Bus malonu pakartoti kursą 
Dėl liberalumo, tai rašiau ne apie naujoko-mokytojo santykius, o apie vieno meistro požiūrį į kito "kaimo" meistro skirtumus. Man panaši istorija irgi buvo, kai darydavom pagal vieno meistro mokymą, o po to kitas stebėdavosi. Bet principas tas, kad jei veikia, tai ir gerai. 
Dėl wushu kompleksų, tai man tada turbūt Klaipėdoje pasivaideno, bet mano draugas užėmė trečią vietą, gal ir jis vaidenosi... 
Tai kuris čia turi kursą kartoti? 
Nu tai, kas ten ta Klaipeda per mistinas Wushu poligonas? Jau kelinta kart girdziu apie tuos legendinius meistrus:) Vieno vardas "Vienas draugas", kito - "Geras pazystamas", o kito "Toks vienas draugo draugas - tu jo nepazysti"

As ant Lietuveles zinojau tik viena kluba, kuriame is knyguciu buvo praktikuojamas sportinis Wushu - "Forma" Vilniuje.
Lietuvos wushu federacija irgi buvo viena - "vienas zmogus"

Tik siandien jis labiau prie Adamso prezidenturoj fotosesifjas daro:) Siandien federacija atgime!!!- 2 zmones (-1 politine karjera) + 0 veiklos ta linkme.
Nu dar yra dai sifu Arturas Abonentovicius atvezes Taijiquan y Lietuva. Surinko paraolimpinius cempionus, apmoke per savaite, dave diplomus ir valio. Po to daugelio ju vietas (yvairiais kanalais) uzeme garaziniai Taijiquan meistrai. Nu bet koks skirtumas - erdve Abonentoviciaus meninei israiskai.
Kita chebra, mano jau nekarta mineti, "RYTRYTAI", besimokantys pas XIV a. Ugninio pusdievio Jin Na Luo Wang (arba Kimnaros) palikuoni (kaip is pats teigia) Siui MIn Tana.Bet tai ten valdomos neaprepiamos mistinio daoistu Qigong plotmes. Ties, kazkodel besivadinancios Shaolin???

Tiesa buvo atlekes i Vilniu ne taip jau seniai. Susirinko dolerius ir isleke. Bet tai kiek pasiprase meistras - po 100 euru s kazdava;)
Nu dar buvo Cai Li Fo keleta metu, bet dabar nebera:(
O pagrindinis kovos menu saltinis buvo "Vokrug sveta" ir antikvaro turgelis ant Tauro kalno.Kur atlekes anksciau nei kiti, galejai nukaut viena kita knygiukste is Rusijos, jei speji.
Nu va kaip ir viskas. O tai kaip tie slapti pajurio kursiski wushu klubai vadinosi? Ir kokie ten menai buvo destomi? Ir kas deste, jei nepaslaptis? Gal dar ir siandien yra?
Ir koks ten wushu cempionatas buvo? Gal kur netycia uzfiksuoti rezultatai, datos, pavardes?
As tai nant Vilniaus be lotosininku pazinojau tik du fanus. Kartu studijavome kinu k., kartu domejomes, keitemes info. Siandien vienas okonciatelnai nusimenavo, o kitas "paslaptingu" veidu ir sypsenele praktikuoja Taijiquan su bobutem miskeliuose:)
Gal dar buvo kokiu? Jei ne tie du (nors as vis tik itariu, kad cia tas kuris nusimenavo:) tai greit prisipazinkit, kuris is Jusu prasikose per visas bibliotekas (LNB, Mokslu Akademijos ir Technikos) ir visuose "Technika maladiozi" ir "Cigun i sport" zurnaluose Maslovo straipsnius su Wushu kompleksais isplese, tyliai "nugrauzdamas" su tusinuku!? O kuris raztezalinot zurnala "Kitai" uz visus metus? Anei vieno straipsnio nepalikot. O cia tai valia!:) Osu!