AutoriusTema: Kovos menų mokiniai (ir jų mokytojai)  (Skaityti 26380 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

alfa78

• Svečias
Re: Kovos menų mokiniai (ir jų mokytojai)
« Atsakyti #30 įjungtas: 2006 Lap 02, 07:16:20 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ai, dar labai atsiprašau - nu, įsivaizduokim, kad aš čia savo mokytojus giriu - galiu pavardėm išvardint, pas ką verta iš mūsų federacijos eiti, nes jie yra Mokytojai, ir pas ką ne, nes jie yra Biznieriai. Bus bent kiek į temą. Tai Mokytojai būtų Kristina Kacevičiūtė, Giedrius Dranevičius (labiau filosofine puse domisi) ir Rytis Bublevičius (labiau sportine puse domisi, bet ne iki tokio gašlumo kaip buvusi WUKO), Biznierium laikyčiau Jaroslavą Žiugždą. Meno ten pas jį nerasta. Bet sportinę pusę atskleidžia neblogai, tai žiūrint, kam ko reikia... Ten pas jį dar ir egzotikos yra - mačiau nuotraukas, vaikučiai plikais kumščiais sienas smūgiuoja, dar mačiau nuotraukoj 12-etį juodu diržu  :banging:, kai pirmas danas pagal ITKF gali būti suteikiamas ne anksčiau kaip 15 metų, tai išvis nežinau, ką jis chimičyna...
O dabar apie sparingus ir Europos tradicinio karatė čempionatą, vykusį Vilniuje. Nežinau, ko tamsta ten pasigedote - nokautų? Kraujo? Galiu paaiškint vieną tokį dalykutį - tradiciniam karatė gerai atlikto smūgio jėga, jei smūgiuojama ranka, siekia iki 600 kg, koja galima iškalti apie toną. Todėl tradicinio karatė varžybos nekontaktinės. Ir net nekontaktinėse varžybose, jei žiūrėjai atidžiai, vyko tokia veikla - chebrantas ar chebrantė praleidžia smūgį, chebrantui ar chebrantei kviečiamas medikas, blogesniu atveju ir gipsas atsiranda... Nebijok, bet kuris ten kovojusių meistrų, jei reikėtų, sumaltų tave į miltus. Bet jei taip būtų malamasi varžybose, tai surengtų žmogeliai vienas varžybas, išsižudytų pagolovno ir baigtųsi visa ITKF veikla. Lyginu su kontaktiniu karatė - kyokušinkai varžybomis. Nieko blogo pasakyti nenoriu, gražus sportas, kaip jie ten pas save forume šneka, bet varžybos įdomios - kalasi chebra apie penkias minutes, lyg ir iš jėgos liuobia - sportas taigi kontaktinis, a nia? - ir paskui sveiki gyvi, praleidę begalę smūgių nueina nuo tatamio. Tradiciniame karatė kovojama iki vieno smūgio. Iki vieno, o ne iki baksnojimosi iki begalybės, kai paskui taškais nusprendžiama, kas gražiau baksnojasi. Tai va tas vienas smūgis, jei jis bus atliktas pilnam kontakte, gali nužudyti priešininką. Va, Bublevičių diskvalifikavo už smūgį su kontaktu priešininkui į šlaunį. Priešininkas iškrito iš kovų... Visam čempionatui. Parodykit man kyokušinkai atstovą, kuris pataikytų per varžybas į šlaunį priešininkui taip, kad tas apšlubtų. Sorry už aštroką toną, bet įsižeidžiau ir tiek.
Tai va, būtent dėl to, kad mes nekontaktiniai ne todėl, kad nemokėtume smūgiuot, o dėl to, kad per gerai mokam smūgiuot, mūsų kovos visokiem neišmanėliam ir atrodo kaip lochotronas, lažakiškumas ir t. t. Turbūt dėl to niekada nepateksim į olimpiadą. Kad žavėtis tradicinio karatė kovom, deja, dažniausiai reikia būt lankius tradicinį karatė, ir lankius ilgai... Kad suprastumėt, kas iš tiesų vyksta...
nepyk, bet... na cia tipo as labai geras meiluzis, man labai gerai stovi, tik dar nekaltas esu..  :D

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #31 įjungtas: 2006 Lap 02, 09:40:05 am »
Ai, dar labai atsiprašau - nu, įsivaizduokim, kad aš čia savo mokytojus giriu - galiu pavardėm išvardint, pas ką verta iš mūsų federacijos eiti, nes jie yra Mokytojai, ir pas ką ne, nes jie yra Biznieriai. Bus bent kiek į temą. Tai Mokytojai būtų Kristina Kacevičiūtė, Giedrius Dranevičius (labiau filosofine puse domisi) ir Rytis Bublevičius (labiau sportine puse domisi, bet ne iki tokio gašlumo kaip buvusi WUKO), Biznierium laikyčiau Jaroslavą Žiugždą. Meno ten pas jį nerasta. Bet sportinę pusę atskleidžia neblogai, tai žiūrint, kam ko reikia... Ten pas jį dar ir egzotikos yra - mačiau nuotraukas, vaikučiai plikais kumščiais sienas smūgiuoja, dar mačiau nuotraukoj 12-etį juodu diržu  :banging:, kai pirmas danas pagal ITKF gali būti suteikiamas ne anksčiau kaip 15 metų, tai išvis nežinau, ką jis chimičyna...
O dabar apie sparingus ir Europos tradicinio karatė čempionatą, vykusį Vilniuje. Nežinau, ko tamsta ten pasigedote - nokautų? Kraujo? Galiu paaiškint vieną tokį dalykutį - tradiciniam karatė gerai atlikto smūgio jėga, jei smūgiuojama ranka, siekia iki 600 kg, koja galima iškalti apie toną. Todėl tradicinio karatė varžybos nekontaktinės. Ir net nekontaktinėse varžybose, jei žiūrėjai atidžiai, vyko tokia veikla - chebrantas ar chebrantė praleidžia smūgį, chebrantui ar chebrantei kviečiamas medikas, blogesniu atveju ir gipsas atsiranda... Nebijok, bet kuris ten kovojusių meistrų, jei reikėtų, sumaltų tave į miltus. Bet jei taip būtų malamasi varžybose, tai surengtų žmogeliai vienas varžybas, išsižudytų pagolovno ir baigtųsi visa ITKF veikla. Lyginu su kontaktiniu karatė - kyokušinkai varžybomis. Nieko blogo pasakyti nenoriu, gražus sportas, kaip jie ten pas save forume šneka, bet varžybos įdomios - kalasi chebra apie penkias minutes, lyg ir iš jėgos liuobia - sportas taigi kontaktinis, a nia? - ir paskui sveiki gyvi, praleidę begalę smūgių nueina nuo tatamio. Tradiciniame karatė kovojama iki vieno smūgio. Iki vieno, o ne iki baksnojimosi iki begalybės, kai paskui taškais nusprendžiama, kas gražiau baksnojasi. Tai va tas vienas smūgis, jei jis bus atliktas pilnam kontakte, gali nužudyti priešininką. Va, Bublevičių diskvalifikavo už smūgį su kontaktu priešininkui į šlaunį. Priešininkas iškrito iš kovų... Visam čempionatui. Parodykit man kyokušinkai atstovą, kuris pataikytų per varžybas į šlaunį priešininkui taip, kad tas apšlubtų. Sorry už aštroką toną, bet įsižeidžiau ir tiek.
Tai va, būtent dėl to, kad mes nekontaktiniai ne todėl, kad nemokėtume smūgiuot, o dėl to, kad per gerai mokam smūgiuot, mūsų kovos visokiem neišmanėliam ir atrodo kaip lochotronas, lažakiškumas ir t. t. Turbūt dėl to niekada nepateksim į olimpiadą. Kad žavėtis tradicinio karatė kovom, deja, dažniausiai reikia būt lankius tradicinį karatė, ir lankius ilgai... Kad suprastumėt, kas iš tiesų vyksta...
Kolega nusisnekat totaliai...

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #32 įjungtas: 2006 Lap 02, 10:17:17 am »

KolegĖ

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2006 Lap 02, 11:27:49 am »
Atsiprasau  :oops:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Lap 02, 12:55:12 pm »
Jums leidus, kur aš nusišneku totaliai? Žinau, kad galiu totaliai nusišnekėt vienoj vietoj - pasakodama pasakėlę apie smūgio jėgą, sudarančią 600 kg ar toną. Girdėjau ją 15 metų, tik pradėjus lankyt :) Ir ji gali būt visiška nesąmonė. Tiesa, smūgiai iš tiesų stiprūs, ir dėl jų stiprumo ITKF neleidžia per varžybas pilno kontakto.
Apie kyokušinkai pašnekėjau grynai tiek, kiek mačiau žiūrėdama iš šono varžybas - nelankiau. Apskritai kyokušinkai gerbiu. Tiesiog norėjau parodyt, kaip atrodo iš šalies, kai pats neverdi tame katile. Kažkas padėbso iš šalies, ir fudokano sparingas atrodo visiška nesąmonė, o Jorga - durnius su durelėm, nu o man iš šalies pažiūrėjus varžybas atrodo taip, kaip ten parašiau. Ir puikiausiai suvokiu, kad atrodo neteisingai, nebijokit :)
Va, panagrinėjau, o dabar norėčiau paprašyt gerbiamų kolegų - jei įžeidinėjat, tai būkit mieli, paaiškinkit tiksliau. Rodos, neprasiėjau per jūsų forumą ir nepridėliojau visokių - nusišnekat, nesąmonė ir pan. Norėčiau ir iš jūsų to paties. Nusišneku? Ochotno tikiu. Bet norėtųsi argumentų  :maisas:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2006 Lap 02, 12:55:12 pm »

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #35 įjungtas: 2006 Lap 02, 12:59:39 pm »
teisingai stripuli, jei kur nusisnekejai, tai reikalauk konkreciai kur ir motivacijos. kiek zmoniu tiek nuomoniu, tad tavoji nebutinai sutampa su kitu, todel ir atrode jam kad nusikalbejai. niekas taves tikrai nenorejo izeist manau, tik jo nuomone nuo tavo skiriasi ir tiek
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs Bichisu

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 57
  • Amžius: 37
  • dzen ken shu!

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2006 Lap 02, 14:07:09 pm »
stripuli,jei nori aukshtinti savo tradicini karate,tai nors shnekek tik tai,ka zhinai... :senis: apie kyokushina matau nieko neishmanai,tai nepasakok nesamoniu :ruko: tam ir yra kyokushine tameshiwari,kad parodyt smugio galia :D o ishjungt koja vienu smugiu oj kaip daug kas gali :D juokingas tavo pasakojimas :angel:
Jei tu suprakaitavai, prakaituok toliau

Jei tu susižeidei, pasimokyk iš to

Jei tu išsigandai, siek to savo širdyje

Jei tu nori mesti, nemesk

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2006 Lap 02, 14:23:14 pm »

Aišku, kad juokingas mano pasakojimas apie kyokušiną - dar kartą sakau, nieko apie tai neišmanau, tai ir norėjau parodyt, kaip tūpai atrodo, kai žmonės šneka apie tai, ko neišmano - manau, man visai gerai pasisekė, va kaip visi subruzdot manęs dubasint :) Prisipažįstu, kad truputį ir kerštavau... Bet truputį :) Pvz. man asmeniškai kyokushin atrodo lygiai toks pat tradicinis karatė kaip ir mūsų tradicinis karatė, ir man asmeniškai tas mūsų savo tradicinio karatė iškėlimas kaip tokio vienintelio nepatinka. Geriau būtume likę Fudokan, tada būtų aišku buvę, kas prie ko. Bet gi ne aš tokius dalykus sprendžiu :)
Jūs geriau man, kaip žmonės išmanantys, pasakykit, kokią jėgą gali turėt geras smūgis - man tos visos tonos labai nerealiai atrodo, bet kitokios info neturiu. Treneriai suaugo ir tokiom durnom temom nešneka. O man įdomu :) Gali būt ir bokse ar kyokušinkai, bile kur, šiaip, kai saka, visi mes viena krauja, iš kokio stiliaus bebūtume :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2006 Lap 02, 19:28:46 pm »
"susitinka du karatistai ant tiltelio per upe,ir abu nori pereiti per ji ,kadangi abu yra dori karatistai ir nenori vienas kita nuskriausti,tai pirmasis karatistas ir sako mano smugis yra puse tonos ,tu turi mane praleist ,o kitas jam atsako o mano smugis dvi po puse tonos tai tu turi mane praleist"  :D cia seip  :D apie smugio galia  :senis:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Lap 02, 20:58:25 pm »

Cyc! Jokių ižžeidinėjimų. Arba pagrįsk, arba parink kitą žodį ;) pirmasis kontrolinis... eeeeee..... įspėjamasis šūvis duotas :D

Tas pats ir kitiems "kanduoliams" galioja. Mano smūgis pusantros tonos nepasiekia. Bet jei užvirsiu viso labo su savo 130Kg, mažai nepasirodys. Nors diržas man tik tam, kad kelnės nekristų ;)

« Paskutinis taisymas: 2006 Lap 02, 21:00:02 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #39 įjungtas: 2006 Lap 02, 20:58:25 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #40 įjungtas: 2006 Lap 02, 22:03:20 pm »
Jūs geriau man, kaip žmonės išmanantys, pasakykit, kokią jėgą gali turėt geras smūgis - man tos visos tonos labai nerealiai atrodo, bet kitokios info neturiu. Treneriai suaugo ir tokiom durnom temom nešneka. O man įdomu :) Gali būt ir bokse ar kyokušinkai, bile kur, šiaip, kai saka, visi mes viena krauja, iš kokio stiliaus bebūtume :)

Maikas Taisonas geriausiu savo laiku išmušdavo 4,5 tonų kritimo iš metro aukščio galios smūgį. Jei taip be bokso pirštinės tiesiai pataikytų, spėju norint išimti smegenis pjūklelio nebereiktų... :ruko:

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #41 įjungtas: 2006 Lap 02, 23:32:26 pm »

As manu smugio "tikslumas" yra zymaiu svarbiau negu smugio jega. O kokia jega ..1 kg irgi uztenka:)
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2006 Lap 03, 00:16:53 am »
Maikas Taisonas geriausiu savo laiku išmušdavo 4,5 tonų kritimo iš metro aukščio galios smūgį. Jei taip be bokso pirštinės tiesiai pataikytų, spėju norint išimti smegenis pjūklelio nebereiktų... :ruko:

Kaip suprast šitą matavimą "4,5 tonų kritimo iš metro aukščio galios smūgį" ?
Berods treneris minėjo, kad vidutiniam žmogui išjungti reikia 40kg jėgos į vieną smakro kvadratinį centimetrą. Kaip tai suprasti? Jėga juk ne kg matuojama  :rolleyes:
Sorry už kvailus klausimus, bet visada norėjau paklausti.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2006 Lap 03, 00:23:35 am »
Kaip suprast šitą matavimą "4,5 tonų kritimo iš metro aukščio galios smūgį" ?
Berods treneris minėjo, kad vidutiniam žmogui išjungti reikia 40kg jėgos į vieną smakro kvadratinį centimetrą. Kaip tai suprasti? Jėga juk ne kg matuojama  :rolleyes:
Sorry už kvailus klausimus, bet visada norėjau paklausti.
tu neklausktik  tu isbandyk ,tik neuzmirsk bokso pirstine pasikist,paskui nieko nebesuzinosi  :D

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Lap 03, 00:27:23 am »
tu neklausktik  tu isbandyk ,tik neuzmirsk bokso pirstine pasikist,paskui nieko nebesuzinosi  :D

Dėkui, jūs labai malonus  :angel:

« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Lap 03, 00:27:23 am »