AutoriusTema: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant  (Skaityti 34905 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
« Atsakyti #60 įjungtas: 2007 Rgs 04, 12:46:20 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pas mane viena kart buvo tokia situacija Züriche, buvau isgeres ir pabandzaiu susipazinti su mergina  :D  ir blin ateina merginos 3 broliai (albanai ar cecenai ...)   Jie buvo labai pikti ant manes (Mano bandyma susipazinti su ju sesuo prieme kaip savo garbes įžeidima  :D ). nur ir norejo mane profilaktiskai  :punch:     
12 valando nakties , zmoniu beveik aplink nebuvo ... as tai tik ir sugebejau pasakyti  "Nereikia mane musti, pagailekite geriau, as esu muzikantas, o rytoj bus koncertas, kaip as i koncerta  :ramentai: :fanaras: eisiu"  Hebra labai keistai paziurejo i mane, bet pagailejo... Iki siol negaliu suprasti kaip as tokia nesamone sugebejau pasakyti   :D
:luztu:  Bet gi padėjo  :alus: 

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2007 Rgs 04, 14:09:17 pm »
Pas mane viena kart buvo tokia situacija Züriche, buvau isgeres ir pabandzaiu susipazinti su mergina  :D  ir blin ateina merginos 3 broliai (albanai ar cecenai ...)   Jie buvo labai pikti ant manes (Mano bandyma susipazinti su ju sesuo prieme kaip savo garbes įžeidima  :D ). nur ir norejo mane profilaktiskai  :punch:     
12 valando nakties , zmoniu beveik aplink nebuvo ... as tai tik ir sugebejau pasakyti  "Nereikia mane musti, pagailekite geriau, as esu muzikantas, o rytoj bus koncertas, kaip as i koncerta  :ramentai: :fanaras: eisiu"  Hebra labai keistai paziurejo i mane, bet pagailejo... Iki siol negaliu suprasti kaip as tokia nesamone sugebejau pasakyti   :D

Systema - visapusiškas menas. :-]
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #62 įjungtas: 2007 Rgs 04, 15:18:00 pm »
Į snukį duot beveik visi moka ir gali, o vat šitaip išsisukti nevisi sugeba, čia tikrai menas
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #63 įjungtas: 2007 Rgs 04, 15:39:30 pm »
Į snukį duot beveik visi moka ir gali, o vat šitaip išsisukti nevisi sugeba, čia tikrai menas

Į snuki duot - nepedagogiška , geriau raminamuju išrašyti į saules rezgini .  :D
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #64 įjungtas: 2007 Rgs 04, 16:47:00 pm »
Į snuki duot - nepedagogiška , geriau raminamuju išrašyti į saules rezgini .  :D

O paskui tėvišką per sprandą, kai tik pasilenks... :senis:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2007 Rgs 04, 16:47:00 pm »

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #65 įjungtas: 2007 Rgs 04, 20:37:42 pm »
O paskui tėvišką per sprandą, kai tik pasilenks... :senis:

teks iki žiemos spranda užkočiot   :stanga:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

kosmass

• Svečias
« Atsakyti #66 įjungtas: 2007 Rgs 09, 20:10:36 pm »
tai kaip cia taip  :O iskart puolei,nu jug kazkaip su kovos menais nesirisa toks poelgis ,bent ispejamaji "suvi "reikejo paleist,tada nors sazine negrauztu  :D o gal jie norejo tik pagasdint,o gal net sautuvu neturejo,o tu juos.... :-/
:luztu:nu tu cia suskieliai

tomuxxxxwa

• Svečias
Pulti ar Laukti.
« Atsakyti #67 įjungtas: 2010 Sau 13, 18:03:11 pm »
Norejau paklausti ka daryti pries priesininka kuris be gynybos ir as pats neturiu jos daug,Pulti su kumscias dauzyti belekaip,ar pulti kelis sutrenkti perversti ir suspardyti,ar kaip boksininkui laukti koj jis nepataikis ar kaip nors suklys?

Brolis

• Svečias
Re: Pulti ar Laukti.
« Atsakyti #68 įjungtas: 2010 Sau 26, 22:18:39 pm »
Norejau paklausti ka daryti pries priesininka kuris be gynybos ir as pats neturiu jos daug,Pulti su kumscias dauzyti belekaip,ar pulti kelis sutrenkti perversti ir suspardyti,ar kaip boksininkui laukti koj jis nepataikis ar kaip nors suklys?

Nu is praitos temos tavo situacija supratau, galbut su mano nuomone/pasiulymu cia beveik niekas nesutiks, tiesiog parasysiu kaip as daryciau, jei dar prie taves prisikabins ar prie ko nors kito nebijok prieiti ir ikrest zmogui siek tiek proto, jai dar "chamielins" pasiulik viens ant vieno, o jei net siulyt nereiks labai dziugu :punch:  :D  Jeigu prasileisi nenusimink, pradek lankyt kazka, tiesiog visada pastovek uz save ir nenusileisk kazkokiam meslavabaliui, kol zinai, kad gali jam priesintis, bet ir pats niekada perdaug nepasikelk.

Kovos atveju, svarbiausia pasitikejimas savim, negalvok apie kovos baigti, negalvok apie save, fiziniai randai gyja greiciausiai, jei visiskai zalias sitoj srity esi tai nesisspardyk, kovok arsiai, bet ir nenerupestingai, smugiui atsakyk smugiu, nebijok prasileisti, nekabliuok, smugiuok tiesiai, nenuleisk sprando iki liemes susiimdamas uz galvos. Smakras siektiek nuleistas, galva aukstai, rankos tvirtai stovi ir pirmyn.  :D
« Paskutinis taisymas: 2010 Sau 26, 22:23:08 pm nuo Brolis »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #69 įjungtas: 2010 Sau 26, 22:39:41 pm »
pakomentuosiu siektiek is savo varganos patirties: gal tas tinka ne visiems, bet nereikia siulyti "einam viens ant vieno". vos tik priesininkas sutiks eit 1vs1 jis jau bus moraliskai pasiruoses kovai. net jeigu jis gaus - jo draugai viska sutvarkys savo naudai. o pats, nusiteikes lygiai kovai, nebusi psichologiskai pasiruoses atremt galima jo draugu puolima. reikia tiesiog padaryt negalvojant. neziuret, kad ju daugiau, neziuret koki jie, neduot jiems pasiruost, tiesiog samurajiskai eit i prieki negalvojant. tada pats nustembi, kaip cia pavyko juos taip sukalt. bet vos tik baigiasi veiksmas ir prasideda derybos... issigasti ir nebezinai ka toliau daryt. na laime as, kaip geras begikas, susikloscius labai blogai situacijai visada galiu pabegt. nu zodziu, ka noriu pasakyt - nereikia daug bazarint. reikia daryt, o ne kalbet. o jeigu jau darai, reiskia eini koviniu keliu ir turi nusiteikti, kad kovotojai senatves sulaukia retai. jeigu tokia mintis labai baisi arba nori anuku, tada su kovos menais isvis geriau net neprasidet.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #69 įjungtas: 2010 Sau 26, 22:39:41 pm »

Brolis

• Svečias
« Atsakyti #70 įjungtas: 2010 Sau 26, 22:48:50 pm »
pakomentuosiu siektiek is savo varganos patirties: gal tas tinka ne visiems, bet nereikia siulyti "einam viens ant vieno". vos tik priesininkas sutiks eit 1vs1 jis jau bus moraliskai pasiruoses kovai. net jeigu jis gaus - jo draugai viska sutvarkys savo naudai. o pats, nusiteikes lygiai kovai, nebusi psichologiskai pasiruoses atremt galima jo draugu puolima. reikia tiesiog padaryt negalvojant. neziuret, kad ju daugiau, neziuret koki jie, neduot jiems pasiruost, tiesiog samurajiskai eit i prieki negalvojant. tada pats nustembi, kaip cia pavyko juos taip sukalt. bet vos tik baigiasi veiksmas ir prasideda derybos... issigasti ir nebezinai ka toliau daryt. na laime as, kaip geras begikas, susikloscius labai blogai situacijai visada galiu pabegt. nu zodziu, ka noriu pasakyt - nereikia daug bazarint. reikia daryt, o ne kalbet. o jeigu jau darai, reiskia eini koviniu keliu ir turi nusiteikti, kad kovotojai senatves sulaukia retai. jeigu tokia mintis labai baisi arba nori anuku, tada su kovos menais isvis geriau net neprasidet.

Sakai nereik bazarint? na nezinau man "bazaras" labai daug gyvenimo situaciju padejo, kaikuriuos dar labiau supykde, kaikuriuos psichologiskai palauze, kitu atveju padejo isvengti sunkiu situaciju, bet jai esi menkas kalbininkas tada tamstos patarimas geras.  :D  O kas del draugu, jeigu manai, kad kas nors tarp jusu kistusi, tada atsivesk savo draugu (tik geru, kurie uz tave pastovetu (tikiuosi tokiu turi)), bet siaip geriausia issiaiskint kazkur nuosaliau, visgi kovoji del savo sventos ramybes, o ne del pasirodymo pries kitus.  ;-)

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #71 įjungtas: 2010 Sau 26, 23:05:09 pm »

Kovos atveju, svarbiausia pasitikejimas savim, negalvok apie kovos baigti, negalvok apie save, fiziniai randai gyja greiciausiai, jei visiskai zalias sitoj srity esi tai nesisspardyk, kovok arsiai, bet ir nenerupestingai, smugiui atsakyk smugiu, nebijok prasileisti, nekabliuok, smugiuok tiesiai, nenuleisk sprando iki liemes susiimdamas uz galvos. Smakras siektiek nuleistas, galva aukstai, rankos tvirtai stovi ir pirmyn.  :D
Tu mušeisi gatvėj, kad dalint tokius patarimus.?! Ką reiškia nebijot prasileist?-gal dar eit rankas už nugaros susidėjus ir smakrą atkišus, kad gaut kablį iš apačios? Kas per pasiūlymai nesmūgiuot kabliais? Gal dar pasiūlysi tik dešine ranka smūgiuot? Čia kova eina dėl išgyvenimo ir čia nėra tokių taisyklių kaip smūgiuot. išskyrus vieną: "smūgiuot taip, kaip tau patogiau, ir kaip priešininkui bus skaudžiau"
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Brolis

• Svečias
« Atsakyti #72 įjungtas: 2010 Sau 26, 23:15:38 pm »
Tu mušeisi gatvėj, kad dalint tokius patarimus.?! Ką reiškia nebijot prasileist?-gal dar eit rankas už nugaros susidėjus ir smakrą atkišus, kad gaut kablį iš apačios? Kas per pasiūlymai nesmūgiuot kabliais? Gal dar pasiūlysi tik dešine ranka smūgiuot? Čia kova eina dėl išgyvenimo ir čia nėra tokių taisyklių kaip smūgiuot. išskyrus vieną: "smūgiuot taip, kaip tau patogiau, ir kaip priešininkui bus skaudžiau"

Jis kalba apie kova 1 ant 1, o ne gatves razborus, bet net tuose malunu jokiu niekada nelaidydavau, taip gatvej esu musesis ir  priklausau vienai neoficialiai organizacijai kurios pavadinimo neminesiu, todel manau zinau ka sakau  :P, jis pats minejo, kad yra visiskai zalias sitoj srity, o mano nuomone geriau jau ikirst pora protingu ir rimtu, negu laidyt malunus ir tiketis, kad ikabins. Ir dar 1 dalykas, man patogiau gulet namie ir kiausinius kasytis, negu eit i trefke, bet ar nuo to as patobulesiu, gal ir ch**ovas pavizdys, bet patogiau tikrai nera skaudziau/geriau, o kai dar visiskai zalias esi, tai kazin ar pats suprasi kaip tau ten patogiau, bet cia tik mano nuomone.  :D

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #73 įjungtas: 2010 Sau 26, 23:25:27 pm »
faktas kad musuosi geriau negu bazarinu. bazaras ir man yra padejes, bet... vyniotis is situaciju aisku galima, bet kartais, kai esi, kad ir izeidziamas, issivyniojes bazaru jautiesi kaip paskutinis lachundra. ir kaip poto gyvent taip apsiktam, atsiprasant? (mazdaug Kocergina cituoju)  jeigu save laikyt kovotoju, tada geriau but uzmustam, bet nelikti sudo vietoj. nors aisku gyvenimas spalvotas ir man yra teke tiesiog nutylet. ramiai. o atsideti ant draugu, mano nuomone, negalima. tiesiog negalima. nebus draugu visose gyvenimo situacijose (kalbam gi ne apie kiemo razborkes, o apie savigyna). turi ismokt kovot vienas, be bandos. nes as i sudetingiausias situacijas dazniausia patekdavau vienas ir jei nebuciau mokejes is ju issivyniot vienas, jokia draugu "budinti brigada" nebutu atlekus. arba butu atlekus jau po visko, kai nebereiketu  :D  ligoninej zinoma aplankytu. o is patirties, buna ir taip, kad atsisuki ir pamatai... drauga, baimes pilnom akim, stovinti ir laukianti kol TU kazka darysi. ir jis dzentelmeniskai palieka viska tau. :D ir tai nereiskia, kad jis blogas draugas, tai reiskia kad jis 'tik zmogus'.

beje, visiskai zalias turbut nemokes net tiesaus smugio normaliai atlikt, o butent ir varys kaip jam patogiau. cia ir yra esmine problema, kad jis visiskai zalias :D
« Paskutinis taisymas: 2010 Sau 26, 23:31:03 pm nuo coffeedrinker »
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Brolis

• Svečias
« Atsakyti #74 įjungtas: 2010 Sau 26, 23:33:28 pm »
Is dalies sutinku su tavimi, bet bazaras netik padeda isvengti sunkiu situaciju, kartais jis padeda sugniuzdyti pries kova, o paciam igauti daugiau pasitikejimo. Tik visada reikia prisiminti, kad jei bazarini atsimink, kad uz bazara reikes atsakyti  :senis:  :icon_bat:

« Atsakyti #74 įjungtas: 2010 Sau 26, 23:33:28 pm »