O man gaila tų vaikų, kurie valkiojasi pakanpėmis be užsiėmimo, ininka į narkotikus, nusigeria baruose ir t.t. Kurie nepatiria emocijų, sportinio rungtyniavimo malonumo, nežino pergalės skonio, neturi galimybės dalyvauti įvairiose tarptautinėse varžybose...
Nors as pats uz visiskai svaru gyvenima ir sporta, bet ar visiems tu sporto emociju reikia? Ne visiems reikia rungtyniauti sporte, laimet sudneki medali, ar vaziuot i kita sali pamatyti tik dar viena sporto sale, geriausiu atveju prekybos centra, pasivaikscioti gatvem, uzeit i kavine ar bara ir grizti???
Kai kas renkasi baru triuksma, su visa girtumo faze ir nuotykiais. Kai kas kaifa. Kai kam patinka trintis gatvese ir taikyti progos kazka nusvilpt.
O pacio sporto kaip auklejimo priemones tikrai nelaikau, tuo labiau moraliniu atzvilgiu. Sakoma, kad "sveikame kune sveika siela", bet kai pasake vienas is mano LKKA destytoju - "duok Dieve, kad sveikame kune butu ir sveika siela".
Norite pavyzdziu? Stai nusautas Lietuvos bokso federacijos prezidentas, kauno bokso klubo "Gongas" prezdidentas, buves boksininkas, Remigijus Daškevičius, sietas su nusikaltėlių pasauliu. Man geda, kad jo vardu dar kazkoks bokso turnyras vyko, o gal dar vyksta.......
Kitu jau negyvu ir dar gyvu banditu sportininku neminesiu ir pirstais nebadysiu. Nuo federacijos prezidentu, iki daugkartiniu cempionu...... tikrai ju netruksta. Jiems sportas tikrai kilnios dvasios neisugde (nors yra tokiu kurie apsimeta ir dar apie samurajaus kilnia davasia pasisako

) , tik kietus kumscius ir stiprius raumenys pasiekti savo tiksla, kazka pridauzyti karjeros pradzioje, vierchu, autoriteu patapti. Narkotiku patys jie nevartoja, bet uz tai jas pardavineja, kas mano manymu yra dar blogiau nei jos vartoti.