AutoriusTema: Baime kovoje  (Skaityti 141202 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Baime kovoje
« Atsakyti #420 įjungtas: 2010 Vas 10, 14:01:29 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Visi mes broliai ir seserys šioj žemėj   ;-)
Aleliuja  :D :D :D
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #421 įjungtas: 2010 Vas 11, 00:06:58 am »
 :valgo:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 629
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #422 įjungtas: 2010 Vas 11, 22:29:02 pm »
Rasa, dabar tu pasipasakok, kas ten buvo nutikę?

Ryt gal papasakosiu  :P kitiems prašymas postinkit istorijas normaliai, be kažkokių trečių ir devintų, nieko neina suprasti. Dziudoka, tavo jumoras tikrai geras, bet nelabai aš supratau tavo mintis šioje temoje  :rolleyes:

Ir geriau susilaikykit nuo keistų teorijų, o rašykit apie praktiką  :D Kaip padarė Sakalas...
Didžiausia pergalė - įveikti savo baimę...

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #423 įjungtas: 2010 Vas 11, 22:48:04 pm »
Beje abejingumas ekstremaliose situacijose, kaip ir gyvenime, man pats baisiausias dalykas...

Brolis

• Svečias
« Atsakyti #424 įjungtas: 2010 Vas 12, 13:47:01 pm »
Beje abejingumas ekstremaliose situacijose, kaip ir gyvenime, man pats baisiausias dalykas...

Abejingu tokiose situacijose tikrai nerasi, net jei jie tai kazkaip parodytu, viduje niekam negali buti po***.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #424 įjungtas: 2010 Vas 12, 13:47:01 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #425 įjungtas: 2010 Vas 12, 13:58:26 pm »
Šiek tiek į temą:
"Po padegėjų išpuolio marijampoliečių šeima prarado vienintelį automobilį"
Marijampolės policija ieško dviejų jaunų piktavalių, naktį į ketvirtadienį miesto pakraštyje, Kosmonautų gatvėje, sudeginusių lengvąjį automobilį. Manoma, kad įžūlius chuliganus gatvėje pamokęs 18-metis marijampolietis sulaukė jų keršto.
Vidurnaktį daugiaaukščio balkone buvęs vyriškis tapo įžūlaus nusikaltimo liudininku. Marijampolietis pastebėjo, kad prie kaimynui priklausančio 1990 metų automobilio „Volkswagen Passat“ prisliūkino du jaunuoliai ir, apipylę jo priekį bei galą kažkokiu skysčiu, įžiebė ugnį. Mašina užsiliepsnojo, o du tamsiais drabužiais vilkintys ir gobtuvus ant galvų užsimaukšlinę padegėjai spruko tolyn.
Vyriškis iškvietė ugniagesius ir kaimynui pranešė blogą žinią. „Volkswagen Passat“ savininkas atvykusiems pareigūnams teigė, kad šia mašina naudojasi jis su žmona bei 18-metis moksleivis sūnus. Nukentėjusieji tvirtino, kad nesulaukė jokių grasinimų.
Pareigūnus sudomino aštuoniolikmečio pasakojimas apie bemaž prieš dešimt dienų įvykusį konfliktą su dviem nepažįstamais 17-19 metų jaunuoliais. Vaikinas prisiminė, kad prie parduotuvės R.Juknevičiaus gatvėje jis prasilenkė su dviem skustagalviais. Vienas jų šlykščiai apspjovė moksleivį. Šis sureagavo akimirksniu - kelis kartus vožė jį pažeminusiam skustagalviui. Chuligano bičiulis nesikišo į konfliktą. „Pagausiu - rankas kojas tau išsuksiu“, - pagrasino ant žemės pargriuvęs spjaudalius nueinančiam moksleiviui. Ikiteisminį tyrimą dėl tyčinio padegimo pradėję pareigūnai neatmeta versijos, kad jaunuolio šeimai priklausantį automobilį galėjo padegti atkirčio sulaukęs skustagalvis su bičiuliu.
Patruliai netoli įvykio vietos buvo sulaikę du panašaus amžiaus marijampoliečius. Po apklausos jie buvo paleisti. Paaiškėjo, kad jaunuoliai niekuo dėti. Jie tik atsitiktinai važiavo pro šalį ir, sumažinę greitį, smalsiai stebėjo gaisrininkų darbą.

Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #426 įjungtas: 2010 Vas 12, 16:56:27 pm »
kazkokia neitiketina istorija. visu pirma tai kaip jau ten ji paeme ir nei is niekur nieko apspjove  :nezino: ar nebus ko nors pakalbejes. ir iskur chuliganai suzinojo kur pastarasis gyvena ir kur stovi butent jo automobilis? manau, kad istorija daug platesne ir neprasidejo taip "is oro". o ir 'kerstas' originalus - sudegint mashina. kaip is kokio filmo, ar geimo  :kikena: bet idomi istorija, idomi  :alus:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #427 įjungtas: 2010 Vas 12, 17:40:04 pm »
manai skinams reikia kažkokio rimtesnio preteksto, nei kad ilgi plaukai aar dredai? Marijampolė ne toks ir didelis miestas. Gal dar ir tam pačiam rajone gyvena. Nors visko ir negali žinoti...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 129
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #428 įjungtas: 2010 Vas 12, 20:18:32 pm »
Nu bet tas kaimynas iš balkono galėjo sušukt: „Ką darot *****t!!“ :A

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #429 įjungtas: 2010 Vas 12, 20:26:57 pm »
manai skinams reikia kažkokio rimtesnio preteksto, nei kad ilgi plaukai aar dredai? Marijampolė ne toks ir didelis miestas. Gal dar ir tam pačiam rajone gyvena. Nors visko ir negali žinoti...
Kažkodėl straipsnį perskaičius abejoju, kad ten buvo skinai.

« Atsakyti #429 įjungtas: 2010 Vas 12, 20:26:57 pm »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #430 įjungtas: 2010 Vas 13, 00:09:02 am »
tai jeigu jau nuplikes ,tai skinas  :kikena:

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #431 įjungtas: 2010 Vas 13, 03:51:16 am »
Abejingu tokiose situacijose tikrai nerasi, net jei jie tai kazkaip parodytu, viduje niekam negali buti po***.

Tolko nenado lia lia  :D Papasakosiu tik akimirką iš savo nuotykių...

Tai vat prieš 2 metus naktį stumdausi aš nedidelio ūgio mergička Pilies gatvėje (Vilniaus senamiestis) prie savo automobilio su 2 aukšto ūgio narkomanais, kurie kavinės lankytojų akyse bando atimti iš manęs mašinos raktelius ir rankinuką. Tuo metu mano šefuojamas užsienietis yra apsvaigintas kažkokiais vaistais, taip pat agresyvus, šaukia man, kad čia jau jo draugai ir jis važiuos mano mašina tik su jais :rolleyes:

Galvoti nėra kada, nes situacija bet kokiu metu gali pasikeisti itin prasta linkme. Veikė tik išgyvenimo instinktas, apginti save, savo turtą ir išgelbėti durniui girtam ir apsvaigintam norvegui gyvybę. 100 proc. esu įsitikinusi, kad narkomanai jį būtų papjovę, nes vaistais apsvaigino 2 kultūringai atrodančios merginos, kurios taip pat trynėsi viso šito veiksmo fone.

Klausimas ką galvojo visi, kurie stebėjo tai per kavinės ir butų langus ?????? Laukė kol mane papjaus ar mašiną atims, tipo realybės šou...

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #432 įjungtas: 2010 Vas 13, 15:40:16 pm »
ir kaip baigesi?
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #433 įjungtas: 2010 Vas 13, 19:20:26 pm »
ir kaip baigesi?

Na, jei Rasa gyva - sveika ir rašo forume, tai gerai baigėsi.  :respect:
Rasa, o kaip tu atsikratei tų nenaudėlių?  :chmm:

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #434 įjungtas: 2010 Vas 14, 00:52:19 am »
Papasakosiu viską nuo pradžių, į kokias istorijas galima įsivelti per savo aktyvumą  :oho: Prieš 2 metus jaunimo organizacija paprašė pašefuoti svečią iš gražiosios Norvegijos, kurioje žmonės nerakindavo durų, kol neatvyko armija „neaiškaus plauko“ lietuvių  :icon_bat: Aš buvau atsakinga už sostinės pristatymą ir svečio nuvežimą į oro uostą. Nelabai turėjau patirties šioje srityje, bet pagalvojau, kad susitvarkysiu. Darbe gi tekdavo spręsti didesnes problemas...

Sekmadienį senelis į namus pasikvietė svečių, mes visi smagiai pasėdėjome, aš saikingai pavartojau tauriųjų gėrimų, gi man į miestą tą dieną važiuoti nereikėjo, bent jau aš taip galvojau. Kažkokio jausmo vedina vėlai vakare paskambinau svečiui patikrinti ar viskas gerai. Mano nuostabai norvegas sunkiai apvertė liežuvį, o anksti ryte jau turėjome būti oro uoste. Bandžiau išsiaiškinti kur jis yra, tai jis tesugebėjo man pasakyti, kad Double Coffee Pilies gatvėje. Pagalvojau, kad geruoju tai nesibaigs ir į oro uostą jis neatsikels arba naktį nenueis iki viešbučio. O jam pirmadienį privaloma būti darbe, man taip pat.

Taigi esant galimybei pripūsti šiek tiek virš 0,4 promilės, aš sėdau į mašiną ir išvažiavau į senamiestį. Kas gali atsitikti senamiestyje, gerai apšviestoje gatvėje, prie visiems gerai žinomos paprastos kavinukės. Pagalvojau, gi sekmadienis ir ne į klubą važiuoju. Taigi visiškai rami išvažiavau patikrinti situaciją. Kas atsitiko vėliau, pranoko visus mano lūkesčius ir dar kartą įrodė, kad neveltui 6 metus treniravausi karate.

Važiuojant į miestą bandžiau skambinti svečiui, bet telefono jis jau nekėlė, taigi jo būklė sunkėjo ir oro uostas tolo. Mašiną pasistačiau patogiai skersgatvyje, priešais įėjimą į kavinę ir ramiai išlipau, tikėdamasi rasti svečią tik įkaušusį, tiesa jis minėjo kažkokius sugėrovus, kurie beje negudriai ir nurodė, kur randasi, gal tikėjosi, kad mergina papuoš jų kompaniją  :friends:

Tik man patogiai priparkavus mašiną, iš nekaltos kavinukės išgriuvo klubo lygio girtumo kompanija. Svečias iš Norvegijos, kažkokie 2 jauni aukšti jaunuoliai ir 2 kultūringai atrodančios merginos. Bandžiau kalbėtis su norvegu ir sakyti, kad laikas važiuoti į viešbutį, nes paryčiais reikia būti oro uoste. Mano nuostabai, visą viešnagės laiką buvęs ramus norvegas, elgėsi agresyviai ir iškilmingai pareiškė, kad važiuos mano mašina tik su visa kompanija. Reikėjo pamatyti mano veido išraišką tuo momentu  :E Kadangi jis buvo nedidelio ūgio ir smulkus, aš lengvai įpykusi bandžiau įgrūsti jį į savo automobilį ir atsikratyti ne tik 2 jaunuolių, bet ir 2 kultūringai atrodančių jaunų apyblaivių merginų. O čia ir prasidėjo netikėtumai...

Norvegas ne tik buvo kažkoks neaiškiai apsvaigęs, bet ir su pakilusiu tonusu, taigi į mašiną įsodinti jo vieno nepavyko. 2 jaunuoliai pajutę, kad situacijos kontrolė slysta man iš rankų, lipo į mano automobilį savo iniciatyva, aš vis juos stumdžiau ir traukiau lauk. Tuo metu jie bandė atsisėsti į vairuotojo sėdynę, tikriausiai tikėdamiesi, kad ten bus automobilio rakteliai. Rankinuką visos šios sumaišties metu spėjau pagriebti ir patogiai laikyti. 2 kultūringos mergičkos trynėsi viso šito veiksmo metu ir taip pat lipo į mašiną. Kviesti policiją net nebuvo kada, nes nebuvo kada ir galvoti, iš esmės vyko neblogas pasistumdymas, o aš jo metu garsiai aiškinau, kad mašina mano ir aš nenoriu vežti nepažįstamų žmonių. Norvegas šaukė, kad jie jo draugai. Kaip suprantu, visa tai vyko kokias 15 min, kavinės lankytojai ir personalas nusprendė, kad neverta kviesti policijos, tegu išsiaiškina patys.

Į pirmo raundo pabaigą, pajutau, kad man jau stinga jėgų, taigi tipo draugiškai susisodinau visą kompaniją į mašiną ir pajudėjome link viešbučio, kuris yra netoli stoties. Važiuodama draugiškai plepėjau su kultūringomis merginomis, ir galvojau kaip atsikratyti 2 neaiškių jaunuolių. Netoli viešbučio pamačiau policijos mašiną, taigi ramiai sustojau už jos ir sakau 2 jaunuoliams, kad liptų lauk, kitaip aš einu link pareigūnų. Jie ryžtingai atsisakė, nepaisant to, kad visiems būtų tekę vykti į nuovadą. Pagalvojau, kad iki lėktuvo liko tik 2 valandos, taip pat buvo tikimybė viršyti 0,4 promilės, o tada jau aš turėčiau labai daug problemų. Taigi pastovėjusi už policijos mašinos ir supratusi, kad kompanija smagiai įsitaisiusi mano automobilyje nieko nebijo, pasukau link viešbučio. Reikėjo skubėti...

Pasistačius mašiną netoli viešbučio, visi kelionės dalyviai buvo priversti išlipti. Va tada pradėjo aiškėti kas ir kaip. 2 jaunuoliai dėl neaiškių priežasčių nesitraukė nuo automobilio, nors likusi kompanija: 2 merginos, aš ir norvegas ketinome eiti į viešbutį daiktų. Iki lėktuvo buvo likusios 2 valandos. Tada, aš bijodama, kad jaunuoliai supjaustys man padangas, klausiu ko jūs norite. Sako, norvegas mums tipo skolingas. Na čia jau man kantrybė trūko, sakau kiek jums reikia ir jau pradėjau suvokti kam. Sako, 30 Lt užteks, taigi aš riaumoju apsvaigintam norvegui, kad greitai duotų tuos pažadėtus 30 Lt, kad jaunuoliai galėtų vykti ten, kur visą naktį svajojo. Ir jie kaip dūmas skubiai išnyko iš mūsų akiračio.

Taigi likome keturiese, ir aš jau turėjau progos normaliai išsiaiškinti kas tos merginos ir ko jos iš mūsų nori. Pasirodo jos dirba oro uoste ir norėtų mano mašina vykti į darbą, vistik tokiu metu paryčiais ten nuvežtų tik taksi. Pagalvojau, kad jų pagalba man praverstų, ir priverčiau parodyti darbo pažymėjimus. Mano didelei nuostabai, jų istorija pasirodė ne iš piršto laužta, be to norvegas buvo sužavėtas jų grožiu   :kikena: Pagalvojau, kad man bus lengviau įsodinti jį į lėktuvą ir kuo greičiau juo atsikratyti. Taigi mes visi draugiškai patraukėme į viešbutį daiktų...

Viešbutyje paaiškėjo, kad personalas jau ketino kviesti policiją, nes girdėjo mūsų garsų aiškinimąsi gatvėje. Be to jie žinojo, kad norvegas anksti ryte išskrenda. Lengviau atsipūčiau... Pasiteiravau, ar galiu grįžusi iš oro uosto papusryčiauti ir visi draugiškai patraukėme rinkti norvego daiktų. Merginos surinko ir sudėjo jo drabužius ir mes patraukėme mašinos link. Laiko iki skrydžio buvo likę apie 1,5 valandos. Norvegas darėsi ramesnis, bet liko apdujęs.

Prie oro uosto patogiai ir nemokamai pastatėme mašiną, pradėjo snigti ir mes visos trys merginos, ramiai besišnekučiuodamos rūkėme. Pagalvojau, kad reikia atsiskaityti už paslaugas, nes jos patikino, kad tikrai įsodins jį į lėktuvą. Norvegas burbėdamas padavė pinigus ir paprašė jų telefono numerių, o aš jau pamačiau šviesą tunelio gale  :angel:

Oro uoste jos priėjo prie personalo, paklausė kada joms prasideda pamaina ir visi atsistojome į besiregistruojančių eilę. Apdujęs norvegas, gal tik tuo momentu pradėjo suvokti kas vyksta ir tyliai laukė registracijos. Aš tuo metu meldžiausi, kad jis vėl nepradėtų siautėti, o merginos mane ramino, kad ramiai besielgiančius išgėrusius keleivius oro linijos skraidina.

Registraciją jis praėjo ir mes visos trys jam draugiškai pamojavome, o aš mintyse pagalvojau, tik pabandyk atvažiuoti į Lietuvą vėl  :A Merginos nusivedė mane į tarnybines patalpas, kur rūko oro uosto personalas. Paplepėjome ir išsiskirstėme kas sau, jos į darbą, o aš išvažiavau į viešbutį papusryčiauti ir atsipūsti. Gi jau pirmadienis, o manęs laukia rytinis posėdis...
« Paskutinis taisymas: 2010 Vas 14, 01:18:32 am nuo Rasa »

« Atsakyti #434 įjungtas: 2010 Vas 14, 00:52:19 am »