Dar kartą kartoju, man tiesiog keista, kad jūs vieną esate įsikalę ir varote.
Verčiau ieškotumėt skirtumų, o ne visi viena mase varytumėt. Daugeliui sakau, kam man vėl iš naujo rašyt mokslinius argumentus, jeigu į mano neatsakė? Aš jau labai daug argumentavau, bet iš jūsų to.. Nematau tikslo ir prasmės. Tiesiog nuobodu ir neįdomu:)
Kensen, pasigooklink.
Nemanai, kad mes vieną, o tu kitą įsikabinę?
Man ta diskusija irgi darosi nesveika - vienas rėkia, kad visi lochai, o kiti (sportininkai, treneriai, nebe jaunuoliai), kažkodėl dar gyvi po pirčių ir grūdinimosi, žviegia net suprakaitavę, kad jie teisūs? Tai kur ta tiesa? Ek4 - niekaip manęs neįtkino, nors bandžiau sekt diskusiją.
Aš tai nekeisiu savo pasaulėžiūros, dėl "pseudomokslinių" atradimų, kurie kas 3-5 metus kardinaliai keičiasi. Čia man kaip su akimis - geriau jau aš 20 metų gerai matysiu ir turėsiu tikrai pilnateisišką gyvenimą, nevaržomo "pusaklumiško diskomforto", negu vadovausiuosi žolelių nuoviro pagimdytais išvedžiojimais, kurie arba prognozuoja ateity supuvusią kataraktą, arba tiki visagale minties galia. Kodėl sulūžusios kojos niekas nepriklijuoja minties galia?
O kas liečias pirtis.
Jau kiek metų ne vienoj šaly pirtinausi - nemačiau problemų subjauroto veido - visi kaip tik pagyvėję po procedūrų. O žinai, rusai dar po to ir degtinę tvoja kibirais? Ir gyvi iki šiol. Su vienu tokiu 85 metų batiuška bendrauju, kad dar tokiem sveikos gyvensenos mylėtojams ir per sprandą užmestų. Kiekvieną savaitgalį pirtis. Po pirties su savo BENDRAAMŽIAIS degtinytės bonkela ir ryzelis lašinio su cibuliu... Ir nemiršta... Ir ne jis vienas, o pusę kaimo diedų. Ar tai ekzkliuzyvas? Gal juos reikia ištirt? Bet kad kitam kaime tas pats.
TAIP - aš esu įsikąlęs į galvą, kad tai ką dauguma patiria ir tai yra gerai, vadinasi tai nėra blogai. Todėl, kaip lankiausi pirtyse 30 metų ( nuo 5 metų tėvas pradėjo vesti), taip ir lankysiuosi toliau.