AutoriusTema: Iskalbos menas  (Skaityti 68291 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
Re: Iskalbos menas
« Atsakyti #180 įjungtas: 2010 Lie 30, 11:36:22 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Vitiokas:nu nu...  Vadovaujantis tokia logika, striptizo klubai turetu but tustuteliai, jei visi vyrai nuo nuogu moteru begtu :D
Vyrai bego ne nuogu moteru, o nuo NEGRAZIU nuogu moteriu  :D   Tai kad Vytioko patarimas nelabai i tema  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #181 įjungtas: 2010 Lie 30, 18:55:48 pm »
beje, per Koi seminara buvo toks auksinis patarimas merginoms kaip gintis: apsiverkt  :-(  (anas greiciausiai biski pasimes, durnoj situacijoj atsidurs), o tada paciu netikeciausiu momentu smugiuot. pageidautina i kuo skausmingesne vieta. geriausia i pacia skausmingiausia vieta  :D
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Pumas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 32

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #182 įjungtas: 2011 Vas 14, 21:05:00 pm »
beje, per Koi seminara buvo toks auksinis patarimas merginoms kaip gintis: apsiverkt  :-(  (anas greiciausiai biski pasimes, durnoj situacijoj atsidurs), o tada paciu netikeciausiu momentu smugiuot. pageidautina i kuo skausmingesne vieta. geriausia i pacia skausmingiausia vieta  :D

Nu ir patarimas dėl skausmingesnės vietos  :D

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #183 įjungtas: 2011 Vas 15, 00:03:43 am »
Nu ir patarimas dėl skausmingesnės vietos  :D
Ir kuom jis blogas?
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #184 įjungtas: 2011 Vas 15, 03:22:49 am »
Kiek pamenu Zen minėjo :book1:, kad apsišikti - geresnis variantas savigynai :shit:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #184 įjungtas: 2011 Vas 15, 03:22:49 am »

Atsijungęs Starka

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 455

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #185 įjungtas: 2011 Vas 15, 08:06:00 am »
Nuo iškalbos, prie spec. priemonių pereinat ?  :D :D

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #186 įjungtas: 2011 Vas 15, 10:59:50 am »
Kaip tik visai neseniai teko panaudoti iškalbos meną.
Grįžau iš studijų namo, buvo kūčių diena.Įvaživau į daugiabučio kiemą, kur aš gyvenu, o iš pradžių mama įvažiavo.Kiemo išdėstymas yra toks, kad įsuki į kiemą pro tokį tunelį tiesiai iš pagrindinės gatvės, apsisukti nėra kur, žodžiu, gali važiuoti tik tiesiai.O kažkoks jaunuolis užstatė visą įvažiavimą.Iš pradžių liepė mano mamai važiuoti atbulyn, mama sakė, kad nevažiuos į gatvę pilną mašinų, tai jis,praleidęs mano mamą, nelabai gražiai liepė   jai  iš čia.Po penkių minučių grįžtu aš, o jis dar tebestovi viską užstatęs su savo mašina kieme.Ta pati situacija, tik mane pavadino ,,asilu" ir panašiai.Aš priėjau ir paklausiau, kas per  bėdos.Tuomet jis pasiūlė į dantis.Aš  priėmiau jo pasiūlymą, priėjau prie pat, jis išlipo iš mašinos, vėl pasiūlė man duoti į dantis, pasakiau, kad norėčiau, jog duotų pirmas.Tai jis kažko susimėtė, nelabai suprato, kas per prašymas.Paskui pasakė, kad pirmas tikrai neduos.Sėdo į mašiną ir nuvažiavo.Toks buvo kūčių vakaras.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 720
  • Vieta: Kaunas-Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #187 įjungtas: 2011 Vas 15, 11:33:41 am »
Grįžau iš studijų namo, buvo kūčių diena.Įvaživau į daugiabučio kiemą, kur aš gyvenu, o iš pradžių mama įvažiavo.Kiemo išdėstymas yra toks, kad įsuki į kiemą pro tokį tunelį tiesiai iš pagrindinės gatvės, apsisukti nėra kur, žodžiu, gali važiuoti tik tiesiai.O kažkoks jaunuolis užstatė visą įvažiavimą.Iš pradžių liepė mano mamai važiuoti atbulyn, mama sakė, kad nevažiuos į gatvę pilną mašinų, tai jis,praleidęs mano mamą, nelabai gražiai liepė   jai  iš čia.Po penkių minučių grįžtu aš, o jis dar tebestovi viską užstatęs su savo mašina kieme.Ta pati situacija, tik mane pavadino ,,asilu" ir panašiai.Aš priėjau ir paklausiau, kas per  bėdos.Tuomet jis pasiūlė į dantis.Aš  priėmiau jo pasiūlymą, priėjau prie pat, jis išlipo iš mašinos, vėl pasiūlė man duoti į dantis, pasakiau, kad norėčiau, jog duotų pirmas.Tai jis kažko susimėtė, nelabai suprato, kas per prašymas.Paskui pasakė, kad pirmas tikrai neduos.Sėdo į mašiną ir nuvažiavo.Toks buvo kūčių vakaras.
O visai neblogai sugalvojai su tuo duok pirmas :D
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #188 įjungtas: 2011 Vas 15, 15:21:12 pm »
reikejo tokiam oziui ir p**** i dantis. kas per naglumas...

istikruju, neverta gadintis sventes. sorry, per "karstai" sukalbejau.
« Paskutinis taisymas: 2011 Vas 15, 16:02:21 pm nuo coffeedrinker »
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #189 įjungtas: 2011 Vas 15, 15:31:04 pm »
Gal ir reikėjo.Buvau grįžęs šventiškai nusiteikęs, vis tik kūčios, nesinorėjo gadintis nuotaikos.
Skelbimas
paskambink namo.

« Atsakyti #189 įjungtas: 2011 Vas 15, 15:31:04 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #190 įjungtas: 2011 Vas 15, 15:34:45 pm »
reikejo tokiam oziui ir p**** i dantis. kas per naglumas...

Jo, po to tas bičiukas kviečia policija ir zajava, kad sumušė. Tavo aiškinimai, kad buvo už ką, nepadės, nes kumščius į darbą paleidai tu pirmas... Reikia to? Nes tokie pasisklaidymai su policija bendroj sumoje trunka ne vieną dieną, nekalbant apie nervus...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #191 įjungtas: 2011 Vas 15, 15:45:20 pm »
Jeigu truputį nukrypstant į filosofines lankas, tai prisiminiau kažkaip Šindlerio sąrašą, tie, kas mėgstat istorinius filmus, gal pamenat, kai Šindleris Amonui pasakojo, kas yra tikra galia.Trumpai priminsiu ir tiems, kas nežinot, aš visada stengiuosi iš to semtis išminties.Žodžiu.Šindleris sako Amonui, jog tikra galia, nėra tai, kai tu gali nužudyti.Reikia prisiminti imperatorius.Jeigu imperatorius liepia nužudyti vagį, jis neparodo savo galios, jis tiesiog įvykdo teisingumą, imperatorius savo galią parodo, kai gali nužudyti , bet nenužudo- čia ir yra galia.Tai va :) aš galėjau muštis, bet nesimušiau.Žinoma, nesakau, kad būčiau tikrai jam įkrėtęs, sunku pasakyti, kas tai buvo per asmuo, bet, kad turėtų kokią kovos menų patirtį abejoju.
O Ežiui lieka pritarti.Gal aš dėl to ir pasirinkau tokią poziciją, provokuodamas jį duoti man pirmam, aš tiesiog būčiau naudojęs savigyną, aišku, ar tai pavyktu įrodyti policijai, nežinau.
Skelbimas
paskambink namo.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #192 įjungtas: 2011 Kov 04, 17:31:42 pm »
Patiko  :D Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 41
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #193 įjungtas: 2011 Kov 05, 12:42:47 pm »
Citata
"Я убиваю со второго удара. Одним не справлюсь, а со второго убью.
   :D
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs TOMAz

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 165
  • Amžius: 32

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #194 įjungtas: 2011 Kov 05, 15:06:32 pm »
O Aš to iškalbos meno neturiu ir mąstau pagal save.Jei naktį eini vienas ir girdi,kad atšliaužia 3 "BAXURAI",o poto standartinis klausimas:E,kiek valandų ar turi cigaretę?Mąstau taip:Kas kalba,tas iš jų kiečiausias.Tam duodi per barzda,kad miegotu.O ant kitu 2 pradeti rėkti:Nu kuris kitas na...?Manau pasimestų,na o jei ne tai ziūreti pagal situaciją(svorio kategorija) ar gali ką nors padaryti ar pasinaudoti kojomis.Dažniausiai tokie "Bachurai" nesiveja,beto dar jų draugas išgliučintas guli.Tokioje situacijoje man visiškai neįdomu teisiniai dalykai,nes stengiesi saugoti savo sveikata.Nesuprantu tokio požiūrio:Laukt kol tau kažką padarys,o tik po to gintis.Galbūt su metais nuomonė pasikeis,nežinau...O be to naktį nėr ko bastytis kiemais,be reikalo.

Nors galbūt reiktų vadovautis šia taisykle:Durnas visada problemas sukels,o protingas jų išvengs.  :nezino:
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 05, 15:08:08 pm nuo TOMAz »
Aš manau,kad jūs manote,kad manydami galime manyti,kad manymas gali būti manomas įvairiai,o tu nemanyk kad tu manai,nes kai tu manai,tu nemanai,kad tu manai.

« Atsakyti #194 įjungtas: 2011 Kov 05, 15:06:32 pm »