AutoriusTema: Treniruočių dažnumas.  (Skaityti 9553 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Treniruočių dažnumas.
« Atsakyti #30 įjungtas: 2011 Geg 19, 23:59:51 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Atsakant i Dakeiro klausima: na taip, kalbu is karcios patirties. niekada negalvojau mesti sporto, bet buvo gyvenimas susiklostes taip, kad neturejau tam nei laiko nei saligu, o po darbo ir jegu. bet vistiek susidariau 'mazesne' treneruociu sistema darbo dienoms. imo 2val. treneruotei yra ziauriai per mazai (nu reikia bent 4h, o geriausia 2 treneruotes i diena :D), bet bent formai palaikyt iki laisvesniu laiku :D

Jei Dievas davė protą, duos ir laiko... Jei bus laiko – bus ir sporto... Bus sporto – bus ir rezultatai. Amen... :angel:
« Paskutinis taisymas: 2011 Geg 20, 07:44:01 am nuo Saxum »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2011 Geg 20, 01:05:45 am »
o kaip turetu pasijaust kad jau persidirbai?:D gali kankint nemiga? ir kada veliausiai jau sportuot reiktu uzbaikt, nes gaunas kartais kad velokai pradedi tai koki puse 10h vakaro baigi, o tada 10h pavalgai ir kokia puse 12h miegot, gali del to but kad nemiga kankina?
pas mane dvi prielaidos.
arba tu nežinai, kas yra nemiga,
arba ne persidirbai, o nepakankamai dirbi, jei ji pas tave iš tiesų yra.
Kai persidirbi, tai griūni lovon kaip užmuštas ir neturi laiko pagalvot nei apie valgį, nekalbant apie tai, kad praėjus pusvalandžiui po trenkes užtikrintai nesinori valgyti, tik gerti... gerti... gerti... ,  nei apie nemigas.
Na, čia iš mano nekuklios patirties...  :angel:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #32 įjungtas: 2011 Geg 20, 07:32:38 am »
o kaip turetu pasijaust kad jau persidirbai?:D gali kankint nemiga? ir kada veliausiai jau sportuot reiktu uzbaikt, nes gaunas kartais kad velokai pradedi tai koki puse 10h vakaro baigi, o tada 10h pavalgai ir kokia puse 12h miegot, gali del to but kad nemiga kankina?
Jei intensyvios treniruotės - gali. Man taip būdavo dažnai. Atrodo, kad nuvargęs, nulūši, o neina užmigti...

Stripuli, bent jau man, kai rimtai persidirbdavau (fizinis darbas), tai figu, niekaip neužmigsi. Atrodos, vos dašliauži iki lovos, lūžti, o atsiguli, ir vartaisi...
« Paskutinis taisymas: 2011 Geg 20, 07:35:40 am nuo EzysGazuotas »
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2011 Geg 20, 14:36:42 pm »
Jei intensyvios treniruotės - gali. Man taip būdavo dažnai. Atrodo, kad nuvargęs, nulūši, o neina užmigti...

Stripuli, bent jau man, kai rimtai persidirbdavau (fizinis darbas), tai figu, niekaip neužmigsi. Atrodos, vos dašliauži iki lovos, lūžti, o atsiguli, ir vartaisi...
tada man pasisekė... po persidirbimo (fizinis darbas) išlūždavau kaip lapas, bet nepasisekė tai, kad kitą dieną nelabai pavykdavo išlipti iš lovos ir atlikti kasdienius buitinius veiksmus... Lipimas laiptais... sėdimasis atsiprašant ant klozeto... O, lafaaa, KOKIE pojūčiai... Tai man ir rodydavo, kad jau persidirbta. arba galima traktuot kitaip - padirbėta. Kad būtų ramiau, taip ir traktuodavau.
Ai, vieną sykį tai tikrai persidirbau, kai po trijų valandų trenkės už bausmę dariau 200 atsispaudimų, o paskui kelnes persirenginėdama moviausi ir užsiseginėjau keturiasdešimt minučių - rankos neklausė. bet kaip po to miegojosi, nepamenu. matyt, neblogai...

beje, kai klausiau apie "nemigos kankinimą", tai čia gaunasi, kad dešimtą valandą pavalgai ir kokią pusę dvylikos miegot - bet neparašyta, kiek laiko žmogus vartosi neužmigęs... sakyč, nemiga, kai nepavyksta kokias tris valandas užmigt, o gal ir iki ryto. tai aš nesupratau to klausimo, nes neapibūdino, kas jam ta nemiga... skaičiau skaičiau ir nesupratau ...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #34 įjungtas: 2011 Geg 20, 16:07:41 pm »
...
Ai, vieną sykį tai tikrai persidirbau, kai po trijų valandų trenkės už bausmę dariau 200 atsispaudimų...
Ar čia bausmė? Čia džiaugtis reik, kad treneris davė tau pasitempt fizo... :) nes pati to nedarytum. O čia prašom, nori nenori reikia padaryt....
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2011 Geg 20, 16:07:41 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #35 įjungtas: 2011 Geg 20, 20:59:07 pm »

seiptai dar mano pirma lengvosios atletikos trenere sakydavo, kad nemiega yra pirmas pervargimo pozymis. nors man realiai ta nemiga pasitaikydavo ir tebepasitaiko tik laaaabai retais atvejais, nes 99% atveju, ipac po geresniu treneruociu issijungiu vos pasiekes lova (buna, kad neuztenka galios net pasidaryti kavos, tai gerai, kad nors mama padaro, kai graziai paprasau  :kikena:). taigi nemiga gali buti del perdidelio kruvio (bent jau teoriskai). o kada veliausiai uzbaigt? nu ir klausimas... atsimenu mokyklos laikais, kai buvau kazkur 15-16 m.  :rolleyes: ir vasarom turejau neribota amount'a laisvo laiko.. tai ryte krosas skersinis... vakare su padruskom kashis arba fule.. o nakty (kazkur nuo 22 iki 02h) KACIALKEJ sededavom. ir ne seip sededavom, o kacialindavomes (aisku kacialinimasis ejo lygiagreciai su bazaru, bet be jokio alkashinimosi. labai faini vakarai budavo...). ir trenerovke baigdavau ir grizdavau namo kokia 2-3 valanda nakties ir viskas ejo tiesiog nuostabei visom prasmem. ir rezultatai buvo puikus, ir uzmigdavau be problemu (issijungdavau momentaliai). taigi per velu nebuna (aisku tik tuo atveju, jei turi neribota laiko amount'a ir nereikia keltis i shule arba darba ir gali kita diena atsivoliot lovoj iki kokiu 2-3h). uoj koki faini buvo laikai  :rolleyes: gaila, kad baigesi  :-( :-( :-(
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2011 Geg 20, 23:23:13 pm »
Ar čia bausmė? Čia džiaugtis reik, kad treneris davė tau pasitempt fizo... :) nes pati to nedarytum. O čia prašom, nori nenori reikia padaryt....
tai buvo bausmė, o jos pasekmės irgi aprašytos. Bausmė buvo mum keturiem, realiai už tą patį, tik skaičiai gal kiti, man už 71-ą nepadarytą atsispaudimą iš berods 120 trešos metu... Škias labai sutaupiau  :luztu:
o fizo pasitempti mum nereikėjo, nes tuos 200 atsispaudimų aš tada padariau.

Dabar gal reikėtų, nes nepadarau nė dešimties. Kokybiškai ta prasme. Tada nekokybiškai atlikau tik 195-ą - 200-ąjį, nes turbūt tuos penkis dariau tiek laiko, kiek visus likusius...

Atsijungęs vaidotzzz

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 103
  • Amžius: 31
  • Vieta: Kupiškis
  • MMA 4EVER

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2011 Bir 01, 00:21:35 am »
Mesti tiek daug dabar jau nuėjęs tikrai nežadu, ištiesų mokinuos gan neblogai, palyginus kiek laiko mokinuos ( bendras 7,6 ). Turiu 3 seses :) 2 iš jų jau suaugusios, viena baigė univerą, kita paskutiniam kurse. Abi jos mokinosi lb gerai, viena amerikoj baigė iškart iš 10 klasės stojo į univerą, o kita valstybinių gavo 3 šimtukus. Ir dabar yra spaudimas iš dviejų pusių. Vieną iš trenerių, kitą iš tėvų. Treneriai reikalauja, kad nepraleisčiau treniruočių, o tėvai nori, kad būčiau kaip ir sesės, todėl labai spaudžia moksluose. Kartais gauni prastesnį pažymį, prasideda grasinimai neleisti į treniruotes eiti. Aš aišku vistiek nueinu ir prasideda visokie konfliktai su tėvais..

8 treniruotės galbūt šiek tiek perdaug, jei nieko nesieki, tačiau man, skaitant tavo postus, susidarė tokia nuomonė, kad tu ieškai pasiteisinimų mesti sportą. Ar atsibodo, ar atrodo kad viską moki nežinau, bet tai kad mokslams trukdo tai nemanau. Paskaičiuokim: visiems žmonėms (senelei ir seneliui, klasiokui ir mokytojui, ....., man ir tau  :D ) yra duota 24 valandos per parą. 8 valandų miego visiškai pakanka organizmo funkcijoms atsistatyti. Tavo treniruotė turėrų trukti ne ilgiau nei 2 valandas. Ir dabar nori pasakyti kad iš 14 likusių valandų nėra nei pusvalanduko laiko :luztu: ? Jei tu tikrai nori suderinti treniruotes ir mokslą- susirašyk kokiai veiklai daugiausiai laiko praleidi (sužinosi kur dingsta tavo laikas). Tada nusistatyk savo prioritetus ir kiek laiko skirsi kiekvienam jų. Tikiuosi tai bus nors kiek naudinga :P. Linkiu tau sėkmės :)
« Paskutinis taisymas: 2011 Bir 01, 00:25:28 am nuo vaidotzzz »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2011 Bir 01, 00:42:08 am »
Ne, treneriai nežino.
Jau žino :D
Mano patarimas: neverk! Juk kovotojas esi.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs HARDCORE

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 291
  • Amžius: 44
  • hardcore till death

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • mmashop
« Atsakyti #39 įjungtas: 2011 Rgs 29, 01:44:31 am »
Kiekvienam individualiai reikia taikyti pagal jo nora galimybes ir kas svarbiausia organizmo pajeguma. Tik kai kurie treneriai nepasako, kad be intensyviu treniruociu reikalingas intensyvus poilsis.

Kai buvau jaunas ir durnas tarp 16-18metu bandziau iki 8val per diena sportuoti, nes perskaiciau kazkur kad tai kieta :D, bet max dvi svaites istverdavau ir teko mazinti kruvi iki kokiu 2-3val per diena.

Po to pirmame kurse LKKA pertempiau lazda nes prie akademijos uzsiemimu (lengvosios atletikos begimo rungtys, plaukimas, tinklinis) kurie sudarydavo apie 9x1,5val per savaite buvo dar 5x1-1,5h bokso per savaite.  Aisku maza pasirode tai dar rytais sportavau 6x1h ir vakarais po bokso trefkes tai 6x1h i lauka variau. Nezinau kuo baigtusi, nes istempiau menesi, kol viena nakti lovoje apsimyziau tai supratau, kad po bokso trefkes jau i lauka neisiu ir ryte pristabdziau begiojimo laika.

Aisku nepasimokiau ir prie akademijos uzsieminu (lengvoji atletika, krepsinis, gimnastika per kuria buvo ka veikti) bei bokso trefkiu, kuriu saip kruvio atzvilgiu buvo per akis, nusprendziau dar pasikacalinti 3 kartus per savaite vakarais po 2-3val. :o, ir taip susivariau sirdi ir suplesiau pilvo raumeni, ko pasekmes jauciamos iki siol  :D tada pristabdziau su nesamonemis :D bet tik tada :D

Tad jaunatviskam debilizmui ribu nera :D

Veliau baigus akademija buvo visko, bet kazkaip 2 trefkes (rytine ir vakarine) per diena imanoma istverti, tik reikia motivacija tureti.

Sunkiau buvo jau kai teko strojkeje dirbti ir po darbo sportuoti, bet ir tai imanoma (ypac kai komandiruoteje visa brigada po darbo gera deganti vandeni, o esi sauletoje Palangoje:). O kai teko pora menesiu kelininku pabuti, treniruotis po darbo tapo neimanoma arba budavo nezmoniskai sunku. 

Tad nedejokite jauni kad truksta laiko ar jegu :)
"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." - Bruce Lee

« Atsakyti #39 įjungtas: 2011 Rgs 29, 01:44:31 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2011 Spa 03, 03:08:39 am »
jei gera trefke padarai, tai ir vienos kas antra diena buna uztenka  :ramentai: :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2011 Spa 03, 19:54:30 pm »
Aš dvi -tris treniruojuos, vieną-ilsiuos. O po laaabai sunkios treniruotės, ypač po 19val. sunkiai ir man miegasi  :nezino: Lyg nulūžtu, bet pabundu daug anksčiau ir net jei dar galiu miegot-sunkiai sekasi. Dieną- ką ir stengiuosi daryti- varau daug, greitai ,sunkiai. Tai ir krosas, darbas su svoriais, sunkus maišas ...Vakare stengiuos ramiau-kata, prasikovot, bet be jokių fizo pratimų. Jiems skiriu atskiras dienas...
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Doncekas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2013
  • Žinutės: 10
  • Vieta: Bamas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Chioj
« Atsakyti #42 įjungtas: 2014 Sau 15, 19:38:59 pm »
Ar sveika sportuot,iskart 3 val ?ar nepakenks sirdziai ar dar kam nors,1 valanda sportini sambo ir tada iskart,2 valandos kovinio sambo

Tamsta buvai perspėtas dėl bereikalingo temų kūrimo. Būsi moderuojamas. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2014 Sau 15, 20:26:37 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs vilimas

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2014
  • Žinutės: 1
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • lextrans
« Atsakyti #43 įjungtas: 2014 Bal 19, 20:10:43 pm »
5 kart per savaite po ~2h as ;-)

Atsijungęs logifax

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2014
  • Žinutės: 15
  • Vieta: Rokiškis

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • ciagidovis
« Atsakyti #44 įjungtas: 2014 Bir 27, 10:55:25 am »
Aš pats turiu tik dvi treniruotes per savaitę, bet nemažai dirbu namuose, kartoju techniką, darau jėgos pratimus ir t.t.
Na manau 8 treniruotės per savaitę, kaip jau vienas žmogus sakė tai kaip ir per daug nesiekiančiam, o kaip laisvalaikiui yra per daug :) Bet jeigu tau šis sportas patinka ir užkabina tave tai kokios problemos? :)

« Atsakyti #44 įjungtas: 2014 Bir 27, 10:55:25 am »