Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Lankstumas

<< < (4/49) > >>

Saxum:

--- Citata ---
--- Citata ---
--- Citata ---Kada daryt tempimo pratimus ryte, ar po treniruotes? Ar išvis tam skiriat laiko. parašykit
--- Baigti citatą ---

Ryte atsikėlus bene prasčiausias lankstumas būna pas žmogų. Kažkur pas mane yra surašyti sensityvus laikotarpiai lankstumui pagal valandas, reiktų paieškoti. Aišku, geriau bet kada tampyti, nei iš viso netampyti, bet ryte reiktų labiau apšilti.
--- Baigti citatą ---

Saxum... tikrai :-D??? ( paieskok "...sensityvus laikotarpiai  :shock: pagal valandas" :yes:)
--- Baigti citatą ---

Jo, bandysiu surasti, bet tik po persikraustymo į nauąj butą :D

unknown:
Lankstumas yra labai gerai, nes po sunkios treniruotes pvz ranku raumenys siek tiek "sutrumpeja" (aisku tampa stipresni), o po daug laiko gali pasidaryti kai kaip kuriem stangu kilnotojam, ar matet kaip jie eina "rema" iskete" bet ne del to kad mano esa labai "kieti" bet del to kad negali normaliai laikyti ranku prie sonu neisketus  todel butina daryti tempimo pratimus taip raumuo yra istempemas (tuo paciu siek tiek susilptinamas) taciau treniruojantis reguleriai (po sunkios treniruotes  visada kokiu 30 min pasitreniruoti lankstuma) raumenys netaps silptesni ir pvz galesite ispirti auksciau bet tuo paciu zemesni spyriai (kuriuos darete preis pradedant lanktuma treniravima) bus stipresni ir greitesni, taip pat linkas paminetas auksciau yra beveik nieko vertas (paveiskliukas geras nors kas niekada nera dare tinkamu lankstumo pratimu tai jiems jis bus nieko vertas), "tempimas neturi sukelti nemalonaus skausmo. Gaila žiūrėti į tuos kankinius, kurie atlieka raumenų tempimą sukandę iš skausmo dantis" manau yra visiska nesamone taip treniruojamasi nebent su kokiomis moterimis daranciomis airobika pagal muzika o padoriai treniruojantis skausmas yra neisvengemas(aisku viskas daroma pamazu letai kad nebutu traumu ir pan, bet nesustojama ties skausmo riba) taip pat galeciau pridurti kad vasara kada silta galima pasitampyti ir ilgiau o ziema reiketu sumazinti truputeli (nes salta),

bet tai yra tik mano nuomone (ir mano isntruktoriaus)..

Žalias:
O tarkim jeigu per dieną tampyčiausi ne 1 kartą o kokius 2-3, tai greičiau būtų galima padaryt virvutę, špagatą, ir šiaip prasitampyt, ar užtenka ir 1 ?

blogietis:
Daryk 2-3, blogiau nebus :)

Raimis:
daryk tai apie 9ta ryto. tada organizmas maziausiai reaguoja i skausma

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją