AutoriusTema: Rusu kovos menas ("Systema") Michail Ryabko ir Vladimir Vasiljev  (Skaityti 129375 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs pitbull:)

• Globalus Moderatorius
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 1613
  • Vieta: ------------

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Rusu kovos menas ("Systema") Michail Ryabko ir Vladimir Vasiljev
« Atsakyti #450 įjungtas: 2012 Rgs 07, 20:01:47 pm »
Denis,tu mano nervu pagailek :-O,as su tavim kaip su draugu,o tu ... :kraujas:
Пиво пьете? Драться любите? Вредный характер? Вы нашли свой путь!
Pitbull's House

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #451 įjungtas: 2012 Rgs 08, 01:00:19 am »
Man atrodo pribrendo reikalas Mikhail Ryabko atsivežti ir pažiurėti iš arti :-)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #452 įjungtas: 2012 Rgs 08, 09:30:45 am »
Nesupyk, Deni, bet nesuprantu aš tos sistemos. Nu gerai, blokai. Nu gerai, smūgiai. Nu gerai, blokai, pereinantys į smūgį. Arba blokai kartu su smūgiu. Bet kam tie dramatiški visokie raitymaisi, kaip pirmam vid.? Net nemalonu žiūrėt. Kažkoks tai ošo meditacijos centras. Jeigu žmogui atjungi koją, tai jis atrodo, kaip su atjungta koja, jei duodi per galvą-atitinkamai. O aniem tai dar minimum haliucinacijos ir visokie liekamieji reiškiniai.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs firefighter

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 82
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #453 įjungtas: 2012 Rgs 08, 18:38:35 pm »
Nesupyk, Deni, bet nesuprantu aš tos sistemos. Nu gerai, blokai. Nu gerai, smūgiai. Nu gerai, blokai, pereinantys į smūgį. Arba blokai kartu su smūgiu. Bet kam tie dramatiški visokie raitymaisi, kaip pirmam vid.? Net nemalonu žiūrėt. Kažkoks tai ošo meditacijos centras. Jeigu žmogui atjungi koją, tai jis atrodo, kaip su atjungta koja, jei duodi per galvą-atitinkamai. O aniem tai dar minimum haliucinacijos ir visokie liekamieji reiškiniai.
Būtent tas ir man labiausiai užkliuvo, kažkaip sulyginčiau jai tarkim tėtis žaistų bushido su mažu vaiku ir leistu laimėt, vaikas laimingas džiaugiasi....na kažkaip tokios man asosiacijos. Ar yra kur nors video kaip jis daro tai su pašaliniu žmogumi ar kokiu kovotoju, na reali kova o ne pasirodymas ? Tikrai įdomu tik kuo toliau tuo mažiau tikiu, gal net ir visai nebetikiu...

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #454 įjungtas: 2012 Rgs 08, 20:30:45 pm »

Atsiprašau, Arimanai, bet man atrodo, kad Tamsta nesupratai, su kuo tam pirmam video tas Riabko duoda į kailį savo mokytiniams.  :D  Ir dar neatkreipei dėmesio, kad suduoda visai nestipriai.  Bet kokiu atveju duoda tam, kad pademonstruotų to įrankio efektyvumą, o ne tam, kad išjungtų koją ar atjungtų žmogų visiškai.  :angel:

P.S. Kažkaip užėjo noras apginti Denį nuo piktųjų Arimano ir Firefighterio.  :angel:  :D

P.P.S.
Man atrodo pribrendo reikalas Mikhail Ryabko atsivežti ir pažiurėti iš arti :-)

Smauglys, man regis, nori papietauti.  :D Žiūrės, žiūrės į tą Riabko iš arti, kol užhipnotizuos. O tada užhipnotizuotą pasmaugs ir susiruoš sau neblogus pietus iš jo. :)
(Tikiuosi, ne per juodas humoras.  :bijo: O jei per juodas, tai sakykit, ištrinsiu.) :)
« Paskutinis taisymas: 2012 Rgs 08, 20:42:37 pm nuo Augustas »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #454 įjungtas: 2012 Rgs 08, 20:30:45 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #455 įjungtas: 2012 Rgs 08, 21:35:46 pm »
Supratau, ir iš panašaus prietaiso esu gavęs per pirštus. Tiesiog aktoriniai bandymai tie labai užknisa. Ir nebūtinai šitam video.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #456 įjungtas: 2012 Rgs 16, 00:53:00 am »
Nesupyk, Deni, bet nesuprantu aš tos sistemos. Nu gerai, blokai. Nu gerai, smūgiai. Nu gerai, blokai, pereinantys į smūgį. Arba blokai kartu su smūgiu. Bet kam tie dramatiški visokie raitymaisi, kaip pirmam vid.?

Taip, daug zmoniu nesupranto "Sistemos" Apie ka tu kalbi, tai yra tradicinis kovus menu supratimas( kova tai blokai, smugiai, metimai , lauzimai ir t.t) ir absoliuciai pamirsta kad siuolaikiniam zmogui pati kova jau yra didziulis stresas (skausmas,neigamas emocijas:baime,agresija) psichikai ir kunui  :senis: nes musu siuolaikinis gyvenimo budas,auklejimas,kultura nera tam pritaikyti, gal netgi atvirksciai kuria papildomus psichologinius ir fiz. barjerus kurie trukda zmogui nugaleti ar suvaldyti sita stresa.

Ka tu matai video "aktoriniai bandymai" nieko bendro su Sistema neturi. Tai yra individuli zmogaus reakcija i stresa.  Kiekvienas zmogus reaguoja i stresa skirtingai, reakcija istikruju gali buti labai ivairi, bet kai zmogaus psichika yra pakankamai stipri ir stabili tai nera jokiu "aktoriniu bandymu" ir cirko.
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #457 įjungtas: 2012 Rgs 16, 01:07:48 am »
Taip, daug zmoniu nesupranto "Sistemos" Apie ka tu kalbi, tai yra tradicinis kovus menu supratimas( kova tai blokai, smugiai, metimai , lauzimai ir t.t) ir absoliuciai pamirsta kad siuolaikiniam zmogui pati kova jau yra didziulis stresas (skausmas,neigamas emocijas:baime,agresija) psichikai ir kunui  :senis: nes musu siuolaikinis gyvenimo budas,auklejimas,kultura nera tam pritaikyti, gal netgi atvirksciai kuria papildomus psichologinius ir fiz. barjerus kurie trukda zmogui nugaleti ar suvaldyti sita stresa.

Ka tu matai video "aktoriniai bandymai" nieko bendro su Sistema neturi. Tai yra individuli zmogaus reakcija i stresa.  Kiekvienas zmogus reaguoja i stresa skirtingai, reakcija istikruju gali buti labai ivairi, bet kai zmogaus psichika yra pakankamai stipri ir stabili tai nera jokiu "aktoriniu bandymu" ir cirko.
Taigi, nori pasakyt, kad duotam video veikėjai buvo silpnos ir nestabilios psichikos? Ar aš kažko vėl nesuprantu?   :chmm: Nes jau ne pirmam video apie sistemą ir visokius ,,rusiškus kovos menus" matau tokius nestabilius žmones, neadekvačiai reaguojančius  į ,, meistro" mostus, bakstelėjimus ir t.t. Esu neviernas tamošius, taigi, pakol ant manęs tos beskontaktkės arba bent jau elementaraus veiksmo nepademonstruos- nepatikėsiu. Žinau, su kuom kontaktas valgomas, ir kaip žmonės, gavę per galvą ar į skausmingą tašką,  atrodo.
Carlos Castaneda

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #458 įjungtas: 2012 Rgs 17, 22:39:11 pm »
Taigi, nori pasakyt, kad duotam video veikėjai buvo silpnos ir nestabilios psichikos? Ar aš kažko vėl nesuprantu?   :chmm:
Taip. Matyt zmogui pakako tu "lengvu" bakstelėjimu ir galiu tave nuliudinti, tokiu veikeju yra pakankamai daug tarp kovos menu atstovu :)

Esu neviernas tamošius, taigi, pakol ant manęs tos beskontaktkės arba bent jau elementaraus veiksmo nepademonstruos- nepatikėsiu. Žinau, su kuom kontaktas valgomas, ir kaip žmonės, gavę per galvą ar į skausmingą tašką,  atrodo.
Nu netikek  :D Ne karve gi parduodam  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #459 įjungtas: 2012 Rgs 17, 23:55:47 pm »
Taip. Matyt zmogui pakako tu "lengvu" bakstelėjimu ir galiu tave nuliudinti, tokiu veikeju yra pakankamai daug tarp kovos menu atstovu :)

Pas mane nė vieno tokio nėra :nezino:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #459 įjungtas: 2012 Rgs 17, 23:55:47 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #460 įjungtas: 2012 Rgs 18, 00:04:08 am »
Pas mane nė vieno tokio nėra :nezino:
nu vat aš ir sakau. o prifilmuot, kaip valios jėga guldau žmones ir aš galiu.
Carlos Castaneda

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #461 įjungtas: 2012 Rgs 22, 08:00:17 am »
Sveiki,  kas suprantate rusu kalba galite paskaityti ka apie "Sistema" mano Rusu provoslavų bažnyčia. Įdomus požiūris

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #462 įjungtas: 2012 Rgs 23, 02:15:54 am »
Sveiki,  kas suprantate rusu kalba galite paskaityti ka apie "Sistema" mano Rusu provoslavų bažnyčia. Įdomus požiūris

Gilu :senis:

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #463 įjungtas: 2012 Rgs 29, 20:19:22 pm »
Va tas filmukas, dėl kurio kilo tas skandaliukas:

:chmm:
Vargšas Denis. Kas dabar jam bus? :(

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #464 įjungtas: 2012 Rgs 30, 01:06:57 am »
Nebuvo jokiu skandalu ir nebus :) Sitas filmukas buvo padarytas kaip gryna provokacija kai Rusioje buvo rinkimai ir Ryabko dalyvavo Putino rinkimo kompanijoje.  Rinkimai pasibaige , Putinas laimejo  Kas daug nesamoniu plepejo gaus i ragus ir Systema, "bekontaktinis" darbas pataps vel nebeidomus :)   

Galiu drasiai pasakyti kad filmas yra gryna dezoinformacija apie Systema, kur paimti tam tikri isskirtiniai faktai ir pateikta savo "labai protinga" interpretacija. Tokiu nesamoniu as jau senai nebuvau girdejas :)

P.S:
Bet dabar zinau kad akidokai zino visa tiesa apie bekontaktini darba  :kikena:

« Atsakyti #464 įjungtas: 2012 Rgs 30, 01:06:57 am »