AutoriusTema: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant  (Skaityti 34853 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pult nelaukiant ar laukt nepuolant
« Atsakyti #105 įjungtas: 2010 Geg 16, 00:52:47 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
atgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" ipisai kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)

bėgti nelaukiant. išvis pamatai daugiau nei vieną treninginį ir iškart bėgi :luztu:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #106 įjungtas: 2010 Geg 16, 03:00:07 am »
atgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" ipisai kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)

Gal aš pasirodysiu neišmanėliu, bet jei iškirsi "chebrinį", kaip tu sakai - tai tavęs tikrai neieškos pusė miesto. Ne kiekvienas chebrinis gali visiems savo draugams pasiskelbt, kad jį iškirto kažkoks CH.Norisas ir kad būtina daug "draugų" vendetai.. :) Dažniausiai ta piliulė nuryjama ir jei ieškoma, tai tik asmeniškai.
Gal aš jau ataušęs su savo kadaise praėjusiom kovom gatvėj ir pamokymais kaip elgtis, BET manau, kad šiuo metu situacija nebus blogesnė, negu būdavo 92-97 m. Bendraamžiai neduos sumeluot.

Todėl drįstu spėt, kad situaciją tiesiog modeliuoji - KAS BUS, JEIGU...

O bus taip - gausi ir į galvą ir dar atiduosi cigaretes.. :)
Nebent saugai savo daiktus, kaip aš savo dviratį kadaise. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #107 įjungtas: 2010 Geg 16, 11:13:32 am »
atgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" i***i kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
Spėju, kad tas miestas, tai kaimas?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 419
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #108 įjungtas: 2010 Geg 16, 14:58:23 pm »
Gal aš pasirodysiu neišmanėliu, bet jei iškirsi "chebrinį", kaip tu sakai - tai tavęs tikrai neieškos pusė miesto. Ne kiekvienas chebrinis gali visiems savo draugams pasiskelbt, kad jį iškirto kažkoks CH.Norisas ir kad būtina daug "draugų" vendetai.. :) Dažniausiai ta piliulė nuryjama ir jei ieškoma, tai tik asmeniškai.
Gal aš jau ataušęs su savo kadaise praėjusiom kovom gatvėj ir pamokymais kaip elgtis, BET manau, kad šiuo metu situacija nebus blogesnė, negu būdavo 92-97 m. Bendraamžiai neduos sumeluot.

Todėl drįstu spėt, kad situaciją tiesiog modeliuoji - KAS BUS, JEIGU...

O bus taip - gausi ir į galvą ir dar atiduosi cigaretes.. :)
Nebent saugai savo daiktus, kaip aš savo dviratį kadaise. :)

Vienintelis rimtas atsakymas,o kiti kaip forumo troliai,svarbu parašyti kažka.
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

Atsijungęs tom.

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 113
  • Amžius: 31
  • Vieta: Klaipeda.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #109 įjungtas: 2010 Bir 03, 13:47:22 pm »
smaugly, nu jai jums klaipeda kaimas, tai vilnius ir kaunas taipogi tampa kaimais pagal jumis..
Asia, dekuj uz atsakyma :)
I am who I am..

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #109 įjungtas: 2010 Bir 03, 13:47:22 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #110 įjungtas: 2010 Bir 03, 14:16:30 pm »
atgaivinkime tema. norisi padiskutuoti standartine situacija : ateina 3 treninginiai ir pradeda ten cigareciu, pinigu prasyt. bac i galva - nukrenta 1. kiti 2 pabega. kita diena tu suzinai, kad tu mat "uz nieka" i***i kazkokiam "chebringam ciuvuj" ir dbr tave gaudo puse miesto. YAY. (ne, man taip neatistiko, bet apie viska reikia pagalvoti ;D nes gali but, kad ir bus taip kada.)
kazkaip kertasi su mano realybes suvokimu. vienas krenta, du pabega? nu turi but arba visiski lochai arba pacukai. ir jeigu toki lochai yra kazkoki ten "chebriniai ciuvai", tai.. ar verta tada bijot tokiu lochu chebru kur vienas krenta ir visi pabega.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #111 įjungtas: 2010 Bir 03, 14:42:14 pm »
kazkaip kertasi su mano realybes suvokimu. vienas krenta, du pabega? nu turi but arba visiski lochai arba pacukai. ir jeigu toki lochai yra kazkoki ten "chebriniai ciuvai", tai.. ar verta tada bijot tokiu lochu chebru kur vienas krenta ir visi pabega.
Kai "modeliuoji" situacijas, dažniausiai taip ir būna, o realybėje kažkodėl viskas kitaip. Kad ir kaip pasakojo Asia (Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti).
O kad iš vis pargrįžt ant realybės, pasižiūrim, ką žmogus geriausiai įsimena ir darom išvadas:
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dakeiro

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 391
  • Amžius: 36
  • Vieta: MAZEIKIU RAJONAS

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #112 įjungtas: 2010 Bir 16, 15:30:30 pm »
Man idomu jei puoli pirmas gindamasis ar kokie "protingi" pareigūnai neprisikabins kad pats esi užpuolikas? Šiaip iš teisinės pusės idomu.
Jei likimas tau įteikė rūgsčia citrina pasidaryk iš jos limonadą...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #113 įjungtas: 2010 Bir 16, 15:33:22 pm »
Man idomu jei puoli pirmas gindamasis ar kokie "protingi" pareigūnai neprisikabins kad pats esi užpuolikas? Šiaip iš teisinės pusės idomu.
Prisikabins, jei puldamas sukelsi didesnę grėsmę, nei pačiam tokia buvo iškilus. Tačiau čia teisiniai niuansai ir kiekvienas atvejis nagrinėjamas atskirai. Yr panašių diskusijų forume
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4249

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #114 įjungtas: 2010 Bir 16, 15:57:50 pm »
labai jau aiški ta grėsmė (peilis, kastetas, pistoletas rankoje, užgriebimas) turėtų būti, kad pačio nenubaustų policija. Nes priešingu atveju bus aiškinama, kad fizinio susidorojimo grėsmės nebuvo, tad ir atsakas su fiziniu kontaktu neturėjo būti. Nebent tai būtų tamstos būstas, tada ten švelniau žiūrima. Nes aiškinimas, kad jie tau grasino, o tu bijodamas jiems trenkei nelabai padės, nes "užpultieji" pasakys, kad tavęs paprašė tik cigaretės, ar paklausė kelio į biblioteką.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #114 įjungtas: 2010 Bir 16, 15:57:50 pm »

Atsijungęs taikvei

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #115 įjungtas: 2013 Vas 07, 03:33:38 am »
Drauges tevas pasakojo, kaip jam tik pabaigus ta privaloma sovietine tarnyba Maskvoj reikejo traukinio laukt. Ishejo zmogus pasivaiksciot po miesta, nugrybavo i kazhkoki negera rajona. Sake tik spejo apsizhiuret, gatve tuscia, priejo 12-kos metu berniukas, cigaretes paprashyt, kol atsisake, jau ziuri ratu apstoje visi (kiti po 16-18 metu atrode sake). Sirdis is baimes tik per gerkle lipt pradejo, bet mintyse vien kartojo, neparodyk kas esi. Pradejo tie vyresni sakyt, a kodel vargsui vaikui cigaretes neduodi? ko skriaudi? Nu, jis sake mate, kad nelabai ka pabegt gales, tai tiesiog ramiu balsu jam atsake, "O tu zhinai kas ash toks? is kur as einu? kodel as cia einu?", tai sake perbalo tik visi pacanai (visgi ka tik po armijos, nors nebe su uniforma, bet sake dar skustas ir panasiai), o jis daugiau nezhiurejes nuejo labai atsargiai stebedamas uzh nugaros, ir viskas gerai pasibaige. :)

O va ir man yra buve, Sventojoj kai atostogavom priesh keleta metu (15-kos gal tik buvau), susitikom su mamos giminemis, pabuvom pas mus, liko tu giminiu vaikas ir kazhkokia mergina, kuriai visai simpatija pajauchiau, tai pasishoviau ~1 ryto palydet abu (nedaug, puse kilometro gal) iki namu. Palydejau, gryzhtant einu per toki kaip parkeli, prieina toks mano sudejimo (~1.8m/72kg) jaunuolis ir prasho ish manes paskambint, atsisakiau aisku, bet durnai padariau, kad is kart ir netepiau i padus. Dar pora zhodzhiu, jau ziuriu kokie 4-5 prie manes stovi draugai jo. Adrenalino kelnes pilnos, (tikrai adrenalino, nors nedaug truko, kad ir kazhko kito butu) galvoju, nu jau ar taip ar taip p...dec bus, tai bent kazhka pabandysiu. Dar pora sakiniu, tada labai staigiai pirmajam uzkalbinusiam vyrukui i tarpukoji su kelieniu zhiebiau, ir sprukau pro tarpa atsidarusi kiek kojos nesha, po 5s gal atsisukau pazhiuret, tai tas dar raitesi agonijoj, o kiti tik tada susiprato, kad vytis reikia. Gerai, kad plaukima daug lankes buvau, ir adrenalinas savo padare, tai begau kaip olimpinis begikas koks iki pat namu.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #116 įjungtas: 2013 Vas 07, 07:24:12 am »
smaugly, nu jai jums klaipeda kaimas, tai vilnius ir kaunas taipogi tampa kaimais pagal jumis..
:luztu:

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #117 įjungtas: 2013 Vas 09, 04:19:03 am »
Del Kauno, matyt, sutikciau.. :chmm:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #118 įjungtas: 2013 Vas 10, 15:28:22 pm »
Del Kauno, matyt, sutikciau.. :chmm:
Jei ne paslaptis pats į kokią spalvą oranžinį dviratį persidažei? :D
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs KB90

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2013
  • Žinutės: 17

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #119 įjungtas: 2013 Geg 21, 10:13:27 am »
Taikvei, aš irgi taip darau kaip tas tavo istorijoj, kai prisikabina kas piktu balsu pasakau "ar tu žinai kas aš toks!?". Nors esu labai smulkaus sudėjimo (180cm / 60kg) bet kažkodėl niekada nejaučiu baimės, net jei trys stovi ir grasina mane primušt. Galbūt dėl to kad dar nė karto netekę muštis, nei bėgti, nors keletas situacijų buvo link to, bet visada užtenka žodžių kad išsivartyčiau.

Na, bet tarkime matai kad kova neišvengiama - kur smogti pirmą smūgį priešininkui kuris nesitiki (be tarpkojo), daug kas sako kad kablys į smakrą gana veiksmingas.
"The key to immortality is first living a life worth remembering." — Bruce Lee

« Atsakyti #119 įjungtas: 2013 Geg 21, 10:13:27 am »