Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Depresija, stresas, nerimas.
Rimbas:
O kad jau priešingybės traukia (ar ne pasak to paties dėdės Zigmundo), tai siūlau šaunų pretendentą į ranką irgi širdį: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Sorry, ne i tema. Kad ir kokie "nepatinkami" kazkam esame, Tamsta tikrai neturite teises taip elgtis. Yra Jis toks, koks yra, o jei turite Jam kazkokiu uzsleptu pavydo formu-galite jas isreiksti "Bazare". Cia kita tema. Pagarbiai, dainiux
coffeedrinker:
voja mano profailas? :o :o :o nu jus juokaujat? man tokio pobudzio problemos tikrai neegzistuoja, nes as gi esu vyras, o jus gi zinot, kad cia tik merginoms vyru reikia, o vyrai gali laisvai apseiti ir be mergu. taip pasaulis suredytas.
man tai irgi buvo prasidejusi depresija visai neseniai, nes teko mesti patinkanty darba vien todel, kad darbdavys buvo pyderas :-( ,bet zinau puiku buda kaip uzmirst visas problemas - ogi smigti atgal i priklausomybe! eilini karta esu prikaustytas prie vieno tokio mmorpg geimo. nors ir su treneruotem sunkiau ir miego trukumas ir pinigu trukumas, bet bent jau nera kada depresuoti. tokia jau cofedrinkerio dalia...
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti... kai net per sparingą sugebėjo priekabiauti (už užpakalio sugriebti)...Nežinau gal dėl to, kad svečias į mane rimtai nežiūrėjo, nesmagiai kažkaip pasijutau...
--- Baigti citatą ---
Pilnai tave suprantu - kai mane sparingo metu kas už tokios vietos pagriebia, tai jaučiuosi irgi ŽIAURIAI nepatogiai...
Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtivoja mano profailas? :o :o :o nu jus juokaujat? man tokio pobudzio problemos tikrai neegzistuoja, nes as gi esu vyras, o jus gi zinot, kad cia tik merginoms vyru reikia, o vyrai gali laisvai apseiti ir be mergu. taip pasaulis suredytas.
man tai irgi buvo prasidejusi depresija visai neseniai, nes teko mesti patinkanty darba vien todel, kad darbdavys buvo pyderas :-( ,bet
...............................................
--- Baigti citatą ---
Ten raudonos raidės gal klaidina. Aš tave kaip vaistą pasiūliau (nors kaip tas tamstos poligamiškas paniatkes paslėpt - nežinau), o ne kaip kokį pavyzdį :senis:
NiceGirl:
Nesvietiškai gerą treniruotę apturėjau, jau taip gerai išsikroviau, laimės vis daugiau man treniruotės suteikia. Dabar nors nesvietiškai pavargusi ir viską skauda šypsena nuo veido nedingsta. Tai darau išvada, kad kai depresija reik užsiimti ne savęs gailėjimu ir vaistukais, o savęs tobulinimu :angel:. Va aš jau koją galiu daugiau nei 90 laipsnių kampu galiu iškelti, nors kai aš čia prieš du mėnesius pradėjau namie kankintis darydama visokius tempimo pratimus, mama sakė susitaikyk mūsų šeimoj buratinu gimei buratinu ir liksi. Tai dabar kai matau, kad turiu vilties įdėjusi darbo visgi lankstesnė pasidaryti norisi vis daugiau ir nėra laiko nei savęs gailėti nei liūdėti. Tas pats ir su kova, aišku dar technika mano ... bet vien tai, kad smūgius ir kovą lengviau ištveriu mane džiugina :-D
Dabar niekaip negaliu suprasti kodėl aš du metus skyriaus savęs gailėjimui ir depresavimui :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją