AutoriusTema: Treniruotės neįprastomis sąlygomis  (Skaityti 13834 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 419
  • Amžius: 37
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Treniruotės neįprastomis sąlygomis
« Atsakyti #15 įjungtas: 2010 Bir 30, 23:24:35 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Gal ir nepatikesit bet buvau tokia viena neiprasta tren padares, gyvenime nenoreciau to daugiau, buvo taip... draugas sia ziema atvare treniruotis, o lauke -32. o ta diena buvo beprotiskas noras treniruotis, ne bet kur o lauke. pasiemiau senelio sena dujokauke, uzsimaukslinau, sumazinau deguonies priejima prie min. kad ejimui ir tai nekas butu. apsirengiau plonai, maikute balonke, sportbacius. draugui 0,5 degtines kad nesusaltu ir tas ant motorolerio apsirenges viska kas tik buvo imanoma... ir 2h road work, ant 6km kaip koks idiotas varau, o visi stovi kaip dieva mate. pirma valanda dar laikiau kol tik galejau, o jau antra variau nesveikai "mintise niekada niekada net ir ne daba, nepasiduok" geda sakyt bet net ir per asaras paskutines 15 min. ejau kaip koks zveris. kita diena ejau visas drebedamas, nakti beveik nemiegojau, galvojau sakes, uzsiversiu... db tai kartais naktimis sapnuoju kaip kosmara... kaip draugas ragina, opa opa nagi, bebegant y kalna..

Mazochistas ar šiaip gyventi nusibodo?  :kikena:
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

ragerunner

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2010 Bir 30, 23:46:56 pm »
Ne mazochistas, tik megstu treniruotis netradiciskai, negaliu pakesti disciplinos, ir myliu raumenu skausma... ta kai raumuo auga..  :lauzo: todel sugebu pasiekti geru rezultatu greiciau negu mano bendraamziai... ir noriu kazko pasiekt, nors man 15m atiduodu visas jegas... prisimenu kai po 3 men treniruociu dalyvavau varzybose ir buvau visiskai zalias ir isstengiau paiimt 3 vieta varzybose, vien del to kad sugebu dirbt papildomai savarankiskai. dar db vasara 2 sporto stovyklas atgyvenau ir uz 2 sav varau y dar sunkesne.  :angel: siaip esu mazochistas, bet tik truputi, pvz kai reik kovot ir traumuotman taip patinka. dar kai kraujas lieka ant kimono toks geras jausmas... bet kai gauni, poto nakti miegot negali nesupranti kdl pralaimejai..  :kraujas: atsikeli ir varai y bokso kriause ir varai usiro geri kol nejauti savo sono  :evil: ryte atsikeli ir miegi atsiremes y suola mokykloj kai mokytoja raso 2 ir tu tik vienas supranti kas tai per jausmas  :yeahhh:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #17 įjungtas: 2010 Lie 01, 00:26:59 am »
Ne mazochistas, tik megstu treniruotis netradiciskai, negaliu pakesti disciplinos, ir myliu raumenu skausma... ta kai raumuo auga..  :lauzo: todel sugebu pasiekti geru rezultatu greiciau negu mano bendraamziai... ir noriu kazko pasiekt, nors man 15m atiduodu visas jegas... prisimenu kai po 3 men treniruociu dalyvavau varzybose ir buvau visiskai zalias ir isstengiau paiimt 3 vieta varzybose, vien del to kad sugebu dirbt papildomai savarankiskai. dar db vasara 2 sporto stovyklas atgyvenau ir uz 2 sav varau y dar sunkesne.  :angel: siaip esu mazochistas, bet tik truputi, pvz kai reik kovot ir traumuotman taip patinka. dar kai kraujas lieka ant kimono toks geras jausmas... bet kai gauni, poto nakti miegot negali nesupranti kdl pralaimejai..  :kraujas: atsikeli ir varai y bokso kriause ir varai usiro geri kol nejauti savo sono  :evil: ryte atsikeli ir miegi atsiremes y suola mokykloj kai mokytoja raso 2 ir tu tik vienas supranti kas tai per jausmas  :yeahhh:

Ech ta jaunystė..
Jaučiu dauguma mūsų nusikėlė į tuos metus prieš 15-20-30 metų - kai lygiai taip pat degdavo "sierčikai šiknoj".. Keldavaisi 6-ą ryte, kad pasportuot iki 8-os, tada į mokyklą, po mokyklos - valanda pamokas ruošt - ir vėl treniruotės. Tarpuose - futbolas arba ežeras. Ir taip keletą  metų.
Nu negi žiūrėsi "Vergė Izaura" per nespalvotą TAURĄ.. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Z

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2008
  • Žinutės: 117
  • Amžius: 39
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2010 Lie 01, 13:23:37 pm »

Viskas kaip ir suprantama dėl treniravimosi, siekio kuo geriau, stipriau, ekstremaliau, kiečiau, daugiau pasiekti, patirti, pabandyt. Visokių čiūdų prisigalvojama paauglystėje, ir manau to reikia. Bet kažkaip žmonės sugeba visapusiškai savo tobulinti, sugeba suderinti treniruotes, mokslus, darbus, draugus, kitus laisvalaikio pomėgius. Kai dėl treniruočių miegi suole ir gauni dvejetus - prastai, prastai su laiko organizavimu :rolleyes:. Aišku su laiku ateina supratimas, kad reik mokykloj įsisavinti kuo duagiau žinių, nes nežinia, ko vėliau prireiks. Taip dabar gailiuosi, kad mokykloj nesistengiau išmokti vokiečių kalbos, maniau - dzin, neprireiks, o dabar kai reikia - reik mokėt pinigus, o ir kuo vyresnis - tuo daugiau atsakomybių atsiranda, tuo pačiu metu ir mažiau laiko. Bet galiausiai nekreipsi dėmesio, ką aš čia parašiau, nes ir aš tavo metų nekreipiau  :D

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2010 Lie 01, 14:05:36 pm »

Ryžtas ir sunkus darbas nugali natūralų talentą.  :bo:  Bet laika reikia planuoti ir butinai,nes mokslai svarbus dalykas.
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2010 Lie 01, 14:05:36 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #20 įjungtas: 2010 Lie 01, 16:31:03 pm »
Kažkaip įdomiai, tau penkiolika, draugeliui duodi puslitrį, kad "nesušaltų"... Deguonis labai svarbus organizmui, ypač smegenims. Nejuokauk tokiais dalykais. Kažkur čia forume buvo diskusija apie sportavimą ribojant deguonies padavimą. Bet tikrai ne dvi valandas be perstojo.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #21 įjungtas: 2010 Lie 02, 10:50:45 am »
Pirmas dalykas, kad šią žiemą niekur nebuvo 32 laipsnių šalčio :chmm: Šalčiausia buvo Varėnoje, kur temperatūra nukrito iki 30,2 laipsnių.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2010 Lie 02, 13:08:52 pm »

Atsakysiu trumpa drūta: lož, pizdiož i provokacija. Vyresnė ir rusiškai kalbanti visuomenės dalis mane supras, o Moderai galit įkalt įspėjimą, bet tinkamesnio pasakymo neradau ...
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 02, 13:19:16 pm nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2010 Lie 02, 13:21:48 pm »
Atsakysiu trumpa drūta: lož, pizdiož i provokacija. Vyresnė ir rusiškai kalbanti visuomenės dalis mane supras, o Moderai galit įkalt įspėjimą, bet tinkamesnio pasakymo neradau ...

Po ežio ir saxum postu(kitoje temoje yra pasakos apie 30 centimetrų medžio laužima)jau taip galvojau tik nesugebėjau taip gerai išsireikšti.
+1
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 02, 13:25:57 pm nuo Suiriken »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2010 Lie 02, 16:24:21 pm »

Pilnai pritariu. Įspėjimo už tokį taiklų apibūdinimą tikrai neduosiu, o pliusą - galiu :D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2010 Lie 02, 16:24:21 pm »

Atsijungęs Mokytojas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 455
  • Amžius: 60
  • Vieta: Klaipėda
  • Ugnis ir vanduo kiečiausias uolas paverčia smėliu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.KovosKlubas.lt
« Atsakyti #25 įjungtas: 2010 Lie 02, 18:28:28 pm »
 :kikena: ...  :kikena: ...  :kikena: ...
Na ilgiau 30 dienų nesu buves tokiame ekstrime (nebuvau patekes į negyvenamą salą)... miške ir be tam reikalui skirtos ekipiruotės...
Bet versija savaitė pušyje  :oho: ... coffeedrinker pavarė :-] ...
Man ir 36val. buvo "everesto viršukalnė" ... liaudiškai tariant tokio pobūdžio ekstremalumas eina  :banging: *** ... iki kinijos ir atatupstas bei keturiom... (rusiškai RAKOM)  :kikena:

Bet pavare vaikinas tai nuo dūšios...  :kikena:  :kikena:  :kikena:
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 04, 22:59:07 pm nuo Mokytojas »
„Niekas žmogaus taip nestabdo kaip jis pats save.” A.Belas
„Tik pasieke tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas.” P.Valeri

„Kvailiausi žmonės, kuriuos aš pažįstu, yra tie, kurie viską žino." M.Sorbesas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #26 įjungtas: 2010 Lie 03, 21:54:53 pm »
Nebijotų atvykti į sąskrydį, gyvai mus visus pamokytų, kaip pušis laužyti, ale dažniausiai visi tik už ekrano keiti...

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2010 Lie 03, 23:29:07 pm »
tai jau tikrai tik ant ekrano :punch: Visi, kas treniruojatės kaip žvėrys ir laužot medžius, spjaunat į 32 šaltį ir šiaip nebijantys sunkumų nepabijokit savo sugebėjimų parodyt viešai :teisejas: kaip suprantu daugiausia herojų iš kyokushin. tai pralenkit savo mokytoją Oyamą ir parodykit,kad LT dar šaunesni kovotojai veisiasi :senis:

Bumbulas

• Svečias
« Atsakyti #28 įjungtas: 2010 Lie 03, 23:47:10 pm »
Koks sakridis? Galiu atvikti ir parodyti. Gaila treneriakas isvaro pusei metu, tai be jo atvaryciau

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2010 Lie 04, 02:05:59 am »
Koks sakridis? Galiu atvikti ir parodyti. Gaila treneriakas isvaro pusei metu, tai be jo atvaryciau
:director:
 :director:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #29 įjungtas: 2010 Lie 04, 02:05:59 am »