Saxum, neįsižeisk , bet čia vėl tušti teiginiai.. 
Čia ne teiginiai, o realybė ir patirtis. Mes praktikai pro kitą prizmę žiūrim, nei jūs teoretikai
Prieš pora dešimtmečių, kai buvau ne tik gražus, bet ir jaunas, irgi daug skaičiau, domėjausi įvairiais dalykais, buvau kupinas pažinimo džiaugsmo. Tačiau teko ne kartą matyti, kaip mokslininkai įrodo tą ar aną, o po dešimtmečio viskas apsiverčia aukštyn kojom, nes po tam tikrų tyrimų paaiškėja, jog jie klydo (taip ir tavo atveju, tai kuom šventai tiki, gali bet kada paaiškėti, jog tas ar anas gali būti KITOKS). Su amžiumi ir savo bei aplinkos patirtimi į viską pradedi žiūrėti kitomis akimis... Pasidarai labiau dvasiškas
Aš ką parašiau NĖRA TUŠTI TEIGINIAI. Tai FAKTAI. Tai ne knygose perskaitytos eilutės. Tai ne mano spėjimai (atseit
išmąstymai). Ir Tu negali paneigti to, ką parašiau. Nes tai ne eilinis mokslininkų išmislas, o žmonijos patirtis... Nori paneigti, jog kūnas neadaptuojasi prie aplinkos, prie krūvių? Tai čia būtų iššūkis visam mokslui, jei įrodytum, gal net Nobelio premiją duotų. Nori paneigti, jog grūdinimasis imuniteto nestiprina? Tai čia visiškas kliedesys, čia bet kas, bent kiek sveiko proto turintis suvoks tai, praktiškai bet kas ir savo kailiu yra patyręs... Nori paneigti, jog grūdinimasis streso nenuima, nepakelia nuotaikos? Iš kur tau žinot, jei nesigrūdini?

Aš vis bandžiau tarp eilučių pasakyti, bet kažkaip nepastebėjai... Žmonės nėra robotai, tai gyva būtybė! Žmogus turi itin sudėtingą organizmą, kuriame vyksta tokie dalykai, kokių nė iš tolo mokslas negali paaiškint. Negali mokslas paaiškinti nei jausmų, negali išsamiai paaiškinti, kas vyksta smegenyse, negali paaiškinti proto ir valios galių, kaip mintimis ir saviitaiga galima gydymu užsiimti... Yra begalė dalykų, kas vadinama paranormaliais reiškiniais. Taip, dalis jų yra mistifikuojami, tačiau dalis – realybė, kurią paaiškinti sudėtinga ar net neįmanoma.
Ką noriu čia pasakyt? Žmogaus valia yra stipresnė už daugumą mokslo teiginių ir formulių. Pagal mokslą, jei žmogaus oda susiduria su žarijomis, oda būtinai turi nudegti. Tačiau žmogaus valios pastangų dėka to galima išvengt. neteko girdėt, kad būtų kokie nors skaičiukai išvesti, kaip tai vyksta... Todėl baik pasakot apie tai, ko iki galo pats nežinai!