tai pala... jei tu nieko nebijai, tai kam mes cia pripostinom tokius kalnus?
Tai truputi is pradziu bijojau, bet po to kazkaip ta baime dingo

ir siaip as cia papasakojau savo gyvenimiska istorija ir tiek... Zinoma gerai, kad padejot, issaket nuomone ir t.t. Galim risti tema, nes dabar ju nematau, o kaip pamatysiu bus kaip kazkas cia minejo: spalvos dings ir iskirsiu bent kelis ir po to kaip dievas duos

Jei jie nuo taves bega, tai kur problema, kad negali atimti is 5 sautuviuko zaislinio?
Na tai viena yra zodziais apsimetyt, o kita eit atiminet sautuvus

ti dabar ranka prie sirdies pridejas pasakyk viska kaip yra, o ne trink per aplinkui. nes man tai jauciasi pagrazinimai kai kur 
Pridejas ranka galiu pasakyt, kad nera pagrazinimu jokiu... Tiesiog is salies ziurint gal ir keistai atrodo visa tai, bet...
Smugiuojant dirba ne tik nugaros raumenys, bet ir visas korpusa bei kojos. Tai zymiai padidina smugio jega ir netgi smugio distancija
viskas paprasta kaip 2x2 ![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Na tai siandien leido i kriause dauzyt tai krumpliai suvaryti, nes nusipirkau bintus po 4 metrus ir nemoku ju apsivyniot, kad ir inte tie pvz yra

Zinoma ten nieko nera sudetingo, bet praktikuosiuos ir ismoksiu

O ko gi tau ju klausyt? "Ateik be suns", "ateik su sunim". O jei pasakys "Ateik be kelniu - matuosimes kas kietesnis" irgi eisi? 
Na tai zinai truputi uzknisa kaip taip pypina prota...
Pats sakei kad jie pridurkai. Ir is elgesio tai matosi. Kartoju - DEK SKERSA. Neserk savo demesiu tu, kuriems to reikia tam, kad isitvirtinti ir pasijusti "tikrais vyrais".
Na tai kaip cia kazkas sake neleisk lipt ant galvos. Tai jeigu karta nekreipsi demesio, antra tai po to isvis bus...
O zinai kas man neitikima tavo postuose? Kad kai tu palieki suni jie pabega. Nelabai suprantu ko jiems begt. Anot taves (is tavo postu susidaro vaizdas) jie yra kvaili banditeliai, tai ko jiems begt? Jei kaip supratau mustynes jiems kasdienybe?
Tai kad kazdienybe tai cia faktas, bet ziurint pries ka jie soka

Ar kartais ne uz save silnesnius...
Manau, kad jie 5 nesunkiai susidorotu, tad tikrai netikiu del to suns pririsimo ir isejimo vienam.
Gal ir nesunkiai, o gal ir butu truputi sunku cia sunku pasakyt, bet juk as juos pazystu, tegu tik uzpuola penkiese tai manau po to bus jiems daugiau problemu su mentukais... Gal del to ir taip gaunasi, kad bega...
Manau cia daugiau prestizui kilstelt 
Na pasakyk man kodel as cia tureciau savo prestiza kelt pries kazka ? As juk Jusu nepazystu, manes irgi Jus nepazystat tai cia jau neprestizas...
Bet kokiu atveju, jei jie 5 bijo taves vieno, tada jie taves neuzkabinetu, nes zinotu, kad gaus lupt.
Uzkabineja ir turbut provokuoja mane, kad kazkuriam duociau i kaulus, o tada butu gera priezastis i mentukus eit, nes as ant ju - jie turbut ant manes. Dar nesugalvojau del ko jie cia taip mane kabina

gal as jiems kazka skolingas