Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Depresija, stresas, nerimas.
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKokie sportai ir taip toliau gali žmogų pagydyti nuo jaunatvinės depresijos? Vyrai, atsipeikėkit :director:. Lygtai patiems taip nebuvo. Eina laikas, susirandi kitą meilę ir žaizdos gyja. NiceGirl, palūkėk biškutį, užsiiminėk ir toliau mėgstama veikla, sutiksi kitą šaunų vaikiną ir visos ligos išgaruos kaip nebūta. Patikėk diedu su patirtimi :handshake:
--- Baigti citatą ---
Kaip tavo skirybos? :rolleyes:
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiKaip tavo skirybos? :rolleyes:
--- Baigti citatą ---
Kelintos skyrybos ;-)?
pelkė:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, norėjau paklausti gal žinote kokių metodikų kaip gydytis nuo depresijos. Paskutiniu metu mane kankino keistas galvos svaigimas, silpnumas bei apatija. Išsityriau viską , kas įmanoma. Fiziškai esu sveikut sveikutėlė daktarai įtaria depresiją, nes iš tikro paskutiniu metu patyriau daug streso. Pradėjau sportuoti Niat nam, tas šiek tiek padeda, bet kadangi išsiskyriau su vaikinu tai liūdesys dabar ypatingai didelis ir galvos svaigimas labai erzina. Antidepresantų vartoti nenoriu, nes prie jų bijau priprasti. Labai prašau rašyti konkrečius patarimus ar metodikas kokias esate girdėję. " palauk savaime praeis, arba eik pasitūsint su draugais" patarimai netinka. Pas psichiatrą eiti nenoriu , nes jis išrašys antidepresantų.
--- Baigti citatą ---
Galiu draugiškai pamušti akį bei atmušti šlaunies raumenį, visuomenėje nebeturėsi kada depresuot dėl vaikino . Manau galvosi apie ką kitką :senis: :handshake:
NiceGirl:
Registruotis arba PrisijungtiGaliu draugiškai pamušti akį bei atmušti šlaunies raumenį, visuomenėje nebeturėsi kada depresuot dėl vaikino . Manau galvosi apie ką kitką :senis: :handshake:
--- Baigti citatą ---
Ačiū labai už tokį viliojantį pasiūlymą :angel: Bet man kol kas treniruočių 4 kart per savaitę depresijai nugalėt pilnai užtenka. Jei nebe užteks žinosiu kur kreiptis dėl :punch: :ramentai: :angel: Kaip faina, kad čia forume yra tokių nešvelniai :kikena: rūpestingų vyrų :D
Melanija:
Sweiki esu naujoke siame forume ;-) ar kas esate sirge depresija ir kokie pozymiai buwo?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją