AutoriusTema: Motyvacija sportuojant.  (Skaityti 29204 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

blogietis

• Svečias
Re: Motyvacija sportuojant.
« Atsakyti #15 įjungtas: 2006 Kov 13, 13:35:24 pm »
Lonsas: tu cia taip pasakei, kad treniruotes mazdaug tampa
yprasta, kasdienine rutina. As tai einu y treniruote nes noriu,
man tai patinka ir beto gyventi nebegaliu. O ne del to, kad ypratau.. :P

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2006 Kov 13, 13:41:57 pm »
blogietis > butent, nebegali be to gyvent. net neisivaizduoji kaip viskas galetu but kitaip. o nesiprausdamas galetum gyvent? irgi sunku isivaizduot :] tai kartu ir yprociu tampa. tu priprates treniruotis, kai nesitreniruoji jautisi negerai. nors gal kiekvienam savo, gal tau tai nera yprotis, man tai yprotis, bet nesakau kad nemalonus.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Fist

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 90
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2006 Kov 13, 23:02:29 pm »
Citata iš: Žalias
Tai aš visada per treniruotę atiduodu visą save, na bet tiesiog nebūna to tokio užsidegimo, o ir toks jausmas atsiranda, kad lyg nemokėtum nieko. Kitom dienom atrodo viskas OK..
man irgi panasei buna cia ne nuo motyvaciojs cia net nzn kodel... man tai vis atrodo kad smugis mano per silpnas sportuoji sportuoji buna viskas ok atrodo glaingas bet nori dar stipresnio ir vel atrodo kad per silpnas...cia tiesiog turbut nepasitikejimas jegom...buna kartais taip:(
Jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! - Čingischanas

blogietis

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Kov 13, 23:06:49 pm »
Citata iš: Lonsas
blogietis > butent, nebegali be to gyvent. net neisivaizduoji kaip viskas galetu but kitaip. o nesiprausdamas galetum gyvent? irgi sunku isivaizduot :] tai kartu ir yprociu tampa. tu priprates treniruotis, kai nesitreniruoji jautisi negerai. nors gal kiekvienam savo, gal tau tai nera yprotis, man tai yprotis, bet nesakau kad nemalonus.
Eik tu, as tai per prievarta ten einu, su bizunu mane ten gena..

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Kov 13, 23:14:10 pm »
Citata iš: blogietis
maziau prie zodziu kabinekis gal? ir tau ir man bus geriau. paskaityk dar karta ka parasiau as ir ka parasei tu, gal ramiau pasidarys.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Kov 13, 23:14:10 pm »

blogietis

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2006 Kov 14, 23:09:19 pm »
Citata iš: blogietis
maziau prie zodziu kabinekis gal? ir tau ir man bus geriau. paskaityk dar karta ka parasiau as ir ka parasei tu, gal ramiau pasidarys.
Ramiai, nuleidziam gaza.. Tiesiog jei nepastebejai, tai cia buvo ironija, atsakas y tavo zodziu - "nors gal kiekvienam savo, gal tau tai nera yprotis, man tai yprotis"

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2006 Kov 15, 13:05:48 pm »
oki oki, risam sita tema, cia apie motivacija tema, jai ka PM.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2006 Lap 05, 02:40:52 am »
Žalias, man regis, man labai pažįstama tavo būsena. Tiesiog pasakysiu taip - kai treniruojuosi ir atrodo, kad nieko nemoku, paskui būna gana didelis kokybinis šuolis į priekį. Kaip sako, tamsiausia būna prieš išauštant. Gal ir tau taip? Anksčiau aš irgi labai tokių pojūčių išsigąsdavau, atrodydavo, treniruojiesi treniruojiesi ir koks čia dabar velnias, o dabar žinau - tai tiesiog mokymosi proceso dalis. Man atrodo, baisiausia, kai atrodo, kad viską moki, ir visada taip atrodo. Va tada dažniausiai stovima vietoje. Bent kiek esu mačiusi žmogučių su tokiu požiūriu, toli jie nenueidavo. O mačiau ne vieną, ne du ir ne dešimt.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2006 Lap 05, 03:12:33 am »
Nežinau, kartais būna dar užeina tokia nuotaika, bet jau rečiau. Va tokie dalykai kaip treniruočių nebuvimas keletą dienų iš eilės tik didina motyvaciją, o ir treneris pasikeitė, tai norisi ir jam parodyt, kad nesi ten visiškas lėvakas, tai savaime tobulėji  :maisas:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Lap 05, 11:59:13 am »
Man "pasistojo" klausimas. Ar dabartinio jaunimo motyvacija sportuojant skiriasi nuo ankstesniu laiku? Kai jaunas sportavau(nebutinai kovos sistemas), tai pagrindines priezastys sportuoti man buvo, rezultatu siekimas. Tapti Lietuvos, Sajungos ir t.t. cempionu. Savaime suprantama sustipreti fiziskai. Apie materialines geroves net nesvajojom. Dabar( bent jau man atrodo)daznai siekiama materialines geroves. Ne paslaptis, kad daugelyje sporto saku sukasi dideli pinigai. Sportininkas, pasiekes rezultatu, gali neprastai gyventi. Tik ar nenukencia nuo to jo moralines savybes ir siekis tobuleti ne tik sporto arenose?  :-/
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Lap 05, 11:59:13 am »

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2006 Lap 05, 13:55:15 pm »
Asmeniškai mano motyvacija yra irgi siekti rezultatų. Ir, manau, visi sportuojantys sieka kažkokių rezultatų. Tik va tie rezultatai kiekvieno skirias - vienas nori išmokt muštis, kitas gal sustiprėt dvasiškai, išmokt šiek tiek savigynos ar pan. Trečias gal nori būt čempionas.. O dėl pinigų sunku spręst, nes neteko su tuo susidurt, bet vis tiek gi žmonės linkę susikurti sau gerovę kažkokią, o dar kai ją galima susikurt iš to, ką tau labiausia patinka, tai kodėl gi ne.. Abstraktu.

blogietis

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2006 Lap 05, 20:25:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Man "pasistojo" klausimas. Ar dabartinio jaunimo motyvacija sportuojant skiriasi nuo ankstesniu laiku? Kai jaunas sportavau(nebutinai kovos sistemas), tai pagrindines priezastys sportuoti man buvo, rezultatu siekimas. Tapti Lietuvos, Sajungos ir t.t. cempionu. Savaime suprantama sustipreti fiziskai. Apie materialines geroves net nesvajojom. Dabar( bent jau man atrodo)daznai siekiama materialines geroves. Ne paslaptis, kad daugelyje sporto saku sukasi dideli pinigai. Sportininkas, pasiekes rezultatu, gali neprastai gyventi. Tik ar nenukencia nuo to jo moralines savybes ir siekis tobuleti ne tik sporto arenose?  :-/

Nemanau, kad tie, kurie sportuoja tik tam, kad pasiekt materialines naudos ir galvoja 'o blin, prasisuksiu sitam sporte, taigi kokie cia pinigai eina', tai nieko ir nepasiekia. Per silpna motyvacija tapti tuo kazkuo. O materialinis paskatinimas turi eit labiau kaip bonusas :angel: arei arei puse gyvenimo ir pasiekei ten kazkoki titula, paciam malonu savy, o dar gerai kai ir valgyt uz tai gali nusipirkti :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2006 Lap 05, 21:44:04 pm »
Daznai noras valgyt ir pristabdo ta titulo siekima ir arima.
Juk nedaugelis is musu gali sau leisti 2 trefkes per diena 6 kartus per sav. Bet jei nereiktu 8valandu arti ofise, tai kodel gi ju nepraleidus sporto salej :)
pinigai ir sportines aukstumos - neatsiejama :)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2006 Lap 08, 03:24:47 am »
Atsiprašau, kad rusiškai, bet motyvacijai geriausia tiktų vienos Krylovo pasakėčios reziume:
"Roždionnij polzat-letat ne možet" (gimęs šliaužioti-skraidyti negali)
 :senis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Lap 09, 23:28:19 pm »
man ir kartais taip buna..bet tai priklauso nuo nuotaikos ir pan..kartais ateinu i treniruote ir tingisi lb..todel newisada tiksliai wiskas iseina..bet tai stengiuosi normaliai ten wiska daryt..ir wiskas.. :-)

« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Lap 09, 23:28:19 pm »