Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Depresija, stresas, nerimas.
arimanas:
Pakankamai pagrįsta nuomonė. Ir apskritai- esi tuo, kuo nori būti. Visa kita yra mazochizmas. Pas mane ateina žmogeliukai su žiauriom, ŽIAURIOM problemom. Fizinėm ir psichologinėm. Aš nesu Froidas ar Jungas, kad knistis po sąmonės ar pasąmonės gelmes. Aš tik žinau, ką reiškia nugalėt visą tą š... Valia gyvent- štai kur atsakymas. Mano būdas: sportuok. Kovok. Dažniausiai- su savimi. Nugalėk savo kompleksus. Stiprėk su kiekviena treniruote. Priimk kiekvieną mėlynę kaip dovaną. Dėkok tam, kuris sumalė tau snukį- jis parodė tavo klaidas. Dėkok gyvenimui, lemčiai, Dievui, jeigu nori, kad gali judėt ir per judesį išreikšt save.
O rudens gotika- kas gali būt gražiau?
NiceGirl:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtidar prieš miegą žolelių "Neuro" arbatos puodukas neprošal galbūt... buna neuro1,...2 ir ...3 pagal stiprumą...
turbūt rudeninė depresija, o jai dar ir šiaip liūdnos bėdos kamuoja...gal reiktų pabandyt pamedituot, stengtis blokuot blogas mintis, bandyt pozityviau mastyti. Apsidairyt, kiek aplink mus šaunių smulkmenų kurios tikrai džiugina tiesiog per didelį gyvenimo tempą ir blogas mintis jų nepastebim. Tarkim važiuodami automobiliu dažnai mastom apie įvairias problemas, darbus kuriuos nuveikėm ar nuveiksim, o galima neapsikraut ir tarkim pasigrožėt vaizdu per langą, rudeniniais medžiais ar pan. Manau mes patys savo mintimis įtakojame savo nuotaikas ir emocijas, todėl pilnai galime jas valdyti, bet čia tik mano nuomonė...
dar reik valgyt daugiau vaisių, labiau prisižiurėti mitybą, pasirūpinti savo išvaizda įvaizdžiu...neveltui sako, kad švariam ir sveikam kūne švari ir siela :)
--- Baigti citatą ---
Nežinau ar meditacija gera idėja, nes per meditaciją reikia atsikratyti minčių, jų neįsileisti. O jos tuo momentu mane pradeda atakuoti iš visų jėgų ir taip besėdint užsimerkus ir bandant susitelkti į kvėpavimą, net nepajuntu kaip tos mintys mane nuneša.
arimanas:
Registruotis arba PrisijungtiNežinau ar meditacija gera idėja, nes per meditaciją reikia atsikratyti minčių, jų neįsileisti. O jos tuo momentu mane pradeda atakuoti iš visų jėgų ir taip besėdint užsimerkus ir bandant susitelkti į kvėpavimą, net nepajuntu kaip tos mintys mane nuneša.
--- Baigti citatą ---
Dėl to meditacija ir yra ne šuns papas, o rimtas mokslas. Reikia laiko. Greitai tik triušiai veisias. Jeigu taip paprasta būtų nuo pašalinių minčių atsiribot, tai kas antras jau būtų bodhisatva. Darbas, darbas, darbas.
Čia tik visokiuose pseudo ,,kovos menuose" per kelis metus gali ,, meistru" patapt. Betkos rezultatas reikalauja laiko ir užsispyrimo.
NiceGirl:
Pastebėjau , kad mane šiek tiek nuo minčių gelbėja muzika, jeigu užsileidus kokią ramią melodiją medituoti, gal kas nors ir gautųsi.
siamas:
Registruotis arba PrisijungtiPastebėjau , kad mane šiek tiek nuo minčių gelbėja muzika, jeigu užsileidus kokią ramią melodiją medituoti, gal kas nors ir gautųsi.
--- Baigti citatą ---
Nuo ramios muzikos dar labiau į depresuchą įgrimsi, jau geriau kokį "Gogol bordello" paklausyk. O šiaip tai geriausias vaistas - iššokti su parašiutu, visas neigiamas mintis kaip ranka nuima, patikrinta praktikoje.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją