AutoriusTema: Kaip elgtis tokiose situacijose?  (Skaityti 151515 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip elgtis tokiose situacijose?
« Atsakyti #645 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:42:25 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ne velnio - nuo rimto universiteto destytojo smegenu ant asfalto liktu dvigubai daugiau, nei nuo eilinio "besmegenio" morozo  :luztu:

tai juk ne apie smegenu kieki as cia :D apie ju taskymosi galimybes :D
beja, smegenu kiekis neturi nieko bendro su intelektu, taip kad... :P :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #646 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:48:54 am »
Man is dalies nera ko bijot, nebet del to bijot, kad nereiktu panaudot suns gynybai, nes po to daug instituciju reiks aplankyt :) Ir to daznumo nelaikau daznumu :) 3 kartai dienoje tai cia nedaznai :-/

tai pala... jei tu nieko nebijai, tai kam mes cia pripostinom tokius kalnus? tai risam tema? kazkaip anksciau kitaip snekejai... beto... jei jie nuo taves bega, tai kur problema, kad negali atimti is 5 sautuviuko zaislinio?
ti dabar ranka prie sirdies pridejas pasakyk viska kaip yra, o ne trink per aplinkui. nes man tai jauciasi pagrazinimai kai kur :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #647 įjungtas: 2007 Kov 21, 15:32:48 pm »
Oj prašau, aš kaip moteris stengiuosi išsisukti iš muštynių kitais būdais - liežuviu, greitom kojom, nevaikščiojimu naktimis aplink visą parą dirbančias gėrimų parduotuves ir kitas smagias vietas...
Kas dėl budulių - jei tau kartą pasitaikė bailūs, tai labai nesitikėk, kad visada pasitaikys...
Pasakė moteriškė kuri naudojasi tik liežuviu , greitom kojom ir nevaikščioja naktimis.Tai iš kur gali žinoti jei nesusiduri?

Mokinys

• Svečias
« Atsakyti #648 įjungtas: 2007 Kov 21, 16:15:21 pm »
tai pala... jei tu nieko nebijai, tai kam mes cia pripostinom tokius kalnus? tai risam tema? kazkaip anksciau kitaip snekejai... beto... jei jie nuo taves bega, tai kur problema, kad negali atimti is 5 sautuviuko zaislinio?
ti dabar ranka prie sirdies pridejas pasakyk viska kaip yra, o ne trink per aplinkui. nes man tai jauciasi pagrazinimai kai kur :)

as ir skaitau ir matau,  kad siektiek metaisi :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #649 įjungtas: 2007 Kov 21, 16:55:23 pm »
Pasakė moteriškė kuri naudojasi tik liežuviu , greitom kojom ir nevaikščioja naktimis.Tai iš kur gali žinoti jei nesusiduri?
Susiduriu, tik nesimušu  :P Ir naktim vaikštau, tik stengiuosi vengt tamsių kiemų, bet bėda ta - žinai, dienom jie irgi niekur neišgaruoja  :D
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #649 įjungtas: 2007 Kov 21, 16:55:23 pm »

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #650 įjungtas: 2007 Kov 21, 17:42:24 pm »
Susiduriu, tik nesimušu  :P Ir naktim vaikštau, tik stengiuosi vengt tamsių kiemų, bet bėda ta - žinai, dienom jie irgi niekur neišgaruoja  :D
Nu gerai.O tai kaip patikrini bailūs ar ne smūgio nesuduodama?  :chmm:

tabaks

• Svečias
« Atsakyti #651 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:00:43 pm »
Na paziurejus tavo ta video, tai malaletku malaletkos  :D :D is ju gal 2 na gal 3 verti demesio  :icon_bat:, o kiti paprasti prisiplakeliai kurie issigastu nuo menkesnes gresmes  :bijo: :bijo: :respect: :respect:  :barnis:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #652 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:12:59 pm »
Nu gerai.O tai kaip patikrini bailūs ar ne smūgio nesuduodama?  :chmm:
Tu klausi, kodėl manau, kad mitas, jog dauguma budulių bailūs ar ko? Nes man neįdomu, ar jie bailūs, ar drąsūs, tikrinti irgi į galvą nešauna... Dėl mito: esu kalbėjus tom temom su žmogžudysčių skyriaus pareigūne, kurios nuomonė šia tema nevienareikšmiška - gyvybė brangesnė už ego, pavogtus daiktus ir t. t. Kodėl kalbėjau? Nes kai draugei pavogė kuprinę, nusivijau vagis, laukiau, kol ta atsives mentus, ir nieko tiem vagim nedariau, tiesiog stebėjau... Ir kai nuėjo, irgi nieko nepadariau, nenusivijau ir t. t. Paskui minėtai pareigūnei (šiaip ji mano klasiokė) bėdavojau, kokia aš dūra, kad aš, karatistė, šitaip nesulaikiau paprasčiausios bobos, ir nenutempiau į mentūrą, nes buvo dienos vidurys, o ji pažiūrėjo į mane keistu žvilgsniu ir pasakė, kad baisiai džiaugiasi, jog susivaldžiau, ir nesiėmiau jokių veiksmų, nes galėjau ir peilį pašonėn gauti... Ir kad nė velnio tie vagys nėra bailūs, kaip kad mum gali pasirodyti. Apie paauglius tas pat galioja, ir dažnai ten dar sunkesnė situacija, nes daugelis gatvinių narkotikus vartoja, kurie išvis stabdžius išmuša. Tai gerai, jei tau pasitaikė bailūs buduliai (spėju, tavo bendraamžiai?). Ir vis tiek nesitikėk, kad taip bus kas kartą...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

-kobra-

• Svečias
« Atsakyti #653 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:41:36 pm »
Tu visiskai teisi..As ir taip manau.. ;-)

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #654 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:51:38 pm »
Tu klausi, kodėl manau, kad mitas, jog dauguma budulių bailūs ar ko? Nes man neįdomu, ar jie bailūs, ar drąsūs, tikrinti irgi į galvą nešauna... Dėl mito: esu kalbėjus tom temom su žmogžudysčių skyriaus pareigūne, kurios nuomonė šia tema nevienareikšmiška - gyvybė brangesnė už ego, pavogtus daiktus ir t. t. Kodėl kalbėjau? Nes kai draugei pavogė kuprinę, nusivijau vagis, laukiau, kol ta atsives mentus, ir nieko tiem vagim nedariau, tiesiog stebėjau... Ir kai nuėjo, irgi nieko nepadariau, nenusivijau ir t. t. Paskui minėtai pareigūnei (šiaip ji mano klasiokė) bėdavojau, kokia aš dūra, kad aš, karatistė, šitaip nesulaikiau paprasčiausios bobos, ir nenutempiau į mentūrą, nes buvo dienos vidurys, o ji pažiūrėjo į mane keistu žvilgsniu ir pasakė, kad baisiai džiaugiasi, jog susivaldžiau, ir nesiėmiau jokių veiksmų, nes galėjau ir peilį pašonėn gauti... Ir kad nė velnio tie vagys nėra bailūs, kaip kad mum gali pasirodyti. Apie paauglius tas pat galioja, ir dažnai ten dar sunkesnė situacija, nes daugelis gatvinių narkotikus vartoja, kurie išvis stabdžius išmuša. Tai gerai, jei tau pasitaikė bailūs buduliai (spėju, tavo bendraamžiai?). Ir vis tiek nesitikėk, kad taip bus kas kartą...
O tau neatrodo , kad ta pareigūnė sužino tik apie blogai pasibaigusius atvejus kai koks narkomanas nuduria kanors?

« Atsakyti #654 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:51:38 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #655 įjungtas: 2007 Kov 21, 20:05:24 pm »
O tau neatrodo , kad ta pareigūnė sužino tik apie blogai pasibaigusius atvejus kai koks narkomanas nuduria kanors?
Siaip pareigunu 50% darbo yra prevencija(40% popierizmas ir tik 10% nusikaltimu aiskinimasis) Tai ji tikrai zino kur kas daugiau
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #656 įjungtas: 2007 Kov 21, 20:52:33 pm »
Citata
tai pala... jei tu nieko nebijai, tai kam mes cia pripostinom tokius kalnus?

Tai truputi is pradziu bijojau, bet po to kazkaip ta baime dingo :) ir siaip as cia papasakojau savo gyvenimiska istorija ir tiek... Zinoma gerai, kad padejot, issaket nuomone ir t.t. Galim risti tema, nes dabar ju nematau, o kaip pamatysiu bus kaip kazkas cia minejo: spalvos dings ir iskirsiu bent kelis ir po to kaip dievas duos :nezino:

Citata
Jei jie nuo taves bega, tai kur problema, kad negali atimti is 5 sautuviuko zaislinio?

Na tai viena yra zodziais apsimetyt, o kita eit atiminet sautuvus :)

Citata

Pridejas ranka galiu pasakyt, kad nera pagrazinimu jokiu... Tiesiog is salies ziurint gal ir keistai atrodo visa tai, bet...

Citata
Smugiuojant dirba ne tik nugaros raumenys, bet ir visas korpusa bei kojos. Tai zymiai padidina smugio jega ir netgi smugio distancija :icon_bat: viskas paprasta kaip 2x2 :-]

Na tai siandien leido i kriause dauzyt tai krumpliai suvaryti, nes nusipirkau bintus po 4 metrus ir nemoku ju apsivyniot, kad ir inte tie pvz yra :D Zinoma ten nieko nera sudetingo, bet praktikuosiuos ir ismoksiu :D

Citata
O ko gi tau ju klausyt? "Ateik be suns", "ateik su sunim". O jei pasakys "Ateik be kelniu - matuosimes kas kietesnis" irgi eisi? :)

Na tai zinai truputi uzknisa kaip taip pypina prota...

Citata
Pats sakei kad jie pridurkai. Ir is elgesio tai matosi. Kartoju - DEK SKERSA. Neserk savo demesiu tu, kuriems to reikia tam, kad isitvirtinti ir pasijusti "tikrais vyrais".

Na tai kaip cia kazkas sake neleisk lipt ant galvos. Tai jeigu karta nekreipsi demesio, antra tai po to isvis bus...

Citata
O zinai kas man neitikima tavo postuose? Kad kai tu palieki suni jie pabega. Nelabai suprantu ko jiems begt. Anot taves (is tavo postu susidaro vaizdas) jie yra kvaili banditeliai, tai ko jiems begt? Jei kaip supratau mustynes jiems kasdienybe?

Tai kad kazdienybe tai cia faktas, bet ziurint pries ka jie soka :-/ Ar kartais ne uz save silnesnius...

Citata
Manau, kad jie 5 nesunkiai susidorotu, tad tikrai netikiu del to suns pririsimo ir isejimo vienam.

Gal ir nesunkiai, o gal ir butu truputi sunku cia sunku pasakyt, bet juk as juos pazystu, tegu tik uzpuola penkiese tai manau po to bus jiems daugiau problemu su mentukais... Gal del to ir taip gaunasi, kad bega...

Citata
Manau cia daugiau prestizui kilstelt  :nezino:

Na pasakyk man kodel as cia tureciau savo prestiza kelt pries kazka ? As juk Jusu nepazystu, manes irgi Jus nepazystat tai cia jau neprestizas...

Citata
Bet kokiu atveju, jei jie 5 bijo taves vieno, tada jie taves neuzkabinetu, nes zinotu, kad gaus lupt.

Uzkabineja ir turbut provokuoja mane, kad kazkuriam duociau i kaulus, o tada butu gera priezastis i mentukus eit, nes as ant ju - jie turbut ant manes. Dar nesugalvojau del ko jie cia taip mane kabina :) gal as jiems kazka skolingas :nezino:
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #657 įjungtas: 2007 Kov 21, 20:56:33 pm »
Na tai kaip cia kazkas sake neleisk lipt ant galvos. Tai jeigu karta nekreipsi demesio, antra tai po to isvis bus...

O tu stripulio parasa idemiai paskaityk - "Stiprus ne tas kas laimi, o tas, su kuriuo niekas nenori mustis" ;)

O saves itvirtinimui eiti ir aiskintis, kaip burtatinui dar ir savo Drauga pririsus... sorry... nesuprantu as to. Jau per senas....
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #658 įjungtas: 2007 Kov 21, 20:59:59 pm »
O tu stripulio parasa idemiai paskaityk - "Stiprus ne tas kas laimi, o tas, su kuriuo niekas nenori mustis" ;)

O saves itvirtinimui eiti ir aiskintis, kaip burtatinui dar ir savo Drauga pririsus... sorry... nesuprantu as to. Jau per senas....

As tave pilnai suprantu, bet jeigu nekreipsiu demesio tai tie ju uzkabinejimai tesis ilgai kol jiems nusibos ir tuo paciu vis naglesni uzkabinimai ir tuo paciu gali peraugti i fizini susidorojima :D Ar negeriau viena karta duoti jau taip, kad neatsikeltu ir tada ziureti ar uzteko ar ne ?
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #659 įjungtas: 2007 Kov 21, 21:04:35 pm »
As tave pilnai suprantu, bet jeigu nekreipsiu demesio tai tie ju uzkabinejimai tesis ilgai kol jiems nusibos ir tuo paciu vis naglesni uzkabinimai ir tuo paciu gali peraugti i fizini susidorojima :D Ar negeriau viena karta duoti jau taip, kad neatsikeltu ir tada ziureti ar uzteko ar ne ?

Kartoju dar ir papunkciui:

1. tave uzkabina.
2. prieini pasisneket. suo ant pavadelio. paaiskini "partijos politika". GRIEZTAI JOKIU GRASINIMU IR GASDINIMU SUNIMI. Tiesiog paasikini, kad ne tau, nei jiems sis nuotykis nereikalingas.
3. kas nors padaro staigesni judesi arba bando tave pult.
4. suo jam puse rankos sukramto.
5. iskvieti policija ir parasai pareiskima, kad tave puole, o suo puole tave gint.
6. gyveni ilgai ir laimingai.
7. ateityje visi galvoja kad tu "per puse galvos nushales" ir nebelenda.

As visiskai rimtai.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #659 įjungtas: 2007 Kov 21, 21:04:35 pm »