EzysGazuotas:
Pagal Sakalo pasakymą, OT:
Joja kaubojus. Atsisukęs pamato, kad jį vejasi indėnai. Bando nuo jų pabėgt, nepavyksta... Indėnai jį apsuma.
- Nu, dabar, šakės, galvoja kaubojus.
- Ne, dar ne šakės, kažkas atsako
- Kas čia kalba, nustemba kaubojus.
- Čia aš, tavo vidinis balsas. Nebijok. Prieik prie indėnų vado ir spjauk į veidą.
Kaubojus taip ir padaro. Prieina prie vado ir spjauna į veidą.
- A vat dabar tai jau šakės, pasako vidinis balsas.
Siaip tai panasiai

Tik ekstremalios situacijos reikalauja ryztingu ir ekstremaliu veiksmu. Da del viso pikto jei kas sugalvosit mano "konsultacijom" pasinaudot tai pries visa tai darydamai issikvieskite policija ir greitaja, visvien kazkam prireiks. ( tik beda, kad laiko tam paprastai nebuna, ech...)
Dabar kad nebutu tai sausa teorija papasakosiu dvi istorijas kur pritaikiau panase taktika, viena karta ji pasiteisino, kita ne...
Zodziu pirma istorija:
iseinu as is mokyklos, gal 10 klasej dar buvau, buvo ziema, tamsu... Staiga aki patrauke, kazkoks judejimas gal uz 50 metru, tamsiam kampe, netoli mokyklos... Na man netoli tos vietos eit reikejo, taigi einu itempes ausis, bandau iziuret, kas ten vyksta protarpiais dirsciodamas i ta puse...
Kai jau sugebejau kazka iziuret, matau, kad mano viena kasioka penkiese ar sesiese apstoja talzo... Vienas is uzpuolikiu ima ji uz pakarpos ir trenkia galva i tvora prie kurios tas stovi, po siti stumtelejimo klasiokas krenta, prasideda koju balius... Spardo pagrinde vienas bet prisitaikydamas, "neidomu smugiuot i rankas", kiti stovi karts nuo karto trenkia ar spiria...
Tiesa tas klasiokas nebuvo mano draugas, gal net atvirksciai, nelabai ji megau, bet kazkaip pamacius ta vaizda gaila pasidare, visgi niekas nenusipelno tokio ziaurumo...
Aplink tamsu, beto takeliu pastoviai eina mokiniai is mokyklos, visi vaidina, kad nieko nepastebi...
Na nebuvo ka daryt, surikau kazka pan " Menatai!!! varom is cia!!! " ir pasileidau begt i "ivikio vietos link".
Keisciausia tai, kad prasidejo masine panika

Kai kurie mokiniai kurie ejo is mokyklos ir vaidino, kad nieko nevyksta irgi pradejo begt, kas kur... Kiti atvirksciai sustojo, as net pasimeciau akimirkai ir pristabdziau tempa... O uzpuolikai is pradziu sustingo lyg stabu istikti, o paskui pamate ta masine beprotybe dejo i kojas
Tai va toliau padejau atsistot klasiokui ir greit dingom is tos vietos, o uzpultajam klasiokui viskas normaliai baiges, neskaitant keliu melyniu ir kraujuojancios nosies.
Kitas atvejis buvo kai savo rajone, bandziau kelis savo draugus panasiai atmazint... Tik buvo diena ir kai susukau "Mentai" bei pradejau tolimesni spektakli, uzpuolikai niekaip nesuregavo... Paskui suzinojau, kad jie kliju apsiuoste buvo... nors i galva irgi negavom, nes su kordinacija jiems prastai buvo, biski nesiojo, beto ir haliucinacijos buvo prasideja... Tai zodziu pabegom be didesniu sunkumu
Ir siaip toks blefas veikia, ne karta taip savo kaili gelbejau ir dazniausiai sekmingai.