O ko bijai? Dėl sveikatos? Sjauk i viska nusiteik jog mirsi pasiruosk blogiausiam ir padaryk viska ka gali... O po visko tsakant skaičiuosim mirusius...
jis bijo ne kazko, jis tiesiog bijo

tiesiog kaikurie yra apdovanoti tokia instinktyvia baime. tiksliau visi apdovanoti tokia baime, tik vieniems ji mazesne, o kitiems didesne, o tretiems apskritai labai didele. mokyklos laikais man buvo labai didele, todel puikiai suprantu ta macho. del tokios dideles fobijos mustis daznai nukentedavau

neissivaizduojat kokius "pragaro kelius" man teko iveikt, kad tos baimes atsikratyt ir ismokti realiai 'duot i snuki'. bet netgi dabar atitinkamose situacijose man ta baime pasireiskia, tik jau mazesne ir as jau moku ja ignoruot. kiekvienas turi skirtinga 'baimes lygi'. vieni bijo labiau, kiti maziau, kiti isvis sustingsta ir dreba ir eiti i kova jiems taspats kas buti tempemam i skerdykla (baisumo prasme). kaikuriu 'neisgydo' net kovos menai... nezinau nuo ko tas baimes lygis priklauso. nuo auklejimo, aplinkos kurioj augo, ar nuo charakterio ar psichikos savybiu, ar tiesiog vieni gimsta stipresni, kiti silpnesni, bet zinau, kad tikrai ne visi gali buti samurajai ir eiti mirt

beje, man asmeniskai labai apgailetina situacija: "mano merga kabina kitas patinas, o as bijau jam duot i snuki, padekit!". patinu kovos. as nuosirdziai padeciau sitam zmogui, jei anas susivoktu kur ir kada verta/neverta rizikuoti savo veido aksesuarais

as suprantu kai reikia gintis gatvej, kai kazkas kesinasi i tavo sveikata arba turta, va tada jau adekvati situacija koviniu veiksmu panaudojimui

o cia 'noriu eiti mustis, bet bijau'. tai geriau bijok toliau, nesimusk, problemu maziau turesi. nenorek, kad poto tas vyresnis su dar dviem vyresniais taves ateitu

baime kaikuriems padeda sveika galva issaugoti labiau negu kovos menai.