Sveiki, visu pirma man 16 metu, 180cm 70kg, pasportuoju, nesu suvytes.Taigi vakar ivyko nemoloni situacija man:
Autobusu stoty beveik 14:00 dienos laukiam autiko. Buvau as su 3 draugem. Pro sona ejo du uzgere pacanai (veliau suzinojau kad vienam 17, kitam 21 metai), tuom tarpu as rasiau zinute draugui. Jie nuejo, taip paziurejo i mus ir toliau nueje sako man "tu nebeturesi tuoj cipockos tos" .. panos nusivaipe ir as nepastebejau kaip jie atejo prie musu. 17ikinis priejes sako kaip telefonas, sakau gerai ir isidejau i kisene. Pasakiau panom kad einam toliau ir tik spejus man nusisukt is nugaros nuo to pacuko gavau is kojos, atsisukau ir is poros smugiu "pakirtau" ji trumpam. Vos tik spejus nusisukt i kita puse mane puole tas vyresnis, tada jau buvo sunkiau, jes jis aukstesnis, stambaus sudejimo. Pradejo eit smugiai i galva is koju, ranku. Kiek galejau tiek gyniaus ir dejau atgal, bet kur jis jus jei vos ne du kartus uz mane stambesnis... Na o poto iskart abu puole dauzyt, tada begalejau tik gintis, ir vienam spejau is kojos i kiausinius dar ikirst ir sukrito jis. Poto parejo gera banke ir man tada jau "xana". Apsvaigau, o tuo tarpu jie nuejo nieko nepajeme. Kaip efektyviau galima tokiu atveju apsiginti, pulti kai esi vienas pries du? Zmoniu aplink salia daug buvo, drauges prase padet vairuotoju, taciau jie atsake "eik pati ir musk juos" nu vienu zodziu toks klausimas:
Verta tokiomis situacijomis naudoti dujini sautuva(greit isigysiu jei nuspresiu) ar bandyt sprukt (nebuvo kur). Kaip gintis nuo tokiu?
Laukiu atsakymu