Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Depresija, stresas, nerimas.

<< < (8/8)

paslaptis:
Išmok rašyti, šiame forume galioja lietuvių kalbos gramatika. W raidžių joje nėra. Tik išmokus normaliai rašyti, gali sulaukti atsakymų

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSweiki esu naujoke siame forume  ;-) ar kas esate sirge depresija ir kokie pozymiai buwo?

--- Baigti citatą ---

Rašome lietuviškomis raidėmis. Dėkui.

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSweiki esu naujoke siame forume  ;-) ar kas esate sirge depresija ir kokie pozymiai buwo?

--- Baigti citatą ---

Gripu sirgau, pagiriomis sirgau, o šitas hobis manau skystakiaušių išsigalvojimas, pateisinti savo tingumui bei tiems kurie mėgsta saves labai gailėtis  :senis:

Levas:
Nesutinku. Klinikinė depresija maža ką turi su savigaila. Faktas tik tas, kad daugybė psichologinių ligų, tame tarpe ir depresija, diagnozuojama į kairę ir į dešinę. Mano sesei, kuri buvo dar nepilnametė prirašę depresiją buvo ir N+K kitų pavyzdžių. Kadangi tai lengviausias kelias gydytojams turbūt. Nežinau.

logifax:
Na, pati depresija yra liga, kuri atsiranda jau sutrikus cheminių medžiagų balansui, jau kuomet tikrai kažkas ne taip, o ne tik, jog pastoviai nuotaikos nėra. :) Todėl ir gydoma ji (kalbu jau apie rimtą ligą) antidepresantais, nes jie atstato cheminių medžiagų balansą ir leidžia žmogui jau pačiam tvarkytis blaiviau mąstant. Kuomet viskas gerai, t.y. psichinės ligos nėra manau gerti juos nėra labai gerai, nes šalutinis poveikis: tremoras (nuolatinis kokios nors vietos drebulys), su miegu problemų atsiranda, taip pat ir nuovargis ir t.t., beje pabaigus vartoti prasideda dar nesąmonių, tai tikrai neverta (apie būtent sertraliną šneku, vienu iš dažniausiai naudojamų antidepresantų).
Na, o šiaip šaunuolė, sugebėjai save atrasti sporte, turi užsiemimą, sieki tikslo, puiku :) Taip ir toliau, sekmės tau.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją