0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Nestumkit ant "skiedrų". Pats prieš metus svėriau 65 kg dabar 10 priaugau ir kas iš to, 5kg į pilvą suėjo Nebūtinai turi būti didelis, kad galėtum į šikną duot
Deja, bet mano kovinis tankas sveria 32 KG Taip, kad cia nep**di (joke) Su juo galinetis nera prasmes. As jau bunu nusikales, o jis sviezutelis. O jegos turi, kad padek dieve... Jeigu mane uztempia i kalna be jokio pasipriesinimo, o drauga sverianti 92 KG irgi kaip sapeli tai kaip cia dabar ? Su dabartiniais jo duomenimis galim dalyvaut sunkvezimiu tempimo varzybose Bet deja per jaunas dar ir kaulai kolkas nesutvirteja
Šuo ant 4 kojų stovi, 4WD kaip sakant Plius pas jį "botanika" kitokia nei žmogaus. Esu kažkada skaitęs, kad senbernaras virš toną sveriantį geležinkelio bėgį kažkiek metrų nutempė.... Bėgį, ne su ratukais! Čia net Savickui būtų rimtas iššūkis, ką tę mum paprastiems mirtingiesiems...
Tai sitie senbernarai irgi visai nieko sunys (tik, kad didoki biskuti ), bet pitbuliai tempia sunkvezinius ant laisvo begio ijungtus irgi turbut po tonas (youtube saite yra pilna pvz lygtais). Todel ir sakau toki zveri sutikus gatvej palaida ir be antsnukio tai gali ir pridaryt i kelnias (kalbu apie tuos, kurie tokio suns nelaiko ir nera su juo susidure) Nes kuo juos daugiau musi tuo jie labiau isiunta ir nejaucia skausmo arba jaucia, bet tuo metu tas isiutis daro savo
Mitas... Už tikėjimą kuriuo ne vienas nukentėjo... Ir dar - kaip pradėti muštis su trejais? Sunkoka, vienok... Dar suprasčiau, iškalt vienu smūgiu vadą...
Iš kur jūs, žmonės, tokių mitų prisirankioję?
su trijais mustis lengviau ,negu su dviem
o apie spartakiecius ,kurie keli simtai sulaike tukstantine graiku ar romenu armija negirdejai
Viena lupi ir laikai pries kitus Matai kad pasieksi jau antra dedi i kiausus tam kuri laikai ir soki prie antro. Patartina ji iskirsti iskarto ir sokti prie trecio kuris pamates turetu jau buti pabeges.Tada gryst ir suvaryt naniet likusius du. P.S Imituojant veiksmus is anksto susitarus ir pakankamai letai nesigavo nieko Kai rode mokytojas atrodo veikia
Viena lupi ir laikai pries kitus Matai kad pasieksi jau antra dedi i kiausus tam kuri laikai ir soki prie antro. Patartina ji iskirsti iskarto ir sokti prie trecio kuris pamates turetu jau buti pabeges.Tada gryst ir suvaryt naniet likusius du.