Na Paklausykit mano istorijos 
Buvo taip , kad savo noru pradejau lankyt kovines savigynos kluba.Sekesi neblogai , o gal visai gerai
ismokau technikos , islavinau smugius , bet deja mama pamate pazymiu knygele tuom viskas ir baigesi.Taigi ash palankes puse metu ir mates tik technika jokios psichologijos (dar nebuvo prasideje).Taigi viena vakara pradejau mastyt apie mokytojo posta kuris buvo vienoj temoj kur apie viena vaikinuka kuris tapo "medziotoju".Tame labai gili prasme ir mane taj atvede i psichologini pasirengima. Gal tai savitaiga nes buvo pries pat miega ar kazkas panasaus.Nes kita diena buvau visai kitoks
. Jokios baimes
netgi 10-okas kuris yra uz mane vyresnis man baisus nepasirode. Taigi tiek.
Saunuolis DRAKONIUK
Truputis info bus pats tas: Vakare, pries uzmingant ir ryte pries pabundant - tavo smegenys pereina per "seseline zona".
Kuom yra idomi ta "zona"? Ogi tuom, kad "joje esant" tu gali save "programuoti", iteigti sau norimas busenas.
Tu atspejai... kai tu perskaitei "istorija", tu savo vaizduoteje persikunijai i tos "istorijos" heroju, su juo susitapatinai ir uzmigai su siom mintimis.
O ryte pabudai zvalus, ramus, geros nuotaikos.
Kai ka apie tai turetum zinoti !!! Lengviausia TAI daryti vakare, ryte "pagauti" ta busena labai sunku - per greitai issizadini. O ji kaip tik ir randasi tame momente, pries pabundant, arba pries uzmiegant!!!
Zinok - tai tikra ir tau tai pavyko is pirmo karto "JEGA".
Kai kas pagalvos, kad Tu juokauji ir tavimi nepatikes... o jei daug kam pasakosi dar paprasys ir irodyti savo drasa.
Va cia ir prasideda... slidus keliukas (pasekmes buna ziaurios).
Atsimink - buk drasus tada, kai to tau reikia, o ne tada kai taves "to kas paprasys".(nepazeisk sio desnio) Kada reikia??? Pajausi... ir nestabdyk per nugara einancio siurpuliuko

, paskiau suprasi KODEL. Nenustebk, jei paastres jusles (klausa, rega, uosle ir t.t.) tai naturalu (sioje busenoje)... reakcija taipat

Perspeju!!! neeksperimentuok su pykciu-neapykanta (paprasciausiai patikek - tai labai pavojinga)
Jei mokinsies sito atmink - pagrindinis uzdavinys ismokti valdyti (sutelkti-nukreipti-isblaskyti) demesi.
Neitiketina... tau pavyko is pirmo karto.