ta arsenala. Tam yra butini sparingo partneriai bei treniruokliai.

Saxum:

--- Citata ---
Tik stai mustis cia neismoksi... Nebent labai noresi ir visa tai ka ismokai taikysi ir adaptuosi mustynems. Kaip sakoma - kas labai nori - tas ir kalnus nuvercia...

--- Baigti citatą ---

Bet va priešininką traumuoti tai tikrai gali išmokti. Kad ir kokią akį iškabinti  :-(

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją