Na va, perskaičiau visą temą ir norėčiau pasidalint savo patirtimi, bei išmąstymais.
Teisėsauga: Geriau būt teisiamam dvylikos, nei nešamam šešių.
Gatvė: Užkalbina du įkalę pagyvenę vyriškiai, žinau, kad vienas visiškas abolmušis - raketa, kitas sėdėjęs ir šeip rimtas velnias. Sako ė duok parūkyt, atiduodu cigaretę kurią rūkau, jokiu būdu nesitraukit daugiau, bo ir tas atims, nešiausi dar pakuotę alaus, iki draugo 600-800m., na ir prasideda bespridėlai, sako davai pasidalinam, arba kartu sugeriam, sakau, kad pas draugą einu. Pašnekovai: Tu man kažkur matytas. Aš (toliau nebeminėsiu įvardžių): Čia netoliese gyvenu (veiksmas mano kvartale, jei trinasi dar už poros). Tai pas kokį draugą, na ir tada paminėjau veikėją, draugą, tiesa ne tą pas kurį tuo metu ėjau, tačiau who cares, pas Baroną. Ąąą, aišku, tai tūsina? Jo. O kur? (reikia žinot vietą, galimybes) Mieste. Nu aišku, dėkui už cigaretę sėkmės tau. Dar supratau iš rožų, kad nieko čia nebuvo ir mes nieko nesakėm, bo bus negerai.
Dar vienas atvejis, einu iki to pačio draugo, girdžiu du bachurai ne vietiniai iš nugaros artėja, tikrai sparčiu žingsniu ir su žodžiais "imam?" prilėtinu žingsnį, kad greičiau sukontaktuot (jokio silpnumo parodymo), beveik sustoju, pralenkia, susitinkam žvilgsniais. Nueina.
Situacija Visagine, kas yra buvęs, tas žino, kad Kaune pasivaikščiojimas tėra. Einu iš načnyko, ir bum čiuvai gatvėj, ė pačan, dai pakurit (rusų suprantu vidutiniškai, prastai kalbu). Nikuriu. Kuda zdes idios? Ot kuda ty? V drugu, ja pred Klaipėda (nes pasakyt mistą iš kurio esu, būtų iškarto asfalto raižymas galva, daug bespridėlų yra buvę). Nu jasna, nori jau kažką sakyt, sakau: a vkuda zdes karosaji devacki tansujit? Nusijuokia, paaiškina, aš: aha, da, a tagda, prava, aaa net? nu charaso - ponel. Do vstreci, spasiba parni. Reikia parodyt, kad viskas tikra, ne orą pūti, o tikrai domiesi. Tai labai geras variantas, duot cigaretę ir kelio paklaust ir bambuku apsimest. Visada suveikia, kai spintos arba banda pastoja

Šokia: "Vienu nevalingu rankos judesiu, šokių aikštelė virsta ringu"

)) Taigi į diskoteką vienam eit, geriau nerizikuot, o jei eit, pažinot reguliarius, dj ar mergaites ar bent žinot kas per veikėjai susirinkę. Esam nuėję dviese su draugu į miestelio (ne vietinio) diskoteką ir aišku, blogą mergą užkalbino draugas. Prieinu, sakau kame esmė, sako jis čia mano čiolę čiešina, sakau Gilma, kaip čia yra (klička draugelio, gerai prilaikyt tą patį lygį) suprato, kad reikia pranešt mėsą, na sako merginą pašogdint norėjo. Čiuvo klausiu: Nepyk, nevietiniai. Aišku silpnumas, stumt toliau jis, dar pora draugų už jo ir tikriausiai pusė diskano - daužytis ne kažką. Ė tai taip nesidaro. Iškart pertraukiu. Žiūrėk, draugas gerai įkalęs, davai nuperkam dar išgert ir, jei leisi, matau normalus pacanas esi, mergas saugai, tvarką prilaikai, leisi draugui šokį pabaigt, o mes dar įkalsim. Nu davai. Pasėdėjom, pabazarinom ramiai ir dar su mergom dasitūsinom.

Per šimtadienį teko pasimušt, sako davai susibrukam, draugiškai. Na galim. Yra prieš tai buvę prikolų minimalių, nėra kaip trauktis ir tuo labiau dėl ko. Tai sakau stovi? Jo. Bum aš jam žuvį, jis man kabliu užsimojo, ačiū Dievuliui

išvengiau na ir tada jau supratau, kad neprikolas. Pradėjom daužytis - išskyrė, aišku toliau gėrėm kaip gėrę. Tuo norėjau pasakyt, kad tiek išgeręs (tiksliau kominis su temperatūra ir trečia geriant) tiek adrenalino užplūstas, sugebėsi panaudot tik tai, kas atidirbta, nes kai griovė mane į lovą (antram aukšte kur lovos buvo mušėmės) persukau jį ir viršuj esant makotis, tai vis ne apačioj.
Nesu didelis, 181cm 66kg, tačiau niekada nesu mušęsis su žemesniu (anksčiau žymiai žemesnis buvau) ir reikia nusiteikt jau vadinamai MortalCombat, nes jei jau pradedu daužytis, tai iki galo arba kol išskirs. Dar veiksnūs tokios trumpos kontratakos žodžiais kaip: Situacija, išeinant iš baro užkabina pečiu ir: ė loxas žiūrėk kur eini. Žiūrėk, jei nori, kad patikrinčiau ar galva kieta tai taip ir sakyk, nes jei praeisi išsitemps į lauką ir sudaužys, o jei sakysi atsiprašau, tai dar ir turėsi nupirkt tai ir dar daugiau, ko jis atėjo nusipirkt.
Na vis priduriu, priduriu, nes minčių raštu nemoku dėstyt nešokinėdamas, tai labai veiksminga, jei turit rožą piktą, tai labai veiksnu, kai staiga iš linksmos arba išsišiepusio veidelio, dingsta ir šypsena ir juokas.
To NiceGirl: Žiūrint kur esi, bet stenkis pakelt skandalą, kad kažkas pamatytų, "ko tu nori iš manęs", "atstok" ir pan, tiesiog isterikuok, tačiau kai žinau atvejų, kai mergą (Kaune prie klubo) spardo lauke "Bačhurai", prieina pažįstamas paklaust, kas čia vyksta ir atsikelia prie Karmėlavos griovį su sulaužyta ranka, trimis pirštais ir praskeltas galva, tai gali būt ir neveiksnu. Na, o galiu pasiūlyt paprastą judesį, t.y. išlaisvint savo ranką, kai ji būna suimta ties riešu. Nupasakot sunku, tačiau pabandysiu. Pakeli arba ištiesi nykštį, nežinau, kaip papasakot, kad geriau įsivaizduot, ir juo mygi jo riešą sukdama visą savo ranką į save, kairę (dešinę) ir tada bandai dingt minioje. Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti Panašus variantas.