O vat tu "klynu" pilni seksshopai
Kazkodel man atrodo, kad is istatytu dantu malonumo ne ka daugiau 
Kas del dzentelmeniskumo.... Nieko nekeicia tas spyris i kiausinius, ar duris i aki. Visu pirma - labai sunku yra kazka pazeisti labai rimtai. Cia dar moket reikia.
Antra - "dzentelmeniskumu" as vadinciau visu pirma sugebejima mustis tik tada, kai tai nebeisvengiama ir, butinai, UZBAIGTI KOVA KUO GREICIAU IR NEZEMINANT BEI NESUKELIANT BEREIKALINGO SKAUSMO AR SUZALOJIMU PRIESININKUI.
Jei ir tu ir jis/jie zinos, kad padarei viska, kad mustynes neivyktu, buvai teisus "pagal paniatkes", nesityciojai ir netraumavai zmogaus, jei tai nebuvo neisvengiama - tada ir esi dzentelmenas.
+1 Kaip tycia vakar su manim ivyko viena pamokanti istorija.
Ejau su draugu vyno nusipirkti, eidami atgal mums vietinis babajus mirktelejo kelis kartus su farom is savo Vauxhallo, o beda ta kad as esu labai smalsi asmenybe, todel labai uzsimaniau prieti ir suzinoti ka gi sis malonus zmogus gali man pasakyti. Beabejo draugas perspejo – nereik vistiek zinai kad zole siulys. Pasiule zolytes ir kokso - paaishkinau kad nevartoju ir nuejau, tas pashauke sako duok nors sigarete. O man kazkaip giala pasidare, as sunkei dirbu savo ofise, sedziu visa diena prie dveju moniku(isivaizduojat kaip akys pavargsta ir shikna skauda?) uzdirbu pinigus ant rukalu, sekunde pamastes nusprendziau kad neduosiu as jam nieko. Turbut jis labai rukyt norejo o biznis matyt ta vakara menkas buvo tai paprase mano nedarukytos sigaretes, o cia jau mano kavianski principai suzaide tai ir savosios nedaviau.Na ir zodys po zodzio ir tuoi prasides mahalkes. Bet ar man to reikia ? As namo nesiausi puiku vyna kuri norejau suvartoti ziuredamas Hous’o 6 sezono serija, todel gylei ikvepiau, apsiraminau, atsisveikinau ir nuejom. O vyras turbut neishreiske visu savo emociju ir zodziu kurie susikaupe jo dushioje. Todel matyt paskui mus nuvaziavo. Privaziodamas jis pabande uzhblokuoti man ir mano draugui kelia. PIrmas prie duru pribegau as, nei jis spejo jas atydaryt

o ir langas buvo pradaras – kokia nesekme

. Uzblokavau ji mashinoi, sudaviau pora silpnu pliushkiu oer atvira langa, bet ponas dragdyleris nepasimete, matyt uzhketejas prekiautojas su patyrtimi, pershoko i keleivio puse besispardidamas savo kojom, dar bandziau jo kojas per langa ishtraukti nepavyko vykrus pasitaike

bent gerai kad savo pagaliuko panauduot negalejo. O situacija tokia kad tai jau vyko prie mano namu ir paprastai nueit jau kaip ir negalima buvo, o gyvenu ash ne vienas ir jei tokie notykiai gali man pasirodyti linksmi, zmonem su kureis ash gyvenu visa sita situacija gali buti visai nejokinga. Todel teko leisti jam ishlysti is masinos, pries tai paprasius malonei palikti savo “palocka vyrucalocka” masinoi. Pasisnekejom grazei, jis dar savo draugais pagazdino, mat tuoi paskambins – traukdamas is kysenes mobilu jis bande tai akivaizdzei parodyt – man idomu jis tikrai mane kad as jam leisiu tai padaryt ?

optimistas. Vel gi paaiskinau biznesmenui kad jis neteisus ir nesu koks narkomanas, jis elgesi negrazei, nors ir man galbut nereikejo taip brutalei su jo elgtis kai jis prie musu privaziavo. Dar paklausiau ar jis musulmonas, beabejo jis atsake kad taip – as tik pasukau galva kelis kartus, nu va musulmonas o narkotikus parduoda ajajajai. “Susitaikem” – daviau jam savo penketa suploti ir nuejom su draugu namo, pries tai apsuke rateli aplink rajona.
A moral’ sei skazki takova – Nebuciau as toks smalsus nieko ir neivyktu. O snukiadauzi visada galima paturet jei yra dydelio noro, sunkiau jo nepaturet kai tu jo nenori. O dabar man teks bent kelis vakarus savo megstama peiliuka su savim nesiotis.