Kadangi daug klausimų buvo, tai trumpai atrašysiu į juos.
Kaip ir minėjau, savaitės pertrauką buvau padaręs (per šventes, nes 'iškrito' daug treniruočių), bet po jos nepasikeitė situacija nė kiek.
Treniruojantis žmogus konkrečiai neužakcentavo, kad aš prastai atrodau, bet iš visų užuominų ir veiksmų davė man tai suprast.
Aha, malkų gavimas - geriausias rodiklis, kaip tau sekasi. Kai gauni ir gauni vis jų, tai tikrai kažkas negerai jau. Tuom aš beveik kas treniruotę ir įsitikinu.
Pertraukų visiškai savavališkai nedariau, ėjau į treniruotes taip, lyg eičiau į mokyklą, lyg tai būtų buvę būtina. Vien dėl to, kad bent fiziškai nenusilpčiau.
Treniruočių programa? Na nežinau, treniruočių, kurios dabar vyksta, pobūdis, man visai priimtinas. Kažkada seniau duodavo jos ganėtinai daug naudos.
Kas konkrečiai nesiseka negaliu pasakyt, jaučiuosi kažkoks nesavas, nesiriša nei rankos nei kojos, smūgiai pavieniai, retai kada pavyksta kombinacijom atakuoti ar atakuoti laiku ir tiksliai į taikinį, negaliu normaliai gintis, dėl to susikaustau ir bijau eit į ataką, laukiu, kol priešininkas pradės ir t.t.