AutoriusTema: "Džentelmeniškumas" gatvėje. Taip ar ne?  (Skaityti 27146 kartai)

0 narių ir 2 Svečiai žiūri šią temą.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • Lytis: Vyras
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: "Džentelmeniškumas" gatvėje. Taip ar ne?
« Atsakyti #105 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:22:39 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O vat tu "klynu" pilni seksshopai :D Kazkodel man atrodo, kad is istatytu dantu malonumo ne ka daugiau ;)

Kas del dzentelmeniskumo.... Nieko nekeicia tas spyris i kiausinius, ar duris i aki. Visu pirma - labai sunku yra kazka pazeisti labai rimtai. Cia dar moket reikia.
Antra - "dzentelmeniskumu" as vadinciau visu pirma sugebejima mustis tik tada, kai tai nebeisvengiama ir, butinai, UZBAIGTI KOVA KUO GREICIAU IR NEZEMINANT BEI NESUKELIANT BEREIKALINGO SKAUSMO AR SUZALOJIMU PRIESININKUI.

Jei ir tu ir jis/jie zinos, kad padarei viska, kad mustynes neivyktu, buvai teisus "pagal paniatkes", nesityciojai ir netraumavai zmogaus, jei tai nebuvo neisvengiama - tada ir esi dzentelmenas.

+1 Kaip tycia vakar su manim ivyko viena pamokanti istorija.
 Ejau su draugu vyno nusipirkti, eidami atgal mums vietinis babajus mirktelejo kelis kartus su farom is savo Vauxhallo, o beda ta kad as esu labai smalsi asmenybe, todel  labai uzsimaniau prieti ir suzinoti ka gi sis malonus zmogus gali man pasakyti. Beabejo draugas perspejo – nereik vistiek zinai kad zole siulys. Pasiule zolytes ir kokso - paaishkinau kad nevartoju ir nuejau, tas pashauke sako duok nors sigarete. O man kazkaip giala pasidare, as sunkei dirbu savo ofise, sedziu visa diena prie dveju moniku(isivaizduojat kaip akys pavargsta ir shikna skauda?) uzdirbu pinigus ant rukalu, sekunde pamastes nusprendziau kad neduosiu as jam nieko. Turbut jis labai rukyt norejo o biznis matyt ta vakara menkas buvo tai paprase mano nedarukytos sigaretes, o cia jau mano kavianski principai suzaide tai ir savosios nedaviau.Na ir  zodys po zodzio ir tuoi prasides mahalkes. Bet ar man to reikia ? As namo nesiausi puiku vyna kuri norejau suvartoti ziuredamas Hous’o 6 sezono serija, todel gylei ikvepiau, apsiraminau, atsisveikinau ir nuejom. O vyras turbut neishreiske visu savo emociju ir zodziu kurie susikaupe jo dushioje. Todel matyt paskui mus nuvaziavo. Privaziodamas jis pabande uzhblokuoti man ir mano draugui kelia. PIrmas prie duru pribegau as, nei jis spejo jas atydaryt :) o ir langas buvo pradaras – kokia nesekme  :evil:. Uzblokavau ji mashinoi, sudaviau pora silpnu pliushkiu oer atvira langa, bet ponas dragdyleris nepasimete, matyt uzhketejas prekiautojas su patyrtimi, pershoko i keleivio puse besispardidamas savo kojom,  dar bandziau jo kojas per langa ishtraukti nepavyko vykrus pasitaike :) bent gerai kad savo pagaliuko panauduot negalejo. O situacija tokia kad tai jau vyko prie mano namu ir paprastai nueit jau kaip ir negalima buvo, o gyvenu ash ne vienas  ir jei tokie notykiai gali man pasirodyti linksmi,  zmonem su kureis ash gyvenu visa sita situacija gali buti visai nejokinga. Todel teko leisti jam ishlysti is masinos, pries tai paprasius malonei palikti savo “palocka vyrucalocka” masinoi.  Pasisnekejom grazei, jis dar savo draugais pagazdino, mat tuoi paskambins – traukdamas is kysenes mobilu jis bande tai akivaizdzei parodyt – man idomu jis tikrai mane kad as jam leisiu tai padaryt ?  :D optimistas. Vel gi paaiskinau biznesmenui kad jis neteisus ir nesu koks narkomanas, jis elgesi negrazei, nors ir man galbut nereikejo taip brutalei su jo elgtis kai jis prie musu privaziavo. Dar paklausiau ar jis musulmonas, beabejo jis atsake kad taip – as tik pasukau galva kelis kartus, nu va musulmonas o narkotikus parduoda ajajajai. “Susitaikem” – daviau jam savo penketa suploti ir nuejom su draugu namo, pries tai apsuke rateli aplink rajona.

A moral’ sei skazki takova – Nebuciau as toks smalsus nieko ir neivyktu. O snukiadauzi visada galima paturet jei yra dydelio noro, sunkiau jo nepaturet kai tu jo nenori. O dabar man teks bent kelis vakarus savo megstama peiliuka su savim nesiotis.
« Paskutinis taisymas: 2010 Kov 18, 16:33:05 pm nuo Berserk »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Šalis: lt
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #106 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:29:30 pm »
matyt gerą iškalbą turi,kad net dragdyleris nusileido :-) bet čia geras pvz kaip galima išsisukti  sveikam:-D

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #107 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:34:19 pm »
Mano įsitikinimu, visada reikia stengtis galvot apie pasekmes. Jei ne teisines, tai tokias, kur gali nukentėti artimas žmogus ar nuosavas turtas.  Keletą kartų buvo situacijos, kai laaabai niežtėjo kumštukai, bet pavyko susivaldyt, ir dėl to esu labai patenkintas.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #108 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:35:13 pm »
matyt gerą iškalbą turi,kad net dragdyleris nusileido :-) bet čia geras pvz kaip galima išsisukti  sveikam:-D

jei tas dragdyleris turi smegenų, nelabai jis velsis į rimtus konfliktus, bo jam mažiausiai reikia teisėsaugos dėmesio...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #109 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:48:59 pm »
kai jis trauke telefona grasindamas draugeliais, reikejo tau traukti savaji grasinant pareigunais  :D  manau akivaizdu kurio nervai tokioj situacijoj neatlaikytu  :D
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #109 įjungtas: 2010 Kov 18, 16:48:59 pm »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #110 įjungtas: 2010 Kov 18, 20:05:39 pm »
coffeedrinker :
Citata
tai tamstos draugas ant rimtos mafijos uzsirove ir netikiu, kad vien uz tai, kad kazka musdamas nesvaru veiksma panaudojo. gatviniai gopnikai ar seip xuliganai tokiems dalykams nesiryztu. jau vien neteisetas laisves atemimas ka reiskia (pasiskaitom baudziamaji kodeksa  :bijo:), o dar zalojimas..
O tu manai kad "gatviniai gopnikai" baudziamaji kodeksa skaite ?

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #111 įjungtas: 2010 Kov 18, 20:15:43 pm »
kai jis trauke telefona grasindamas draugeliais, reikejo tau traukti savaji grasinant pareigunais  :D  manau akivaizdu kurio nervai tokioj situacijoj neatlaikytu  :D

Aga, taip ir liktui viskas neaisku. NEs jis tesiog sestu i masina, o as nelikciau garantuotas kad jis manes kas vakara dabar lauks.
aeterna
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #112 įjungtas: 2010 Kov 18, 22:04:55 pm »
O vat tu "klynu" pilni seksshopai :D Kazkodel man atrodo, kad is istatytu dantu malonumo ne ka daugiau ;)

Kas del dzentelmeniskumo.... Nieko nekeicia tas spyris i kiausinius, ar duris i aki. Visu pirma - labai sunku yra kazka pazeisti labai rimtai. Cia dar moket reikia.
Antra - "dzentelmeniskumu" as vadinciau visu pirma sugebejima mustis tik tada, kai tai nebeisvengiama ir, butinai, UZBAIGTI KOVA KUO GREICIAU IR NEZEMINANT BEI NESUKELIANT BEREIKALINGO SKAUSMO AR SUZALOJIMU PRIESININKUI.

Jei ir tu ir jis/jie zinos, kad padarei viska, kad mustynes neivyktu, buvai teisus "pagal paniatkes", nesityciojai ir netraumavai zmogaus, jei tai nebuvo neisvengiama - tada ir esi dzentelmenas.
Ka cia daugiau pridesi..? Daugmaz viska pasake Pataisomas Optimistas...  :ruko:
O ash jums uz tai "Vyčio kryžių" dadėsiu... :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #113 įjungtas: 2010 Kov 19, 06:36:38 am »
jo... Arba gali pasakyti, kad skambinsi mamai, o ji pskambins milicijai, tsakant dvigubas efektas. :laikr:

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #114 įjungtas: 2010 Kov 19, 08:43:21 am »
+1 Kaip tycia vakar su manim ivyko viena pamokanti istorija.
 Ejau su draugu vyno nusipirkti, eidami atgal mums vietinis babajus mirktelejo kelis kartus su farom is savo Vauxhallo, o beda ta kad as esu labai smalsi asmenybe, todel  labai uzsimaniau prieti ir suzinoti ka gi sis malonus zmogus gali man pasakyti. Beabejo draugas perspejo – nereik vistiek zinai kad zole siulys. Pasiule zolytes ir kokso - paaishkinau kad nevartoju ir nuejau, tas pashauke sako duok nors sigarete. O man kazkaip giala pasidare, as sunkei dirbu savo ofise, sedziu visa diena prie dveju moniku(isivaizduojat kaip akys pavargsta ir shikna skauda?) uzdirbu pinigus ant rukalu, sekunde pamastes nusprendziau kad neduosiu as jam nieko. Turbut jis labai rukyt norejo o biznis matyt ta vakara menkas buvo tai paprase mano nedarukytos sigaretes, o cia jau mano kavianski principai suzaide tai ir savosios nedaviau.Na ir  zodys po zodzio ir tuoi prasides mahalkes. Bet ar man to reikia ? As namo nesiausi puiku vyna kuri norejau suvartoti ziuredamas Hous’o 6 sezono serija, todel gylei ikvepiau, apsiraminau, atsisveikinau ir nuejom. O vyras turbut neishreiske visu savo emociju ir zodziu kurie susikaupe jo dushioje. Todel matyt paskui mus nuvaziavo. Privaziodamas jis pabande uzhblokuoti man ir mano draugui kelia. PIrmas prie duru pribegau as, nei jis spejo jas atydaryt :) o ir langas buvo pradaras – kokia nesekme  :evil:. Uzblokavau ji mashinoi, sudaviau pora silpnu pliushkiu oer atvira langa, bet ponas dragdyleris nepasimete, matyt uzhketejas prekiautojas su patyrtimi, pershoko i keleivio puse besispardidamas savo kojom,  dar bandziau jo kojas per langa ishtraukti nepavyko vykrus pasitaike :) bent gerai kad savo pagaliuko panauduot negalejo. O situacija tokia kad tai jau vyko prie mano namu ir paprastai nueit jau kaip ir negalima buvo, o gyvenu ash ne vienas  ir jei tokie notykiai gali man pasirodyti linksmi,  zmonem su kureis ash gyvenu visa sita situacija gali buti visai nejokinga. Todel teko leisti jam ishlysti is masinos, pries tai paprasius malonei palikti savo “palocka vyrucalocka” masinoi.  Pasisnekejom grazei, jis dar savo draugais pagazdino, mat tuoi paskambins – traukdamas is kysenes mobilu jis bande tai akivaizdzei parodyt – man idomu jis tikrai mane kad as jam leisiu tai padaryt ?  :D optimistas. Vel gi paaiskinau biznesmenui kad jis neteisus ir nesu koks narkomanas, jis elgesi negrazei, nors ir man galbut nereikejo taip brutalei su jo elgtis kai jis prie musu privaziavo. Dar paklausiau ar jis musulmonas, beabejo jis atsake kad taip – as tik pasukau galva kelis kartus, nu va musulmonas o narkotikus parduoda ajajajai. “Susitaikem” – daviau jam savo penketa suploti ir nuejom su draugu namo, pries tai apsuke rateli aplink rajona.

A moral’ sei skazki takova – Nebuciau as toks smalsus nieko ir neivyktu. O snukiadauzi visada galima paturet jei yra dydelio noro, sunkiau jo nepaturet kai tu jo nenori. O dabar man teks bent kelis vakarus savo megstama peiliuka su savim nesiotis.
butum buves "džentelmenas"dabar nereiketu skaityt tos paklodės  :kikena:

« Atsakyti #114 įjungtas: 2010 Kov 19, 08:43:21 am »

Atsijungęs Mokytojas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 455
  • Amžius: 60
  • Vieta: Klaipėda
  • Ugnis ir vanduo kiečiausias uolas paverčia smėliu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.KovosKlubas.lt
« Atsakyti #115 įjungtas: 2010 Kov 19, 14:40:28 pm »
išvertus ....švelnus vyras (dėkoju pataisomas optimistas už pataisymą)

PVZ: ne ringui parengimą turintis ir priverstas tai panaudoti gatvėje....
Būsi Džentelmenas.... jei apsieisi "švelniais būdais" suvaldyti susidariusią situaciją.
Jei neturi tokiu "švelnių" įgudžių  :chmm: .... ir esi priverstas veikti, kad liktum sveikas...

Džentelmeniškumas KLAIDA ;)
Vienareikšmiškai  :ruko:
« Paskutinis taisymas: 2010 Kov 20, 10:30:23 am nuo Mokytojas »
„Niekas žmogaus taip nestabdo kaip jis pats save.” A.Belas
„Tik pasieke tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas.” P.Valeri

„Kvailiausi žmonės, kuriuos aš pažįstu, yra tie, kurie viską žino." M.Sorbesas

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #116 įjungtas: 2010 Kov 19, 14:53:33 pm »
išvertus .... minkštas-švelnus vyras

PVZ: ne ringui parengimą turintis ir priverstas tai panaudoti gatvėje....
Būsi Džentelmenas.... jei apsieisi "minkštais būdais" suvaldyti susidariusią situaciją.
Jei neturi tokiu "minkštų" įgudžių  :chmm: .... ir esi priverstas veikti, kad liktum sveikas...

Džentelmeniškumas KLAIDA ;)
Vienareikšmiškai  :ruko:
Švelnus, ne minkštas, soft yra minkštas, gentle - švelnus.
Gali būti kietas švelnus vyras, minkštas švelnus vyras, kietas grubus vyras ir minkštas krubus vyras  :D

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #117 įjungtas: 2010 Kov 19, 17:49:46 pm »
butum buves "džentelmenas"dabar nereiketu skaityt tos paklodės  :kikena:

Bent gerai kad sugebejei ta paklode perskaityt :P
aeterna

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #118 įjungtas: 2010 Kov 19, 20:19:48 pm »
jo... Arba gali pasakyti, kad skambinsi mamai, o ji pskambins milicijai, tsakant dvigubas efektas. :laikr:

O, ka butu visai originalu. Jei jus tuoi pat nuo manes neatstosit as paskambinsiu Mamai ! :oops:
aeterna

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #119 įjungtas: 2010 Kov 20, 11:37:57 am »
Švelnus, ne minkštas, soft yra minkštas, gentle - švelnus.
minkštas krubus   vyras  :D
Jei jau priėjom iki vertimų, tai vertėtų prisiminti, kad "gatvės džentelmenas" angliškai yra plėšikas  :luztu: ( gentleman of the road ). Gal sakau tai padės kai kam susivokt, kas gi yra tas džentelmeniškumas gatvėje - plėšikavimas  :senis: Tai taip ir nesuprantu, kam čia tamstos bandote prilygti ir kam visa ši diskusija  :angel:
Optimiste, baisiai gera vyrų kategorija, gal galima plačiau apie ją?  :luztu:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #119 įjungtas: 2010 Kov 20, 11:37:57 am »